Bankadaki iş kesinlik kazanana kadar hastanede çalışın bence... Hastanede çalışmaya başlayın gidişata göre ilerde bakarsınız duruma...
banka işini size teklif eden kişiyle eşiniz bi daha konuşsun kesinmi sorsun ona göre diğer işten olmayalım desin ona göre bi yol çizin,bebeğinizi kreşe bırakacaksınız gerekirse maaşınızın tamamı gitsin hiç dert etmeyin sonuçta bebeğiniz bikaç yıla büyüyecek ve maaşınız size kalacak ,sonuçta bu devirde iş bulmak kolay değil,geleceği de düşünmek lazım ,bebeğiniz büyüyecek geçici bir durum....bende çalışyorum bakıcı tutuyorum bi dünya para veriyorum ama oğlum 3 yaşında 1 sene sonra anaokuluna başlayck ,ve bakıcı masrafım kalmayacak..böyle düşünmeniz daha iyi olur
CAnım bankaların çağrı merkezleri insana kafayı yedirir.Öyle aman aman bir piriminde olmaz.Çok şans işi yani.Günde 1000 lerce kişiyle konuşacaksın tamamen radyasyon yükleneceksin.Çağrı merkezinde çalışıpta normal bir psikolojide olan insan yok inana bana.Şuan ki, işine sahip çık derim ben.BEn bilişim sektöründeyim bu işi bana zor buyüzden.Nefret edersin 15 günde.Hakkında hayırlısı olur inşallah.
Başla bence de bi rezervasyonda belki daha iyi olur bankadan :)[/QUO
Dimyat'a pirince giderken ewdeki bulgurdan olmayalım.Doğrusunuz valla.Aradım insan kaynakları şimdi müsait değilmiş.İnş. teli acan kız adımı soyler daha gec bir daha ararim.
Başla bence de bi rezervasyonda belki daha iyi olur bankadan :)[/QUO
Dimyat'a pirince giderken ewdeki bulgurdan olmayalım.Doğrusunuz valla.Aradım insan kaynakları şimdi müsait değilmiş.İnş. teli acan kız adımı soyler daha gec bir daha ararim.
Başla bence de bi rezervasyonda belki daha iyi olur bankadan :)
cnmm alırlar bence bankaya çünkü çağrı merkezi anladığım kadarıyla sürekli bankaların çağrı merkezlerine alım olunuyor ama şu var o görüşmelerde 5-7 kişi toplanıp konu tartışması yaptırtıyorlar diye bşliyorum.. herkes kendi düşüncesini söylüyor yani kısaca dilinde ikna edici nazik olması şartı şart var
banka işi kesinleşmeden asla işinden ayrılma sakın derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?