kararsızım bir akıl verir misiniz?

laylaylom20

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
581
401
648
İstanbul
önce durumumu anlatıyım size...
22 yaşındayım.sevdiğim ama pek bi işe yaramayan bir bölümden mezun oldum.sonra formasyon aldım öğretmenlik için.ama öğretmenlik pek bana uygun bir meslek değil.zaten iş de yok.

bari boş duracağıma bölümümde yüksek lisans yapayım dedim.bu sene ona başlıyorum.ama araştırma görevlisi olamazsam hiç bir işe yaramaz.kadro açılmıyo zaten.2 sene sonra o da bitince ne yapacağımı hiç bilmiyorum.girip alakasız bir işte mi çalışıcam?

bir yandan da tekrar össye girip liseden beri istediğim asıl bölüme girmek için çalışsam mıdiyorum.ama ondan mezun olduğumda 26 27 yaşında olurum.çok geç mi kaldım böyle bişey için.çok kararsız kaldım.sizce ne yapayım?
:uhm:

Hangi bölümden mezunsun?

Hangi bölümde okumayı düşünüyorsun?

Onları söyle de yardımcı olmaya çalışayım,belki daha mantıklı bir fikir verebilirim.

valla tubitak sağolsun senelerce burs veriyor :D oturduğun yerden kazanıyorsun en güzeli yüksek lisans+doktora. çalışıp 2 milyar alacağıma yatar 1.5 alırım.

önce durumumu anlatıyım size...
22 yaşındayım.sevdiğim ama pek bi işe yaramayan bir bölümden mezun oldum.sonra formasyon aldım öğretmenlik için.ama öğretmenlik pek bana uygun bir meslek değil.zaten iş de yok.

bari boş duracağıma bölümümde yüksek lisans yapayım dedim.bu sene ona başlıyorum.ama araştırma görevlisi olamazsam hiç bir işe yaramaz.kadro açılmıyo zaten.2 sene sonra o da bitince ne yapacağımı hiç bilmiyorum.girip alakasız bir işte mi çalışıcam?

bir yandan da tekrar össye girip liseden beri istediğim asıl bölüme girmek için çalışsam mıdiyorum.ama ondan mezun olduğumda 26 27 yaşında olurum.çok geç mi kaldım böyle bişey için.çok kararsız kaldım.sizce ne yapayım?
:uhm:

geç kalmadın

bir an evvel başla çalışmalara:3:

aynı yastayız ve bn daha yeni üniversteye baslıcam..oturup istedigim bölüme gidemedm yerine üzülecegine pişman olacagına tekrar oku..bnde öle yapıyorum inan bana kimsenin ne dedigi hiç umrumda degil kendi hayatım okuyacagım istedigim seyleri yapacagım kime ne

bence hayalin buysa denemelisin 22 yaş nedir ki

sonradan pişman olmaktansa hemen harekete geçmek en iyisi

daha yaşın kaç ki,tabiki geç kalmadın,hem okumanın yaşı mı var?İstediğin mesleği yapacaksın işte,ne güzel!

bu hayat senin hayatın ve tabi ki hepimiz bu dünyaya mutlu olmaya geliyoruz.

seni gelecekkte en çok hangi işi yapmak mutlu edecekse mutlaka onu yapmalısın bence.

burda vereceğin fazladan 4 yıl, öte yandan diğer şekilde geçecek bir ömür var önünde...

kendin için en güzel kararı ancak sen seçebilirsin

canım hiç de geç değil benim kız kardeşim 26 yaşında tıp fakültesine girdi çünkü sadece doktor olmak istiyordu o da istemediği bir bölümden mezundu sen gayet gençsin ona göre yılma çalış derim ben böyle mutlu olacaksan

Back
X