kararsız(yardım edin)

fistiki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
8
0
86
Balıkesir
kızlar erkek arkadaşıma hediye almak istiyorum ancak kıyafet almak gibi bir şansım yok çünkü çok seçici illa ki kendi almalı giyeceği giysileri alternatif olarak ne alabilirim sizce

bii boş kutu al onu paketle..sonrada sevgimi hediye ettim de:):):):):)vallaaaa bizde nişanlım alıyo hediye ben almıyorumm artık:)alcak bşy kalmadı çünkü:)gömlek,kazak tshort,eşofman takım,çakmak,gravat kemer cüzdan takımı,saat,koldüğmesi ,gs forması...dahada bşy kalmadı valla:)3 senedir sevgiliyis son bi senedir bşy almadımm:)

Kış çıkmadan ona bir atkı ör , el emeğin olsun hediyende kaydirigubbakcemile2

Fiyat aralığını bilseydim daha net birşeyler söyleyebilirdim. Erkek arkadaşının hobileriyle ilgili birşeyler alabilirsin. Satranç takımı, tuttuğu takımın maç bileti, veya yine tuttuğu takım oyuncularından imzalı forma, para benim için mühim değil dersen oyun konsolu gibi.

bonus karta mert optiklerde raybanın yeni modelleri % 40indirimde üstelik 6 taksit ben şimdiden aldım hediyemi sevgilme :) bizde artık beraberken alıyoruz hediyeleri lazım olan şeyleri almış oluyoruz böylece sende ilişkine göre bşiler seçebilirsin ne kadar zamandır birliktesiniz falan bunları bilmiyoruz çok hoş şeyler yapabilirsin tabi :)

10 aydır beraberiz fiyat olarak 200 lirayı gecmeyen bişiler olsa iyi olur ole sıkı bi taraftar falan değil futbolla arası pek yok teknolojiye çok meraklı ancak ben oyle bişilerde almak istemiyorum biraz orjinal olsun istiorum ancak bulamıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…