Kararsizim!! Burun ameliyati icin ISTANBUL dan oneriler lutfen !!

Ben yurtdisindayim ve emre ilhani bende dusundum ve email attim yanit alamadim ve muhammet dilber ankarada degilmi ?

Çok fazla yoğunluktan cevap verememiş olabilir. Hangi adrese mail attın bu arada? Ben iki doktorla da görüşmüştüm ama tercihim Emre İlhan'dan yana oldu 3. ayım doldu ve o kadar mutluyum ki anlatamam. Yurt dışından gelen çok fazla hastası var zaten. Bir kez daha mail atarsan gözünden kaçmış olabilir çünkü yoğunluğundan :) Facebook adresinden de ulaşabilirsin bilgi almak için bence https://www.facebook.com/pages/Op-Dr-A-Emre-İlhan/158281844215227?fref=ts Bu arada albümüme bakabilirsin karar vermende yardımcı olur:)

Kesinlikle Yakup Avsar
1.tampon kullanmiyor
2. Agri yok
3. En dogalini en guzelini o tapio
4. Amerikada egitim verio burun estetigi konysunda

merhaba ben huseyin guner e burnumuyaptirdim bir sene oldu ve sagdan kemik firlamus durumda ucu burnumun sola kayik ve dustu sag kikirdagim da ice coktu ve nefes alamiyorum. bana revizyon yapacak ama cok da pahali olmayan bir doktor soyler misiniz? ozel sigortam da var. sabah papatya vacit pamukcuyu onerdi ama esenyurt cok uzak ben besiktasta oturuyorum... tesekkurler

Back
X