kararsız kaldım yardım lütfen

ikoloji

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
187
-12
641
İstanbul
kızlar merhaba ben 1 senedır bebek ıstıyorum ama esımde de ben de her şey normal olmasına ragmen olmuyor.ben de ankarada etlık zubeyde hanıma gıdıorum polıklınıkte doktor 2 ay klomen kullan sonra olmazsa aşılama olucaksın dedı aşılama bolumune yönlendirdi. klomenı 5 gun kullandıktan sonra bu sabah vajinal ultrasyonda sol tarafımda bı yumurta 14 mm sag tarafımda 11 mm yarın bı daha gel buyumusse aşılamaya baslıcaz dedı.ben de şaşırdım polıklınıktekı doktor 2 kez klomen kullancaksın sonra olmazsa aşılama demıstı dedım.hayır oyle degıl yumurtan buyumusse aşılamaya başlıcaz dedı..ben kendımı aşılamaya hazırlamamıstım eşimde kızıyor acele edıyorsun ya acele ettıgın ıcın Allah saglıksız bı bebek verırse dıyor.Sızce dogal yollarlla mı deneyeyım aşılamayı erteleyım mı yoksa aşılama mı yaptırayım cok kararsız kaldım eşimde öyle deyınce korkttum sız olsanız neye karar verırdınız?

Aşılama yaptırma canım doktor klomen kullanıcaksın dediyse ilacını kullan aşılamaya geçme orası para almak için aşılama yapalım demiştir bak bende seninle aynı durumdayım 1.5 senedir bebek istiyoruz eşimde de bende de hiçbir sorun olmadığı halde çocuğumuz olmuyor 3 ay klomen kullandım çok iyi yumurtalarım oldu ilk iki ayda 3 tane son ayda 2 tane çok güzel büyüdüler çatladılar ama tutmadı doktor aşılama dedi ama biz istemiyoruz çünkü tutma ihtimali çok düşük onun yerine bi süre daha bekleyip eğer olmazsa tüp bebek istiyoruz tabi yaşında önemi var ben daha 22 yaşındayım sen kaç yaşındasın

canım ben 26 yasındayım..devlet hastenesınde yaptırıyorum o yuzden asılama ıcın ayrı bı ucret odenmıyor ama bu gıdısle asılama da olamayacagım gıbı bu sabah yıne gıttım dun 14 mm olan yumurtam gorunmedı gerılemıs dıgerı de buyumemıs cuma bı daha gel dedı hayırlısı

kızlar merhaba ben 1 senedır bebek ıstıyorum ama esımde de ben de her şey normal olmasına ragmen olmuyor.ben de ankarada etlık zubeyde hanıma gıdıorum polıklınıkte doktor 2 ay klomen kullan sonra olmazsa aşılama olucaksın dedı aşılama bolumune yönlendirdi. klomenı 5 gun kullandıktan sonra bu sabah vajinal ultrasyonda sol tarafımda bı yumurta 14 mm sag tarafımda 11 mm yarın bı daha gel buyumusse aşılamaya baslıcaz dedı.ben de şaşırdım polıklınıktekı doktor 2 kez klomen kullancaksın sonra olmazsa aşılama demıstı dedım.hayır oyle degıl yumurtan buyumusse aşılamaya başlıcaz dedı..ben kendımı aşılamaya hazırlamamıstım eşimde kızıyor acele edıyorsun ya acele ettıgın ıcın Allah saglıksız bı bebek verırse dıyor.Sızce dogal yollarlla mı deneyeyım aşılamayı erteleyım mı yoksa aşılama mı yaptırayım cok kararsız kaldım eşimde öyle deyınce korkttum sız olsanız neye karar verırdınız?

cnm bende 3 kere aşılandım kılomeni kullanıyorsun yumurtan büyürse çatlatma iğnesi daha sonrada aşılama oluyor korkma cnm aşılama yap sigorta karşılıyor zaten inşallah olur ben 3 ten sonra doktorun tavsiyesiyle ara verdim bende o hastaneye gidiyorum... inan güzel bi hastane allah emeklerimizi boşa çıkarmasın cnm

:31:

canım ben 26 yasındayım..devlet hastenesınde yaptırıyorum o yuzden asılama ıcın ayrı bı ucret odenmıyor ama bu gıdısle asılama da olamayacagım gıbı bu sabah yıne gıttım dun 14 mm olan yumurtam gorunmedı gerılemıs dıgerı de buyumemıs cuma bı daha gel dedı hayırlısı

cnm incir kürüde yap yumurtaların düzelir ama hormon bozuklugu varsa hayt çayı iç cnm

tesekkur ederım canım ıncır kurunu ben de duymustum bı deneyeyım hayırlısı ınsallah emeklerımızın karşılığını alırız

inşallah bi arkadaşım aşılamaya gidiyordu ara verdi incir kürüne başladı ve 1 ay sonra hamile kaldı darısı bize

Back
X