kararsızım, fikirlerinize ihtiyacım var

zaten onun 1 ay sonra doktorası biteceği için her gün değil de 2 gün de bir telefonda görüşme kararı almıştık daha doğrusu o kendi aldı bu kararı ben de uydum.zaten farklı şehirlerdeyiz. duygusal yakınlığın oluşması için mesajlaşma veya biraz daha sık görüşme olması gerekir ama bunlar yok. mesajlaşmayı da sevmiyormuş ergence buluyormuş. beni rahatsız eden bişeyler var ama çözemiyorum
Ben 30 yaşındayım hala kocama ara ara aşk mesajları yazarım :63: ergenlikle ne alakası var bence bahanesi bu olmuş içine de sinmeyen bişeyler varmış işte boşver yüreğini yerinden hoplatacak o adamı beklemeye devam et bigün gelecek

bencede kesinlikle gözden geçir iyi düşün sonuçta hem daha hiç ısınmamışsın belli,hemde o hareketiyle beraber haklı olarak soğumuşsun baya, ve bu şekilde evliliğe yürümen seni gerçekten yıpratır..
mutlu mesut ilgi sevgi dolu değer gördüğün doğru düzgün bir birliktelik yaşayarak evliliğe yürümek varken; böyle kafanda soru işaretleri bırakan,seni tuhaf şekilde sınamaya çalışan,nezaket kurallarından bihaber olan,sana kendini özel ve değerli hissettirmeyen insanla olmak zorunda değilsin canım yolun çok başındayken iyi düşün nasıl mutlu olacaksan öyle yap..
ben hep anlayışla karşıladım doktora sürecinde oluğu için ve su asamanın onun kariyeri açısından cok önemli olduğunu sürekli vurguladığı için. ben anlayışla karşıladıkca o da beni önemsememeye basladı galiba. keske öyle biri çıksa ama yoruldum:( karşıma çıkanlar hep mi anormal olur :(

Bak.. Belki de biraz bu yüzden görüşmeye devam ediyorsun. Benim şahsi fikrim etmemen yönünde ama eğer ki devam etmek istersen, biraz kendini çek.. İlgisini tepkisini ölç. Bir insanı tanımanın en iyi yollarından biri de sınırlarını zorlamaktır. Biraz zorla.. Bir de sen ne iş yapıyorsun? Aynı yoğunluktan fln söz etmelisin ki egosu biraz zorlansın..

Ben 30 yaşındayım hala kocama ara ara aşk mesajları yazarım :63: ergenlikle ne alakası var bence bahanesi bu olmuş içine de sinmeyen bişeyler varmış işte boşver yüreğini yerinden hoplatacak o adamı beklemeye devam et bigün gelecek
ya zaten bugün buluştugumuzda ben lavaboya gittim döndüğümde elinde telefon vardı ve tebessüm ederek mesaj yazıyordu

Ya bir de doktora yapıp evli olanlar bile var, o kadar da abartmasın.. Biz de okuduk, günlük belli bir zaman diliminde konuşmaya da engel değil ayrıca..

"Ay o gelmeden bi pasta söyleyeyim herkes sever pasta birlikte yeriz 4 gorusmedir siz diyip duruyoruz belki bi sıcaklık olur" demiştir belki.. olamaz mı?

Ya da boğazına düşkün kaba biri de olabilir bi de cimri.. bilemedim..

Bence kestirip atmayın.. hatta söyleyin.. geçen pasta söyleyip 2 çatal 2 bıçak giriselim diyince ben garipsedim sorsan ne istersin diye hoş olurdu gibi.. en azından cevabı duyarsiniz ve emin olursunuz..

Bak.. Belki de biraz bu yüzden görüşmeye devam ediyorsun. Benim şahsi fikrim etmemen yönünde ama eğer ki devam etmek istersen, biraz kendini çek.. İlgisini tepkisini ölç. Bir insanı tanımanın en iyi yollarından biri de sınırlarını zorlamaktır. Biraz zorla.. Bir de sen ne iş yapıyorsun? Aynı yoğunluktan fln söz etmelisin ki egosu biraz zorlansın..
ben henüz atanamamıs öğretmenim ama bi taraftan da yüksek lisans yapıyprum. ben yoğun değilim bunu da biliyor. ha bir de 2 hafta önce bana hafta sonları sen ara hafta içi ben arayayım dedi. ona da tamam dedim.ben de onun bana adım attığı kadar adım atıyorum. ilk adımlar benden olmuyor. kendimi nasıl geri çekebilirim sizce?

Ya bir de doktora yapıp evli olanlar bile var, o kadar da abartmasın.. Biz de okuduk, günlük belli bir zaman diliminde konuşmaya da engel değil ayrıca..
eylülün 30 unda doktora savunması varmış son 2 ay çok önemliymiş sürekli bunu söylüyor bana

Benim koca da Ünivde asistan olarak kaldı bu sene Y. Lisans yapıyor ve aynen dediğin gibi çokta yoğun bi Ada'm değil. Bence konu sahibinin arkadaşı biraz fazla şişiriyor kasıntı bi tip gibi geldi bana

"Ay o gelmeden bi pasta söyleyeyim herkes sever pasta birlikte yeriz 4 gorusmedir siz diyip duruyoruz belki bi sıcaklık olur" demiştir belki.. olamaz mı?

Ya da boğazına düşkün kaba biri de olabilir bi de cimri.. bilemedim..

