kararsızım, fikirlerinize ihtiyacım var

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.274
333
merhaba benim sizlere bir sorum olacak. yaklasık 1 aydir görücü usulu biriyle gorusuyorum. bu kisi araştırma görevlisi, 32 yaşında. bugun 4. defa yüz yüze gorustuk.1 aydir telefonda gorusup konusmamiza rağmen hala aramizda resmilik var, yol katetmis degiliz. bugun sozlestigimiz pastaneye ilk o geldi, ben 5 dakika gecikmeyle geldim.ben geldigimde kendisi icin siparis vermis; cay iciyordu ben oturdugumda onun kendi icin istemiş oldugu pastasi da geldi.bana " ne alirsin " diye sormak yerine catal ve bicak getirttirdi sadece.kucucuk pasta dilimi ve kucuk bir pasta tabagi..(aramızda hiçbir samimiyet olmamasına rağmen ve sizli bizli konuşmadan senli benli konuşmaya yeni geçmiştik) tabi kendi pastasini yemeye basladi. 5 dakika sonra garson geldi. ve cay alacagimi soyledim.o an kendimi cok degersiz hissettim ayni zamanda o kisinin gorgu kurallarindan bihaber oldugunu da gormus oldum.yani mesele pasta yemek degil onun o kabaca hareketi beni önemsiz ve kotu hissettirdi. o an ona bisey soylemedim ama benim kafama cok takildi.bu yuzden cok sogudum. sizce kendisiyle bu hareketini konussammi yoksa direkt yollarimi ayirsam cok kararsiz kaldim. siz ne yapardiniz bu durumda?

bana saygı duymadığını hissettiğim için konuşup konuşmamakta kararsız kalmıştım. kendisi çok mükemmel biriymiş gibi bende açık arıyor. . sorduğu bir soruyu belli aralıklarla yine soruyor. dürüst olup olmadığımı sınıyor kendince. bugün de bu şekilde hareketi olunca çok sinirlendim açıkçası.

Ne kadar saçma bi hareket.. Bence bir şey hissetmiyorsan görüşme. Çok soğuk ve cimri gibi sanki..
evet soğuk biri, daha doğrusu çok ayrıntılı sorular soruyor, felsefik takılıyor soruları bu yönde zaten. bir bayan gibi detaycı.

Detaycıysa geçin, cimriyse geçin, soğuksa geçin...

Geçin siz bu adamı. En basit nezaket kurallarından bihaber.
soğuk derken demek istediğim 1 aydan fazla oldu herhangi bir ilerleme olmadı ilk günlerde nasılsak yine öyleyiz. konusurken fikirleri, hayattan evlilikten beklentileri bunlar üzerine konusuyoruz hep. fikirler açısından uyuştuğumuzu düşünüyordum ama tabi bugünkü davranışı şok etti beni

Keşke kendine kallavi bir pasta söyleyip afiyetle yeseydin sonra da hesabını kendin ödeyip bir güzel popo etseydin (ay çok kibarım Mune ve Kazen den korkuyorum da uzun zamandır ban yemedim soğuk nefesini ensemde hissediyorum o_O) bence hiç görüşme Ada'm kaba bi kere demek biraz samimi olsanız ne huyları çıkacak Zaman'ına yazık

nezaket kurallarından bihaberse, demek ki o kadar da detaycı değilmiş ;) biraz egoist sanırım. Zamana bırak derim..

Sizle bulusmaya gitmis.ve daha siz gecikeli 5 dk olmus kendine siparis vermis bile.biraz gorgu sahibi olsa sizi bekler ve siparis verirdi
Eger yaptigi davranis sozlu veya nisanli olsa insanin hosuna bioe giderr
Ama resmiyet varken hic hos olmamis.bence bi daha dusun

Keşke kendine kallavi bir pasta söyleyip afiyetle yeseydin sonra da hesabını kendin ödeyip bir güzel popo etseydin (ay çok kibarım Mune ve Kazen den korkuyorum da uzun zamandır ban yemedim soğuk nefesini ensemde hissediyorum o_O) bence hiç görüşme Ada'm kaba bi kere demek biraz samimi olsanız ne huyları çıkacak Zaman'ına yazık
normalde konuşurken çok kibardı, bugün o hareketi sergileyince ne yapacağımı bilemedim hayal kırıklığına uğradım beklentimin cook altında bi hareketti.. siz li biz li konuşmadan ben çok sıkıldığım için sen li benli konuşmayı da daha dün ben başlatmıştım.

Sizle bulusmaya gitmis.ve daha siz gecikeli 5 dk olmus kendine siparis vermis bile.biraz gorgu sahibi olsa sizi bekler ve siparis verirdi
Eger yaptigi davranis sozlu veya nisanli olsa insanin hosuna bioe giderr
Ama resmiyet varken hic hos olmamis.bence bi daha dusun
benim gec geleceğimi düşünüp sipariş verdi diye düşünsem de insan çatal bıçak getirtmek yerine menüyü getirttirir

Ya zaten 1 ayda aranızda ki resmiyet kalkmadıysa demek ki hiç bir duygusal yakınlık oluşmamış. Bu saatten sonra da oluşmaz sanmıyorum. Niye uzasın ki bu gereksiz mesafeli görüşmeler

bencede kesinlikle gözden geçir iyi düşün sonuçta hem daha hiç ısınmamışsın belli,hemde o hareketiyle beraber haklı olarak soğumuşsun baya, ve bu şekilde evliliğe yürümen seni gerçekten yıpratır..
mutlu mesut ilgi sevgi dolu değer gördüğün doğru düzgün bir birliktelik yaşayarak evliliğe yürümek varken; böyle kafanda soru işaretleri bırakan,seni tuhaf şekilde sınamaya çalışan,nezaket kurallarından bihaber olan,sana kendini özel ve değerli hissettirmeyen insanla olmak zorunda değilsin canım yolun çok başındayken iyi düşün nasıl mutlu olacaksan öyle yap..

Ya zaten 1 ayda aranızda ki resmiyet kalkmadıysa demek ki hiç bir duygusal yakınlık oluşmamış. Bu saatten sonra da oluşmaz sanmıyorum. Niye uzasın ki bu gereksiz mesafeli görüşmeler
zaten onun 1 ay sonra doktorası biteceği için her gün değil de 2 gün de bir telefonda görüşme kararı almıştık daha doğrusu o kendi aldı bu kararı ben de uydum.zaten farklı şehirlerdeyiz. duygusal yakınlığın oluşması için mesajlaşma veya biraz daha sık görüşme olması gerekir ama bunlar yok. mesajlaşmayı da sevmiyormuş ergence buluyormuş. beni rahatsız eden bişeyler var ama çözemiyorum

Back
X