Sız zerrın hanımamı oldunuzbende bir KBB ya ameliyat olucam canım
kavis ve kaldırmadan kastı ne acaba iyice irdeleseydin
benim drumda estetik olduğu anlaşılmayacak doğal bir burun yapıcam ifaden değişecek ama estetik olduğu belli olmayacak ben öyle kalkık ve kavisli burun yapmam dedi ama albümü var hasta resimlerini görünce ne demek istediğini anladım ve konuştukça aynı seyden bahsettiğimizi anladık
ben tatmin oldum inş sonuçtanda memnun olurum cok korkuyorum
Sen hıc gorstunmu kendısıyleAmeliyat olan yok mu ben de çok merak ediyorum ama kimse foto falan koymamış kararsız kaldım
Zerrin hanımlamı gorustunuz yada oldumu amelıyatınız merak ettımbende bir KBB ya ameliyat olucam canım
kavis ve kaldırmadan kastı ne acaba iyice irdeleseydin
benim drumda estetik olduğu anlaşılmayacak doğal bir burun yapıcam ifaden değişecek ama estetik olduğu belli olmayacak ben öyle kalkık ve kavisli burun yapmam dedi ama albümü var hasta resimlerini görünce ne demek istediğini anladım ve konuştukça aynı seyden bahsettiğimizi anladık
ben tatmin oldum inş sonuçtanda memnun olurum cok korkuyorum
Hayır görüşmedim ama araştırma aşamasındayım hüseyin altunu da övmüşler ama yeterli bilgi yok
Ne zaman dusunuyorsun... Galıba bu bırazda şans işi bırıne yaptrcaz ıns:) belkı zerrın hanımda karsılasırız:)
Huseyın altınu nerden duydun
Ben 3 kbb konustum zerrın hanım yattı sadce aklıma dedgın gbı fıyatta onmlı bnmde devıasyonum var bnde kbb olcam canm emre bey evet cok pahalı bıde marka olmus sonradan cokta dgal degılmıs yaptıkları dıyorumbu forumdan gördüm adını.. benim nefes alma problemim de var o yüzden kbb doktoru istiyorum.. 4000 lira civarı bütçe düşünüyorum ve özel hastanede ameliyat yapan doktor arıyorum o yüzden dikkatimi çekti zerrin boyacı da
bu istediklerime uyan doktor ismi varmı ya da sen başka hangi doktorları düşünüyosun, yanlış hatırlamıyosam emre ilhanın ameliyat ücreti baya pahalı o yüzden onu eledim
Ucu top gıbı ya okadarda guzel degıl canım ..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/opr-dr-tevfik-sÖzen-burun-estetiği.32077/ günlerdir albümlere bakıyorum en çok beğendiğim burun bu albümdeki arkadaşın oldu. ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla zerrin hanım kavis falan yapmam diyomş
Ucu top gıbı ya okadarda guzel degıl canım ..
Sen kavısmı ıstıyorsun nasıl bısı ıstıyorsun... Valla ole oyukkk kalkıık burun yapmm dedı ama ne demek ıstedı bılmıyorum dogal yaparım demek ıstedı galba kapalı teknık yapıo bu arada
Canım bı burun yaparlar sahane ama sana yakısmaz ozaman kotu olur ıste doktrda bıraz estetık goz olması lazım:/tabi biz ne kadar beğensek başka fotoları böyle yapacak doktor bulacakmıyız o da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?