Kararsız kaldım :(

Ben olsam;

• Ankete Katılan
    27
Bu gebelikte herhangi bir riskim yok kanamam vs. Önceki düşüklerden dolayı riskli diye görülüyor. 22 saatlik otobüs yolculuğu bana da mantıklı gelmedi. Uçak ona göre çok daha avantajlı.

Olası bir riski yine de göz ardı etme derim. Biz de Kars'tayiz. Oradan biliyorum. Zaten doktor imkanları oldukça kısıtlı sana da farklı bir şey söyleyeceğini sanmıyorum. Biz 6 saatlik yolu 8-9 saatte dinlenerek gittik. Yine de ağrım oldu. 22 saatlik yolu düşünemiyorum bile, hem de özgürce dinlenme imkanı olmadan. O yüzden doktorunuza çok şaşkınım.

Uçak tabiî ki çok daha avantajlı ama bu avantajı doğumu farklı bir yerde yapmayı düşünürsen, ilerleyen haftalarda risk azalınca kullanmanı tavsiye ederim keza ben de doğumumu burada yapmayacağım ve o dönemde arabayla gitmeyi de düşünmüyoruz.

Aileni birazcık daha özle. Risk alma.

Ailemin gelmesi zor canım yaz kardeşlerim çalışıyor annem onlarla kalmak zorunda. Kışın gelmişlerdi. Aslında ben memleketimi de özledim. 1 yıldır büyük şehirden gelip mahrumiyeti bölgesinde yaşamak beni bunalttı. Akdenizliyim ve yaz gelince içimdeki kurtlar kıpırdandı :)

Otobus yolculuguna nasil izin verilmis hayret,halbuki daha riskli
Ucaklarda kabin basinci sorunu yok ki artik, eskidendi o. Ucaklarin hepsi yeni, kabin basinci ayarlaniyor.
Ama doktor riskli diyorsa sansa birakma derim
Seneye bebisinle gidersin insallah saglikli mutlu;)

Ailemin gelmesi zor canım yaz kardeşlerim çalışıyor annem onlarla kalmak zorunda. Kışın gelmişlerdi. Aslında ben memleketimi de özledim. 1 yıldır büyük şehirden gelip mahrumiyeti bölgesinde yaşamak beni bunalttı. Akdenizliyim ve yaz gelince içimdeki kurtlar kıpırdandı :)

haklısın tabi, ama bebiş her şeyden daha önemli idare edeceksin o zaman biraz daha. büyüyünce anlatırsın evladına senin sayende gidemedim diye :):KK46:

Canım çevre illere gidemiyoruz yollar tekin değil. O yüzden ya memlekete gidecegim ya da burda kalacağım. Haklısın fedakarlık her zaman yapmaya çalışıyorum ama ruh halim kötü olunca da bebeğime de yansır diye korkuyorum.

Hiiiç kötü olmasın ne güzel bebeğin olacak inşallah.. :) Olacak olan varsa olur zaten. Allahın emri.. Ama sen dikkat et ki, Sonra benim yüzümden oldu, keşke gitmeseydim dikkat etseydim diye kendini yemeyesin. Seninle alakası hiç olmaz ama sen kendini suçlarsn piskolojik olarak..

Kuzenin kardeşin fln yok mu onlar gelsinler biraz havanı dağıtırlar ;)

[QUOamBovary_, post: 46980049, member: 761371"]Aslinda bende öyle dicektim sonra çok ozlemissiniz diye birşey demedim doğduktan sonra gidersin inşallah[/QUOTE]
Inşallah canım. Öyle olacak galiba. Adana'ya benim yerime sevgilerimi ilet o halde :)[/QUOTE]
Sen adanali mısın

Arkadaşımın ilk gebeliği hiçbir riski yoktu uçağa binme dedi. Şimdi benim önceden de düşükler olunca hiç izin vermez bana canım.

benim doktorumda bana 4 saatlik otobüs yolculuğu sıkıntı olur dedi yahu ilginç bu doktorlar. ama ilk 3 aydır risk bence sen yine de bir doktoruna sor :KK69:

risk fazlaymış.gitmeyin bence de.uçakta kabin basıncı . otobüste uzun süre hareketsiz kalmak riskli eylemler
.onlar gelsinler topluca:)
bebiş için memleketi birazcık özlemeye katlanılır :KK46:

