kararsızım, fikirlerinize ihtiyacım var

bir de aynı tabaktan yemeyi düşünoüyor ki beni hiç önemsemediğini gösteriyor
Issız adamaki alperde kahveyi aynı fincandan içmeyi teklif etmişti, çabuk bitsin diye.
Bu adamı gözü tutmadı, bari alper kadar yakışıklı olaydı

sürekli oratmlarda aranan biri olduğunu, çok sevildiğini, işini bilen ve özgüveni tam olduğunu sürekli ifade edip duruyor. iletişimi gercekten cok iyi. ben pastanede resmen şok yaşadım ya hiçbeklemiyordum görgüsüzce davranmasını.
Sevgili arkadasim kac yasindasin bilmiyorum ama bir erkek kendi pr kendi yapiyorsa o an bile bitmistir. Zaten ortamlarda aranan bir erkek o ortamlarda nasil davranmasi gerektigini ogrenir bu rezilligi yapmaz. Dedim ya bu karsicinsle alakali degil..bir ark bi cafeye davet ettiğimizde evimizde gibi ne istersen hemen sana biseyler soyleyelim deriz. Bu hayatin bir siradan rutini. Inan gozumun onunde anlattigin tip. Agzi bolca laf yapiyor kendini entellektüel buluyor ama beyin bos. Cidden tehlikeli biri. Boyle birini hayat boyu cekebilir misin annebabanin kendi cemaatinin icine sokabilir misin ?

Vallahi bu adam senin için servis getirtmeseydi düşün bidaha derdim. Heycandan dalgınlık vs. Bi pasta için harcama cocuğu derdim. Amaservis istediğine göre basbaya düşünmüş ama size sormak zor gelmiş cimriliğinden atın gitsin bu adamı bence.
ben tam oturdum ki pasta geldi hemen orada garsona o zaman bi çatal daha alalım dedi. ben anlayamadım o an şok olduğum için tepki de vermedim

Adamdan çok gıcık aldım su an ya :) ben olsam.bida gorusmem bu kadar kaba bi hareket olablr mi ya

merhaba benim sizlere bir sorum olacak. yaklasık 1 aydir görücü usulu biriyle gorusuyorum. bu kisi araştırma görevlisi, 32 yaşında. bugun 4. defa yüz yüze gorustuk.1 aydir telefonda gorusup konusmamiza rağmen hala aramizda resmilik var, yol katetmis degiliz. bugun sozlestigimiz pastaneye ilk o geldi, ben 5 dakika gecikmeyle geldim.ben geldigimde kendisi icin siparis vermis; cay iciyordu ben oturdugumda onun kendi icin istemiş oldugu pastasi da geldi.bana " ne alirsin " diye sormak yerine catal ve bicak getirttirdi sadece.kucucuk pasta dilimi ve kucuk bir pasta tabagi..(aramızda hiçbir samimiyet olmamasına rağmen ve sizli bizli konuşmadan senli benli konuşmaya yeni geçmiştik) tabi kendi pastasini yemeye basladi. 5 dakika sonra garson geldi. ve cay alacagimi soyledim.o an kendimi cok degersiz hissettim ayni zamanda o kisinin gorgu kurallarindan bihaber oldugunu da gormus oldum.yani mesele pasta yemek degil onun o kabaca hareketi beni önemsiz ve kotu hissettirdi. o an ona bisey soylemedim ama benim kafama cok takildi.bu yuzden cok sogudum. sizce kendisiyle bu hareketini konussammi yoksa direkt yollarimi ayirsam cok kararsiz kaldim. siz ne yapardiniz bu durumda?

32 yaşında akademisyen kendisi birini bulamayıp görücüye kaldıysa zaten belli ki sorunlu biridir. yok yakınken dön derim. belli yaşa gelmiş erkekler görücüyü tercih ediyorsa arkana bakmadan kaç derim.

bugüne kadar hep görücü usülü evlilik düşünmüş. arkadaslarının bulugu kızlarla görüşmemiş, 'ben annemin bulduğu biriyle evlenirim' demiş. valla istek mistek kalmadı. hatasını söylicem verdiği tepkiye göre karar vericem
Ahanda fragman. Koynuna alcağı kadın konusunda bile annesiz hareket edemiyor.

Sevgili arkadasim kac yasindasin bilmiyorum ama bir erkek kendi pr kendi yapiyorsa o an bile bitmistir. Zaten ortamlarda aranan bir erkek o ortamlarda nasil davranmasi gerektigini ogrenir bu rezilligi yapmaz. Dedim ya bu karsicinsle alakali degil..bir ark bi cafeye davet ettiğimizde evimizde gibi ne istersen hemen sana biseyler soyleyelim deriz. Bu hayatin bir siradan rutini. Inan gozumun onunde anlattigin tip. Agzi bolca laf yapiyor kendini entellektüel buluyor ama beyin bos. Cidden tehlikeli biri. Boyle birini hayat boyu cekebilir misin annebabanin kendi cemaatinin icine sokabilir misin ?
29 yaşındayım. normal arkadaşlıklarda bile hemen menü istenir bu ya öküzlüğünden ya beni önemsemediğinden ya da kendinden iyice uzaklaştırmak istediğinden, bilemiyorum

beni kendinden uzaklaştırmak mı istiyor dicem ama zaten uzağız ben de onun gibi kuul takılıyorum kendimden adım atmadım hiç
Hayır uzaklaştırmak istemiyor, muhtemelen sizden hoşlanıyor. Ama patronun, şefin kim olduğunu öğretmeye çalışıyor, baştan itibaren ağırlığını koymaya çalışıyor.
Yeter dizisindeki yekta bey gibi biri bence o.

Hayır uzaklaştırmak istemiyor, muhtemelen sizden hoşlanıyor. Ama patronun, şefin kim olduğunu öğretmeye çalışıyor, baştan itibaren ağırlığını koymaya çalışıyor.
Yeter dizisindeki yekta bey gibi biri bence o.
ama bana şunu da ifade ediyor arada; ben eşim ne derse o olur tarzında olan bayanlarla anlaşamam, benim eksik olduğum yerlerde o fikirlerini söylesin, fikir alışverişi olsun, kendine özgüveni tam olsun diyor

ben tam oturdum ki pasta geldi hemen orada garsona o zaman bi çatal daha alalım dedi. ben anlayamadım o an şok olduğum için tepki de vermedim
Komik de geliyor ya sahneyi dusununce bi kere ayni pastadan yemek bile tercih meselesi yani hijyenik acidan. Bunu bile dusunemeyecek kadar aciz biri. Ya sizle isin olacagi kesin degil ya bosuna yatirim yapmak istemedi demek ki :)

bugüne kadar hep görücü usülü evlilik düşünmüş. arkadaslarının bulugu kızlarla görüşmemiş, 'ben annemin bulduğu biriyle evlenirim' demiş. valla istek mistek kalmadı. hatasını söylicem verdiği tepkiye göre karar vericem

hangi ünide akademisyen bu tip ya?
ne kadar demode çağ dışı fikirler bunlar. ayıp resmen. sanki kendi tanıştığı kızlar kötü kız oluyor. yazık bu tipler bir de akademisyenim diye geziniyo..

Back
X