Kararsız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

91Hilal19

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2020
5
-2
6
30
19 yaşındayım 2 senedir bi cocukla çıkıyorum beni 2. Ayda ailesi ile tanıştırdı devamli evine götürüp getiriyor ve hic bi sekilde beni üzmüyor ne desem yapiyor demeden bile yapiyor kenidisı uzman çavuş suriyede ordan bile beni mutlu ediyor habersiz habersiz evime cicek yollamalar hediyeler yemek bile yolluyor evin kapısını benden cok kargocu açıyor benden iliskiye girmemi tamamen onun olmamı istiyor ama bende hamile kalırım dir korkuyorum acır die korkuyorum yapmak istiyorum ama korkularimi yenemiyorum ne yapmam lazım ?

Yapmamanızi tavsiye ederim herkesin görüşü tabi ki farklıdır ama Daha çok gençsin ilerde pişman olabilirsin belki. İç gudusel olarak sevgilinle birşeyler yaşamak istemen çok çok normal. Hamile kalmaktan korkma korunma yöntemleri var. Acıdan korkma eğer dayanılmaz bir acı olsaydı kimse bunu yaşamazdi. Sadece pişman olup olmayacağından emin olmalısın. Karar senin canım.

19 yaşındasın henüz çocuk sayılırsın.Erkek arkadaşının amacını bilemem belki seni çok seviyor olabilir sende aynı şekilde çok seviyor olabilirsin.Ama sana bir abla tavsiyesi sakın böyle bir şeye kalkışma.Sevgi cinsellikle ölçülemez.Sen ona kalbini açmışken tamamen benim olmanı istiyorum da ne demek ?
Sakın böyle bir hataya düşme güzel kızım.Hayatının henüz baharındayken tadını çıkarmaya doya doya yaşamaya bak.
Sonradan pişman olacağın bir yanlışın 2 dakikalık zevk uğruna hayatının ortasında durmasına müsade etme.

Evliyken oku o zaman bu kadar asiksaniz canim hatir gonul diye boyle seyler yapilmaz
kesinlikle pisman olman o bana ihanet edecek biri degil sadece korkularimi yenemiyorum

kesinlikle pisman olman o bana ihanet edecek biri degil sadece korkularimi yenemiyorum
O belki sama ihanet etmez ama sen ondan soguyabilirsin. Soğumam asla falan diye de düşünme. Duygular her zaman ilk gün ku gibi devam etmiyor ne yazık ki

Konuyu açıp Yazıyı silmişsin..Neden???

Daha çok küçüksün sana iyi davranıyor hediyeler alıyor diye senden böyle bir şey isteyemez eğer gerçekten seviyorsa bekler. Sakın kabul etme ablacım eğer sen kabul etmediğinde de ilgisi alakası kesiliyorsa bırak gitsin daha çok küçüksün karşına neler çıkacak.

Öyleyse cidden kırılırım o kadar yorum yaptım
Gözyaşım pıt
Valla öyle bence. 60larda yasamıyoruz ki böyle bir problemimiz olsun. Yeni nesil çocuklarımız o kadar cahil değil bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…