Kararsız kaldım?

nslhn84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
796
8
48
İstanbul
Merhabalar,
Bu kez güzel bir konuyla karşınızdayım ama çok kararsız kaldım.
Ben özel bir hastanede rezervasyon bölümünde iş buldum.Haftada 6 gün 900 maas yemek ssk.YOl ücreti yok.
Belki iyi güzel hoş diyeceksiniz ama önceki konularıma bakarsanız benim bir bebeğim var krese verip çalışım diyordum maas krese yetmez.
Ayrıca bir bankanın cağrı merkezınde calışma imkanım var eşımın arkadası ben yengeyı aldırırım demiş.Zaten 4 yıllık uni. Mezunuyum.
Sorun ne diyeceksiniz bankanın da yaklaşık maası o cıvarlarda ama prımle artıyor.Ve gece vardiyası da yok.Korkum ya ben bu işi kacırırsam ve bankada olmazsa elleki bulgur misali.Kafam biraz karışık yardımcı olur musunuz?

Bankadaki iş kesinlik kazanana kadar hastanede çalışın bence... Hastanede çalışmaya başlayın gidişata göre ilerde bakarsınız duruma...

banka işini size teklif eden kişiyle eşiniz bi daha konuşsun kesinmi sorsun ona göre diğer işten olmayalım desin ona göre bi yol çizin,bebeğinizi kreşe bırakacaksınız gerekirse maaşınızın tamamı gitsin hiç dert etmeyin sonuçta bebeğiniz bikaç yıla büyüyecek ve maaşınız size kalacak ,sonuçta bu devirde iş bulmak kolay değil,geleceği de düşünmek lazım ,bebeğiniz büyüyecek geçici bir durum....bende çalışyorum bakıcı tutuyorum bi dünya para veriyorum ama oğlum 3 yaşında 1 sene sonra anaokuluna başlayck ,ve bakıcı masrafım kalmayacak..böyle düşünmeniz daha iyi olur

banka işini size teklif eden kişiyle eşiniz bi daha konuşsun kesinmi sorsun ona göre diğer işten olmayalım desin ona göre bi yol çizin,bebeğinizi kreşe bırakacaksınız gerekirse maaşınızın tamamı gitsin hiç dert etmeyin sonuçta bebeğiniz bikaç yıla büyüyecek ve maaşınız size kalacak ,sonuçta bu devirde iş bulmak kolay değil,geleceği de düşünmek lazım ,bebeğiniz büyüyecek geçici bir durum....bende çalışyorum bakıcı tutuyorum bi dünya para veriyorum ama oğlum 3 yaşında 1 sene sonra anaokuluna başlayck ,ve bakıcı masrafım kalmayacak..böyle düşünmeniz daha iyi olur

Banka işi kesin diyor,işe alım yapılmış 15 gün sonra yeniden alınacakmış.(Bunu konuşalı 1hafta oldu cv de gonderdim)O çocuk eşimden küçük hani yalan söylemez ama tabii onun gorevi işe alım değil.O da orda çalışan (çagrı merkezinden)biri ama oncekı alımlarda bir suru kişi aldırmış.Üni mezunu olduğum için de yukselırsın falan dedi.Kesin diyo ama guvenemiyorum 3 senedir de çalışmayınca insanın kendine guveni de kalmıyor acıkcası.gerçi bu hastane kendıme getırdi hemen işe aldılar mudurle de gorustum.benden onc kac kışıyle goruşme yapılmıştı az da olsa kendıme guwenım geldı:)

CAnım bankaların çağrı merkezleri insana kafayı yedirir.Öyle aman aman bir piriminde olmaz.Çok şans işi yani.Günde 1000 lerce kişiyle konuşacaksın tamamen radyasyon yükleneceksin.Çağrı merkezinde çalışıpta normal bir psikolojide olan insan yok inana bana.Şuan ki, işine sahip çık derim ben.BEn bilişim sektöründeyim bu işi bana zor buyüzden.Nefret edersin 15 günde.Hakkında hayırlısı olur inşallah.

CAnım bankaların çağrı merkezleri insana kafayı yedirir.Öyle aman aman bir piriminde olmaz.Çok şans işi yani.Günde 1000 lerce kişiyle konuşacaksın tamamen radyasyon yükleneceksin.Çağrı merkezinde çalışıpta normal bir psikolojide olan insan yok inana bana.Şuan ki, işine sahip çık derim ben.BEn bilişim sektöründeyim bu işi bana zor buyüzden.Nefret edersin 15 günde.Hakkında hayırlısı olur inşallah.

İnş. bana da öyle geliyor bir de sulu gözüm:)
Gerçi rezervasyon da öyleymiş dün müdür anlattı bakalım ne olacak.Hayırlısı neyse artık.Ama çalışmak istiyorum yoksa ewde yiyeceğim kafayı:)

Zamanın da eşim yuzunden cok guzel işler kacırdım bu da oyle olsun istemiyorum bakalım dun benden haber bekliyorlardı belkı de kacırdık işi...

Başla bence de bi rezervasyonda belki daha iyi olur bankadan :)

Cevap yazıyorum ama gözükmüyor neden acaba?Dimyat'a pirince giderken ewdeki bulgurdan olmayalım.Doğru söyluyorsunuz.aradım insan kaynakları müsait değilmiş.İnş adımı not aldı teli açan kız.Sonra bir daha ararım

cnmm alırlar bence bankaya çünkü çağrı merkezi anladığım kadarıyla sürekli bankaların çağrı merkezlerine alım olunuyor ama şu var o görüşmelerde 5-7 kişi toplanıp konu tartışması yaptırtıyorlar diye bşliyorum.. herkes kendi düşüncesini söylüyor yani kısaca dilinde ikna edici nazik olması şartı şart var

cnmm alırlar bence bankaya çünkü çağrı merkezi anladığım kadarıyla sürekli bankaların çağrı merkezlerine alım olunuyor ama şu var o görüşmelerde 5-7 kişi toplanıp konu tartışması yaptırtıyorlar diye bşliyorum.. herkes kendi düşüncesini söylüyor yani kısaca dilinde ikna edici nazik olması şartı şart var

Ewet doğru zamanında bir bankanın sınawından gectıkten sonra boyle sozlu mulakat yapmışlardı.Geçtik ama gıtmedik ah gençtik ahh:)

Back
X