Ikea nin iki kademeli besikleri var. Hemen yatağın yanına koyarsınız çok yer de kaplamıyormerhaba hanimlar
7 aylik hamileyim ikinci cocugum olacak insallah,
ama ben daha once hic anne olmamis gibi kararsizliklar deneyimsizlikler yasiyorum.
sizlere sorum şu;
cocuk odamiz var buyuk bir besik tam takim oda yatak odamizin hemen bitisigi.
gece surekli uyanacak olan bebegimi sabirla yorulmadan emzirmek icin
acaba diyorum ki odaya emzirme koltugu mu alsam sallananlardan,
yoksa
anne yani bambu besik mi alsam karar veremedim gereksiz harcama ve israftan kacinmaya da calisiyorum.
ben ve kizim icin en iyi secim ne olur sizce lütfen yardimci olur musunuz?
TESEKKUR EDİYORUM.
ya iste ilk bebegimde bana cok zor geliyordu yataktan cikip 2 saatte bir baska odaya gitmek hatirladigim tek sey buIlk bebeginizde nasil yaptiniz ve neyin eksikligini duydunuz siz daha bilirsiniz.
Ben iki urunu de kullanmadim. Ihtiyac da duymadim. Gereksiz masraf olmasini istemiyorsam ikinci bebegimde de ikisini de almam ve kullanmam.
Ama siz bu soruyu sordugunuza gore demek ki bi eksiklik hissettiniz. Bunun ne oldugunu tam olarak belirleyip tercih yapin derim.
ilk cocugum 5 yasinda bir tane cocuk odasi var besik dolap baza calisma masasi vsİlk çocuk kaç yaşında
Onun odası var mı
Bebek için üçüncü oda var mı iki çocuk birlikte mi
Bebeği sizin odaya alırsanız büyüğe de yer olacak imkan var mı
Büyüğün yaşına göre sorular çeşitlenir zira Bebek ağlayıp büyüğü uyandırabilecek konumda ise aynı oda zor olur
Sağlıkla kucağına al
park yatak da abarti olur gibime geliyor cunku koca besik var cocuk odasinda bambu besikler de cook tatliş duruo ya :)Sallanan koltuklara cok kullanisli degil deniyor. Kollarina bir sure sonra bebegin kafasi carpiyormus. Park yatak dusunmez misin kendi odana.
Allah bagislasin evlatlarinizi peki besik le bebegi yanima alsam bana alisir mi? ben oglumla bir gece bile yanyana uyumadim korktugun icindi bogarim zarar veririm ezerim dieBebegi tabiki yaniniza alin, cok kucuk size ihtiyac duyacaktir.
Yatagin yanina minik bi besik ilk 6 ay isinizi gorur.
Ben 1 yasindan sonra kizimla oglumu ayni odaya aldim.
Babalari gorevdeyken de ucumuz yatiyoruz hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?