Bence kestirip atmayın.. hatta söyleyin.. geçen pasta söyleyip 2 çatal 2 bıçak giriselim diyince ben garipsedim sorsan ne istersin diye hoş olurdu gibi.. en azından cevabı duyarsiniz ve emin olursunuz..
yok sıcaklık olsun diye bi niyeti olsaydı gün içinde nasılsın diye bi mesaj atabilirdi. mesajlasma kesinlikle yok zaten. ben de bilemedim ya kaba ya da beni önemsemiyor

Benim koca da Ünivde asistan olarak kaldı bu sene Y. Lisans yapıyor ve aynen dediğin gibi çokta yoğun bi Ada'm değil. Bence konu sahibinin arkadaşı biraz fazla şişiriyor kasıntı bi tip gibi geldi bana
az görüşmek istiyor da olabilir bilemiyorum

yok sıcaklık olsun diye bi niyeti olsaydı gün içinde nasılsın diye bi mesaj atabilirdi. mesajlasma kesinlikle yok zaten. ben de bilemedim ya kaba ya da beni önemsemiyor

1 ay olmuş tanisali aklı sıra Nazlı olayım diyor olabilir bi bencillik de var gibi.. zaman içinde emin olabilirsiniz gibi..

Kaba ya da seni önemsemiyor.. İkisiyle de evlilik mantıklı mı? ya da aklıma şöyle bi şey geldi.. Direk bodoslama, ben seninle ilgili bunları düşünüyorum. Eğer aksini düşünüyorsan, kanıtla.. Diyeceğin bir şey yoksa, bana müsade.. Benimle ilgilenen bir sen değilsin de :)

az görüşmek istiyor da olabilir bilemiyorum
Bence alakası yok diyorum ya boşver sen yoluna bak bu Ada'mla üzülürsün ne o öyle hafta içi sen ara hafta sonu ben arayayım 2 günde bir görüşelim bunlar olmaz olmamalı ters bişeyler var ve düzeleceğini de sanmıyorum

1 ay olmuş tanisali aklı sıra Nazlı olayım diyor olabilir bi bencillik de var gibi.. zaman içinde emin olabilirsiniz gibi..
ben de emin olamıyorum. benimle ilgili hep olumlu düşündüğünü ifade ediyor. görüşme sürecinin olumlu olduğunu söyluyor ama benim içim rahat değil

Kaba ya da seni önemsemiyor.. İkisiyle de evlilik mantıklı mı? ya da aklıma şöyle bi şey geldi.. Direk bodoslama, ben seninle ilgili bunları düşünüyorum. Eğer aksini düşünüyorsan, kanıtla.. Diyeceğin bir şey yoksa, bana müsade.. Benimle ilgilenen bir sen değilsin de :)
tabiki olmaması gerekiyor. normal bi görüşme süreci böyle olmaz ki. daha önceden 25 30 kişyle görüştüm ben. valla ben de bi ego yapıcam da bakalım :D

Bence alakası yok diyorum ya boşver sen yoluna bak bu Ada'mla üzülürsün ne o öyle hafta içi sen ara hafta sonu ben arayayım 2 günde bir görüşelim bunlar olmaz olmamalı ters bişeyler var ve düzeleceğini de sanmıyorum[/
bugün olumsuz düşündüm iyice, önemseseydi zaten dayanamaz kendi arardı anlaşması olmaz bu işlerin biliyorum

tabiki olmaması gerekiyor. normal bi görüşme süreci böyle olmaz ki. daha önceden 25 30 kişyle görüştüm ben. valla ben de bi ego yapıcam da bakalım :KK70:
Ya kesinlikle ego yapmalısın, doğru düşünüyosun. Adam sanki AB ye giriş süreci yürütüyor. Bu neymiş ya :D Gider yap biraz.. Açık olmakla hiçbir şey kaybetmezsin..

Ya kesinlikle ego yapmalısın, doğru düşünüyosun. Adam sanki AB ye giriş süreci yürütüyor. Bu neymiş ya :KK70: Gider yap biraz.. Açık olmakla hiçbir şey kaybetmezsin..
bugün bana aklınca gözdağı verdi. daha önce görüştüğü kız çok tutarsızmış sabah farklı akşam farklıymış. sonra bu kızı terk etmiş kız 50 defa bunu aramış acillik olmuş. ben de asla geriye bakmadım zamanında uyarılarımı dikkate alacaktı diyor. kasıyor beni sürekli. nasıl ego yapsam bilemiyorum hiç de tarzım degil aslında ;)

bugün bana aklınca gözdağı verdi. daha önce görüştüğü kız çok tutarsızmış sabah farklı akşam farklıymış. sonra bu kızı terk etmiş kız 50 defa bunu aramış acillik olmuş. ben de asla geriye bakmadım zamanında uyarılarımı dikkate alacaktı diyor. kasıyor beni sürekli. nasıl ego yapsam bilemiyorum hiç de tarzım degil aslında :KK66:
"Benim hayata dair belli kriterlerim var. Kendime güvenim tam benim. Hayatıma girecek insanların şöyle böyle özellikleri olmalı, saygı ve nezaket benim için çok önemli. Herkesin sınır çizgileri vardır. Benimkiler aşıldığında, ben de başka bir insana dönüşmek zorunda kalırım.. Bu güne kadar hep dimdik durdum. Asla arkama bakmadım. Kendimi adayacak değil, hayatı paylaşacak bir insan arıyorum. Bu yüzden çevrem tarafından hep takdir edilip beğenildim.... " İşte bunun gibi bir takım cümleleri konuşmaların arasına giydirip yaratıcılığını kullan ;)

Back
X