Arkadaşlar 4+5 günlük hamileyim. Daha önceden düşüklerim kürtajlarim oldu. Doğu'da görev yapıyoruz ve ağustos gibi ailemizin yanına gitmek istiyoruz. Malum şimdiden uçak bileti almam gerek çünkü batıya tek uçak var ve çok pahalı şimdiden. Burda gittiğim doktor, arkadaşıma 22 saatlik otobüs yolculuğuna izin verdi ama uçak yolculuğuna izin vermedi. Bana da vermeyeceği kesin. 1 yıldır memleketime gitmedim çok bunaldım üstüne de hamile kaldım ve bu bebeği kaybederim stresi de eklendi iyice çıkmaza giriyorum. Siz olsanız gider miydiniz? Bu arada ağustosa 13 haftalık olacak eğer yaşarsa. (Uçak aktarmalı bu arada. Toplamda 2 buçuk saat sürecek yolculuk.)
Bebek istyosan ailene biraz daha ara vermen gerekir.onlara soyke onlar senin yanina gelsinler

Arkadaşlar 4+5 günlük hamileyim. Daha önceden düşüklerim kürtajlarim oldu. Doğu'da görev yapıyoruz ve ağustos gibi ailemizin yanına gitmek istiyoruz. Malum şimdiden uçak bileti almam gerek çünkü batıya tek uçak var ve çok pahalı şimdiden. Burda gittiğim doktor, arkadaşıma 22 saatlik otobüs yolculuğuna izin verdi ama uçak yolculuğuna izin vermedi. Bana da vermeyeceği kesin. 1 yıldır memleketime gitmedim çok bunaldım üstüne de hamile kaldım ve bu bebeği kaybederim stresi de eklendi iyice çıkmaza giriyorum. Siz olsanız gider miydiniz? Bu arada ağustosa 13 haftalık olacak eğer yaşarsa. (Uçak aktarmalı bu arada. Toplamda 2 buçuk saat sürecek yolculuk.)
Giderdim

Otobus yolculuguna nasil izin verilmis hayret,halbuki daha riskli
Ucaklarda kabin basinci sorunu yok ki artik, eskidendi o. Ucaklarin hepsi yeni, kabin basinci ayarlaniyor.
Ama doktor riskli diyorsa sansa birakma derim
Seneye bebisinle gidersin insallah saglikli mutlu:KK66:
Ilk defa bu doktordan duydum canım ben de riskli olduğunu.

Hiiiç kötü olmasın ne güzel bebeğin olacak inşallah.. :) Olacak olan varsa olur zaten. Allahın emri.. Ama sen dikkat et ki, Sonra benim yüzümden oldu, keşke gitmeseydim dikkat etseydim diye kendini yemeyesin. Seninle alakası hiç olmaz ama sen kendini suçlarsn piskolojik olarak..

Kuzenin kardeşin fln yok mu onlar gelsinler biraz havanı dağıtırlar :KK66:
Kardeşlerim erkek burda iki dakika duramazlar doğru düzgün takılacak mekan bile yok :) kuzen desen hep benden büyük ve evli tek başımayım anlayacağın :)

[QUOamBovary_, post: 46980049, member: 761371"]Aslinda bende öyle dicektim sonra çok ozlemissiniz diye birşey demedim doğduktan sonra gidersin inşallah
Inşallah canım. Öyle olacak galiba. Adana'ya benim yerime sevgilerimi ilet o halde :)[/QUOTE]
Sen adanali mısın[/QUOTE]
Evet canim Adana'yı Mersin'i çok özledim. Kafeste gibiyim ille de vatanım :)

benim doktorumda bana 4 saatlik otobüs yolculuğu sıkıntı olur dedi yahu ilginç bu doktorlar. ama ilk 3 aydır risk bence sen yine de bir doktoruna sor :KK69:
Otobus bence de riskli bu doktor niye izin vermiyor anlamıyorum. Otobüse hiç binmem. Haklısın hepsi de farklı yorum yapıyor doktorların.

Back
X