kararsız kaldım..

firstbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
271
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar belki çok büyük dert değil ama eskiden çok sık görüştüğüm ama son 3 yılda çok fazla konuşmadım arkadaşımn düğünü var çok sıkıfıkydık herşeyimizi paylaşırdık çok iyiidik ama neolduysa eskisi gibi görüşmüyoruz arkadaşım bu ayın 23nde evlenecek aradı beni haber verdi çok sevndm düğününne davet etti gelirm tabikide dedim ancak tarihe bi baktım sonradan kpss ye denk geliyo aradım söledm böle böle çok bozuldu surat astı baya ben bu sınav için işten ayrıldım cok yoğun çalıştım çok severim arkadaşımı ama 2 yılda bi bu sınav nese zorla ben bunu ikna ettim hediyemi alıp evine gelirim diye hatta bi ark grubu olarak sınava girceğimiz için diğer ortak arkdaşlarda gidemicek düğüne.

Aradan zaman geçti msn de gördüm konuştuk üzgünüm dedim böle olmasaydı ben alttan aldıkça üstüme gelmeye başladı bende en sonunda patladım dedim yapcak bişi yok arkadaşım bu benim geleceğimle ilgili falan diyince vay neden ben ona bağırmışım üzülmüş kırılmış bana. Senin neoldunu anladım falan diye hakaretlerde bulunup msnden çıktı çok sinirlendm mj attım sen msndeki konuşmamızdan mı neoldumu anladım diye mj attım ses gelmedi çok sinirlendm zaman geçti ben teli değiştirdim vermedm buna telimi biraz önce baktım toplu mail atmış kızlara ve bana düğün davetiyesi falan sizce neyapayım sınavda 22 ne alınmış gitsemmi bütün lafları yutup o düğüne; yoksa gitmesemmi ama ne yalan söliyim içimden bi ses gitme diyo kararsızım .

kusura bakmayın net yazamamış olabilirm ama elimden geldği kadar açıklayıcı olamaya çalıştımm..

Bence git sınav da ertelenmiş bu mutlu gününde içi buruk kalmasın sen de sonradan üzülürsün. O düğün strestiyle öyle sert çıkmış sende sınav strestiyle onun için bence boşuna üzmeyin birbirinizi derim ben.. :)

bilmiyorum işte gidiym diyorum kendimce birçok şey çıkrtıyorum istanbulda düğün ama çok uzak diyorum sonra kzılarada gitmicem dedim tükürdüğümü yalamkta istemiyorum kafam cok karşık:S

bilmiyorum işte gidiym diyorum kendimce birçok şey çıkrtıyorum istanbulda düğün ama çok uzak diyorum sonra kzılarada gitmicem dedim tükürdüğümü yalamkta istemiyorum kafam cok karşık:S

Sen bilirsin canım istediğini yap o zaman :)

eskı samımıyetını yakalayamayacagını düşündüğün biriyse gitme derim, zaten 3 yıl öncede kalmış samımıyetiniz, bir daha da geri gelmez, senın de nıyetın yok belli gıtmeye:) bir bahane bulup gitme bence.
ben de samimi olup ya da o kadar samimi olmadıgım halde öğrencıyken il dışına düğünlere gittim, şimdi bayramda bile zor arıyorlar... ben o kadar masraf fedakarlık yapıp gititm, benım düğün olursa bir gün geleceklerınden ümidim yok. sen de şimdi samimi degılsen, düğüne bile gitsen o samimiyet kopmuş bır kere, sen düğüne gittin diye sana mınnet edecek değil, bir iki arar sorar sonra yıne ses kesilir. benım tecrubelerım bu yönde en azından... karar senin...

açık konuşmak gerekirse maddiyatıda düşünüyorum şuan çalışmıyorum yarın bi iş görüşmem var bu düğün için babamlardan para almakta istemiyorum ama işte üzülüyorum böle olmasaydı yada bana öle ağır konuşmasaydı koydu galiba yaa

paran yoksa eski samimiyet de yoksa içinden de gelmiyorsa gitme
canını sıktığına değmez boşver

gidersen iyi olur.
çağırmış en azından benim arkadaşım çağırmadı bile

haklısın sanırım

paran yoksa eski samimiyet de yoksa içinden de gelmiyorsa gitme
canını sıktığına değmez boşver

Hah iyi demişsin.
Ama paran varsa yüzünü kızartmak için git bence...Hem en azından sana cephe alıp ortak arkadaşlarınızı doldurmaz.Biliyorum çünkü böyle insan çok var.

evet bir ay sonrada ortak bi ark mızn düğünü var ben ona gitmeyi düşünüyorum sanrım düğünde gördüğünde surat asar laf eder gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…