Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim bende aldım ama bilek ince olunca bilezik de tek seçenek varmış 15 olan mecburen onu aldım. Şimdi charm topluyorumHayır kararma yapmıyor zaten istediğiniz zaman mağazasından parlatma işlemi yaptırabilirsiniz. İlk çıktığı zaman almıştım 2 seneyi geçti belki de 3 sene olmustur emin değilim tam, o zamandan beri çok severek kullanıyorum. Verilen paraya değer kendini belli ediyor duruşu bence![]()
bende eşime aldırıyorumBenimde bileğim ince 54 kiloyum9 tane charmım var hepsi hediye anlamlı olsun diye hiç kendim almadım dogumgünlerinde mezuniyette falan hediye geldi
arama motoruna Pandora yaz sayfası hemen çıkıyor oradan bakabilirsin..İlk defa duydum pandora bileklik charm vs nasıl oluyor kızlar bilgi verir misiniz biraz
çok geç bir yorum olmuş aldımTavsiye etmiyorum. Bileğimden kendiliğinden düşüp kayboldu bi haftalık bileklik. Neyse ki charm almamıştım henüz.
varmış bedenleri. En küçüğü 15 numaraymış onu aldım. O da tek bir bileklik modelinde varmış mecburen onu almak zorunda kaldım. Olsun klasik zaten hoş istediğim gibiydi. Ama charmlar hareketliymiş ona şaşırdım ben sabit kalır sanıyordum. Artık döne döne kullanırım. Daha kullanmak kısmet olmadı. Kutuda bekliyorlar :)Evet sabit kalmıyor. Yalniz bilekliklerin de bedenleri var. Pandorada var mıydı hatrlamıyorm ama ben de small alıyorum çünkü çocuk bileği gibi bileklerim.
Güle güle kullan, umarım hepsi amacına hizmet eder :)varmış bedenleri. En küçüğü 15 numaraymış onu aldım. O da tek bir bileklik modelinde varmış mecburen onu almak zorunda kaldım. Olsun klasik zaten hoş istediğim gibiydi. Ama charmlar hareketliymiş ona şaşırdım ben sabit kalır sanıyordum. Artık döne döne kullanırım. Daha kullanmak kısmet olmadı. Kutuda bekliyorlar :)
umarımGüle güle kullan, umarım hepsi amacına hizmet eder :)