Kararsızım aklımda hiçbir şey yok

Younggirl3778

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
202
40
28
merhabalar.Benden 3 yaş küçük(15yaşında)kız kardeşimin doğum günü yaklaşıyor.Geçen yıl bana harika bir doğum günü yaşatmıştı.Aylarca biriktirdiği harçlığıyla bana birbirinden Anlamlı hediyeler almış.Nisanda doğum günü var.Benim en iyi arkadaşım o...En değerlim...Bende ona çok büyük birşey yapmak istiyorum manevi olarak.unutamayacağı bir doğum günü yaşatmak istiyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var

Ergenlik doneminde genelde gosterisi cok severler. Bir cafede surpriz olarak arkadaslarini cagirabilirsiniz. sanki onu sadece siz dogum gununu kutlamak icin goturuyormus gibi. Hediye olarak da oncesinde bir magazaya goturup istedigin kiyafeti sec kardesim dogum gunun icin dersiniz. Bu sekilde giyinip suslenmis de olur. ( tabi onceden alinip yikandiktan sonra giyilse daha iyi olur. Ah bu benim psikopatligim )
Sizin surpriz yapmadiginizi dusunecegi icin cafedeki arkadaslari filan da buyuk surpriz olmus olur.
Ne sevdigini bilemeyecegimiz icin ergenlik ozelliklerini gozonunde bulundurdum
bu arada Allah bozmasin guzel bir abla kardes iliskiniz var.

Ergenlik doneminde genelde gosterisi cok severler. Bir cafede surpriz olarak arkadaslarini cagirabilirsiniz. sanki onu sadece siz dogum gununu kutlamak icin goturuyormus gibi. Hediye olarak da oncesinde bir magazaya goturup istedigin kiyafeti sec kardesim dogum gunun icin dersiniz. Bu sekilde giyinip suslenmis de olur. ( tabi onceden alinip yikandiktan sonra giyilse daha iyi olur. Ah bu benim psikopatligim )
Sizin surpriz yapmadiginizi dusunecegi icin cafedeki arkadaslari filan da buyuk surpriz olmus olur.
Ne sevdigini bilemeyecegimiz icin ergenlik ozelliklerini gozonunde bulundurdum
bu arada Allah bozmasin guzel bir abla kardes iliskiniz var.
Aminnnn Allah bozmasın.Cafede doğum günü partisini evet çok sever ama ben biraz da hatta baya bi manevi birşey hazırlamak istiyorum,yıllar geçse unutamayacağı birşey...

Gitmek istediği bir konser varsa götürebilirsiniz, hatta şartları zorlayıp o sevdiği ünlü ile tanışmasını sağlayabilirsiniz :)

Arkadaşlarının ellerinde "İyi ki doğdun X" yazılı kağıtlar ile poz vermesini veya video çekmelerini sağlayıp birleştirip kalıcı bir anı yapabilirsiniz.

Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama abla-kardeş 2 günlük tatil kaçamağı yapabilirsiniz. Aileniz buna izin vermez ise Sapanca, Ağva gibi yakın yerlere günübirlik kaçamaklar da olabilir. Bol bol fotoğraf çeker anı biriktirirsiniz :)

Hali hazırda bulunan bir yemek kursuna ikiniz gidebilirsiniz. Mesela bir pasta kursu şahane olur. Kendi doğumgünü pastasını birlikte yapmış olursunuz böylece :)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yine gelirse yine yazarım.

Bak video olayi cok guzel fikir. Ben esimin dogum gununu unutunca sinifta 5 yasindaki ogrencilerime (esim daha onceden okula gelip gittigi icin biliyorlardi) x amca dogum gunun kutlu olsun diye cocuklarin icinden gelenleri soyledikleri bir video hazirlamistim. Gunu az bucuk kurtarmistim :))

Gitmek istediği bir konser varsa götürebilirsiniz, hatta şartları zorlayıp o sevdiği ünlü ile tanışmasını sağlayabilirsiniz :)

Arkadaşlarının ellerinde "İyi ki doğdun X" yazılı kağıtlar ile poz vermesini veya video çekmelerini sağlayıp birleştirip kalıcı bir anı yapabilirsiniz.

Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama abla-kardeş 2 günlük tatil kaçamağı yapabilirsiniz. Aileniz buna izin vermez ise Sapanca, Ağva gibi yakın yerlere günübirlik kaçamaklar da olabilir. Bol bol fotoğraf çeker anı biriktirirsiniz :)

Hali hazırda bulunan bir yemek kursuna ikiniz gidebilirsiniz. Mesela bir pasta kursu şahane olur. Kendi doğumgünü pastasını birlikte yapmış olursunuz böylece :)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yine gelirse yine yazarım.
Nasıl güzel fikirler bunlar.Tatil fikri olmaz ama yaz tatilinde kardeş kardeş yurt dışına gideceğiz.Konser fikri güzelmiş ama beni zorlar gibi.Diğer fikirlerinizi de bekliyorum hepsini tek tek değerlendirip seçeceğim çok teşekkürler

Bak video olayi cok guzel fikir. Ben esimin dogum gununu unutunca sinifta 5 yasindaki ogrencilerime (esim daha onceden okula gelip gittigi icin biliyorlardi) x amca dogum gunun kutlu olsun diye cocuklarin icinden gelenleri soyledikleri bir video hazirlamistim. Gunu az bucuk kurtarmistim :))
Video işi harika ama biz kardeşimde bu video işini abartıyoruz zaten diğer 5 yaşındaki kardeşimize her yıl ğzerine birşeyler katarak video hazırlarız.Yani bu pek özel olmaz

merhabalar.Benden 3 yaş küçük(15yaşında)kız kardeşimin doğum günü yaklaşıyor.Geçen yıl bana harika bir doğum günü yaşatmıştı.Aylarca biriktirdiği harçlığıyla bana birbirinden Anlamlı hediyeler almış.Nisanda doğum günü var.Benim en iyi arkadaşım o...En değerlim...Bende ona çok büyük birşey yapmak istiyorum manevi olarak.unutamayacağı bir doğum günü yaşatmak istiyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var
Ay fikirden önce ne güzel kardeşliğiniz var umarım hep böyle olur bizimde aynen sizinki gibi arada 2 yaş var birbirimizin en yakın arkadaşıyız

Ne güzel bende ablamla böyleyim. :)
Bir video yap mesela fotolarınızdan
tv ye koy en sevdiğiniz şarkıyıda ekle videoya
hediye olarak onun neye ihtiyacı olduğunu sen bilirsin
evi süsle güzelce balonlarla falan ben 30 yaşıma girdim
annem 30 tane uçan balon almıştı evin her yeri balon
çok mutlu olmuştum :))

Ne güzel bende ablamla böyleyim. :)
Bir video yap mesela fotolarınızdan
tv ye koy en sevdiğiniz şarkıyıda ekle videoya
hediye olarak onun neye ihtiyacı olduğunu sen bilirsin
evi süsle güzelce balonlarla falan ben 30 yaşıma girdim
annem 30 tane uçan balon almıştı evin her yeri balon
çok mutlu olmuştum :))
Abla kardeş mutlu olanlar olaraktan çok şanslıyız bence :) video dediğim gibi onun için sıradan olur.Balon fikri güzel ama onu da geçen sene yapmıştım

X