- 12 Ağustos 2016
- 238
- 98
- 18
- 28
- Konu Sahibi uhappygirl
Üniversite öğrencisiyim. Oda arkadaşımlarımdan birine çok gıcık oluyorum. Şu an odada yok fırsat bu fırsat 1-2 notunu yırtıp atsam mı? Hazır sınav haftasındayken Çok mu kötü olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sinirlendiriyor amaBence gerek yok ...
Bana kötülük yapmaya çalışıyor diye cezalandırmak istiyorumyapma hic hos bisey degil bu tarz düsünceler.
Bana kötülük yapmaya çalışıyor diye cezalandırmak istiyorum
sinirlendiriyor olabilir ama bunu yapmaya hakkın yok.. konuşarak çözüme ulaş.Çok sinirlendiriyor ama
Beni dışlamaya çalışıyor, benim yaptığım şeyleri başkalarına kendi yapmış gibi anlatıyor belki ufak tefek şeyler gibi ama çok sinir bozucune yapti sana kötülük olarak?
o gitsin benim niye düzenimi bozayım ki.. Sen olsan gider miydinsana yapmasını istemediğin şeyi başkasına yapma ,bende sevmem sevmediğim insanla aunı ortamı kullanmayı ozaman o ortamı değiştirmeye bakarım ,konuş yetkili ile başka odaya alsın
Başka kötülük gelmedi ama konuşmak istemiyorum kendini bir şey sanmasın diyesinirlendiriyor olabilir ama bunu yapmaya hakkın yok.. konuşarak çözüme ulaş.
Tamam o zaman emeğine dokunmadan kötülük yapayım konuşulmuyor zaten konuşmak istemiyorumBöyle bisey yapmaya hakkın yok.emeği yırtıp atamazsin.konusarak hallet
Beni dışlamaya çalışıyor, benim yaptığım şeyleri başkalarına kendi yapmış gibi anlatıyor belki ufak tefek şeyler gibi ama çok sinir bozucu
Konuşmadan yapabileceğim bir şey var mı? Fikri olan ?yine de düzgünce konusmaya denesen daha iyi.
eğer ben onu istemiyorsam onu görmek ben giderim,o istemiyorsa o gider ,gerçi o rahatsızlığını dıle getirmemiş ama sen baya rahatsız olmuşsun ki bu tip şeyler yapmayı düşünmüşsün ,kimsee görmese Allah görüyor,günaha girmektense ortamı terketmek daha mantıklıo gitsin benim niye düzenimi bozayım ki.. Sen olsan gider miydin
Gidersem yenilirim diye gitmek istemiyorum doğru diyosun günahta sinirlerime hakim olamıyorum..eğer ben onu istemiyorsam onu görmek ben giderim,o istemiyorsa o gider ,gerçi o rahatsızlığını dıle getirmemiş ama sen baya rahatsız olmuşsun ki bu tip şeyler yapmayı düşünmüşsün ,kimsee görmese Allah görüyor,günaha girmektense ortamı terketmek daha mantıklı
senin yaşında olsam sanırım bende aynen senın yapacak olduğun şeyi yapardım ama bugünkü aklımla düşününce mezun olmuş biri olarak söylüyorum aman ne gereksiz şeyler diyor insan iş ararken o günler bile özleniyor ,benim değilde diğer kızlar sorun yaşadığında sorunlu kızı odadan çıkarmayı başarmışlardı ama gelen kişi şizofrenmiş gelen gideni aratmıştı falan ,her yurtta olan şeyler de bugun sen ve kuzenin ayrı eve çık gene sorun olur sonuçta 2 farklı düşünce aile ortamına benzemiyoGidersem yenilirim diye gitmek istemiyorum doğru diyosun günahta sinirlerime hakim olamıyorum..
Peki anladım teşekkür ederim ben başka şekilde düşünmeye çalışayım..senin yaşında olsam sanırım bende aynen senın yapacak olduğun şeyi yapardım ama bugünkü aklımla düşününce mezun olmuş biri olarak söylüyorum aman ne gereksiz şeyler diyor insan iş ararken o günler bile özleniyor ,benim değilde diğer kızlar sorun yaşadığında sorunlu kızı odadan çıkarmayı başarmışlardı ama gelen kişi şizofrenmiş gelen gideni aratmıştı falan ,her yurtta olan şeyler de bugun sen ve kuzenin ayrı eve çık gene sorun olur sonuçta 2 farklı düşünce aile ortamına benzemiyo