- Konu Sahibi buyukmujdem
-
Emir ve kayrayı eşimle konuşayım gelsinde sağol canımmm
Eslem ve Ebrar'ı erkekte düşünemiyorum
isim konusu gerçekten zor canım umarım içine sinen bir isim bulabilirsiniz. benim beğendiğim erkek isimleri, alper, tolga, gökhan ve alpaslan.
isim konusu gerçekten zor canım umarım içine sinen bir isim bulabilirsiniz. benim beğendiğim erkek isimleri, alper, tolga, gökhan ve alpaslan.
İnş beğenir canım çok hoş 2 isimde...
yunus emre islam dinini anlatan halk ozanlarındandır bir çok ilahiside var.eşin dinle ilgisi olan isimler istiyosa tercih edilebilir aslında.benim beğendiğim isimler poyraz(oğlumun ismi)kuzey doruk çınar çağan batu demir arda yağız.sanırım bunları eşin tercih etmez sen yinede modern isimlerde şansını dene canım belki ikna olur bol şanslar:)
Yunus emreyi söyledim olabilir demişti önceden...Şimdi senden duyunca arda dedim ayyyy askerdeki ermeni kökenli arkadaşın adıydı dedi onada kulp buldu deli ya deli bağırdım sonunda kapattım telefonu
Canım öncelikle tebrik ederim seni ve eşini.. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
isim konusuna gelince bilali hiç düşünme derim kulağa pek hoş gelmiyor sanki.
benim de ablam 38 haftalık hamile adını Haktan Emir koyuyoruz soyadıda Doğan olunca pek bi uyumlu oldu
bi de şimdiki çocuklar isimlere çok takar oldu iki ismin avantajı o. çocuğun büyüdüğünde isminden hoşlanmayabilir ama iki isim koyarsan diğerini kullanır okulda, arkadaş ortamında vs.
Berat Tuğra isminde de bi akrabamızın çocuğu var çok uyumlu olmuş bence. Aklıma seveceğin türden isimler gelirse yazarım
ahh bu erkekler sen takma kafana hayatım elbet beğenecek birisini son anda pes eder:)arda ismi türklerin koyduğu bir isim yinede bir kulp bulmuş eşin demek ki içine sinmemiş elbet bir isim beğenecek :)
Yeğenimin adı da Emir.Daha 6 aylık.Her zaman popüler bir isim.
Talha da çok güzel bir sahabe ismi.Bunun dışında..
Kerem,Emir,Yiğit,Görkem,Tuna,Kıvanç,Utku,Samet de güzel isimler.
Adıyla yaşasın inşallah
Bu söylediğin isimlerin çoğunu söyledim canım illa bi bahanesi oluyor eşimin artık sinir olmaya başladım naparsa yapsın diyorum artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?