Konu sahibi bunda bir sakinca yokki dert edilmeycek bir seye dertlenmissin hic gulecegim yoktu buncacik k sey dert edilirmi yahuarkadaşlar bir konuda kararsız kaldım. eşimin abisi ile aynı iş yerinde çalışıyoruz. iş yeri büyük bir fabrika ve bölümlerimiz apayrı. işe eşimin abisi aracılığı ile girdim. sorun şu ki maaşım sektöre göre az, girdiğimde abim ben konuşurum maaş işini bir kaç ay sonra arttırmak için dedi. kendisi de iş yerinde sevilen biri. fakat abimin konuşması doğru olur mu? ben çok çekiniyorum bu tür konulardan. abimde bana soruyor şimdi senin için sakıncası yoksa konuşayım diyor. şimdi konuşacağı kişi derse, sen niye böyle bir talepte bulunuyorsun, kendisi niye söylemiyor, o an ne der bilmiyorum. sizce doğru olan nedir?
dert mi sandınız, fikir almak istedim.Konu sahibi bunda bir sakinca yokki dert edilmeycek bir seye dertlenmissin hic gulecegim yoktu buncacik k sey dert edilirmi yahuozaman her dudagi catlayan bjraya yazsin yanii bunda ne var ?
verimimden çok memnun olduklarını söylüyorlar, abiminde diyalogu oldukça iyi.sizin işteki veriminiz çok önemli. Abinizin yönetimle diyologu önemli tabi ama işe gireli 6 ay olmuş sizde konuşabilirsiniz bence
Bir derdim var a konu açtığınız için dert sandıkdert mi sandınız, fikir almak istedim.
bende sizin gibi düşündüm açıkçası. bana da saçma geldi. eşimin abisi ben konuşurum diyor, senin için sakıncası yoksa ama doğru gelmiyor bana da.Bence siz gidip konusun sizin isiniz sizin emeginiz bana sacma geldi acikcasi kayninizin sizin icin konismasi.kendiniz konusun taleplerinizi dusuncelerinizi rahat rahat aciklarsiniz.
uzatmayın isterseniz, burda bdv ye konu açanlardan bir kısmı da fikir almak amaçlı açıyor. asıl siz niye bunu dert ettiniz ki.Bir derdim var a konu açtığınız için dert sandık
abimin diyalogu iyi, 9 yıldır çalışıyor. daha iyi konuşur ama bilemedim ki.İsverenle kimin diyalogo daha iyi ise o konusmali bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?