- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
boşvermeden önce ben içimdekileri söylemem lazım aşagılamadan boşverirsem uykularım kaçar
Kaybedecek birşeyiniz yok.
İçinize atıp kanser olacağınıza, oma söyleyin o olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşvermeden önce ben içimdekileri söylemem lazım aşagılamadan boşverirsem uykularım kaçar
mevkisi değil fikirleri, evliliğe bakış açısı hoşuma gitmişti, meslek takıntım zaten yok, sonuçta evlilikte mutlu eden sey mevkisi konumu değil insanlığı..Yinede Hayırlısı olsun, ama sadece mevkiisine aldanıp devam etmyin bence. Nitekim ondan başka birşeyide yok gibi zaten.
aynen. bana saygısızlığını dile getirmem lazımKaybedecek birşeyiniz yok.
İçinize atıp kanser olacağınıza, oma söyleyin o olsun.
Fikirler, hareketlere bürününce anlam kazanır, isterseniz ikinci bir şansı verin, belki biz yanılıyoruzmevkisi değil fikirleri, evliliğe bakış açısı hoşuma gitmişti, meslek takıntım zaten yok, sonuçta evlilikte mutlu eden sey mevkisi konumu değil insanlığı..
insanlar böyle durumlarda tanınıyor zaten. tabi kaybedeceğim bir sey yok duygusal olarak his oluşmadı daValla cnm daha yolun başındasın şimdiden böyle düşüncesiz olursa sonu daha kötü olur daha arada bir bağ olmadan kopar ipleri
Gerçektende saygısızlıktı.aynen. bana saygısızlığını dile getirmem lazım
yarın telefonla görüştüğümüzde yanlışını ifade edeceğim uygun bir üslupla, eğer yanlışını kabul etmeyip egoistce davranırsa güle güle demeyi düşünüyorum. yarın vereceği tepkiye bakıcamFikirler, hareketlere bürününce anlam kazanır, isterseniz ikinci bir şansı verin, belki biz yanılıyoruz
taviz verirsem ben saygınlığımı kaybetmiş olurum. o an neden söylemedin peki diye soracağı kesin. o soruya nasıl cevap versem bilemiyorumGerçektende saygısızlıktı.
Göz ardı etseniz alışknlık haline getirir
Beklemediğim ve daha önceden karşılaşmadığım bir hareketti, o an tepki veremedim dersiniz.taviz verirsem ben saygınlığımı kaybetmiş olurum. o an neden söylemedin peki diye soracağı kesin. o soruya nasıl cevap versem bilemiyorum
söylediğiniz cümleyi de söylerim, söyle demek de aklımdan geçiyor: ' seni utandırmak istemedim o an 'Beklemediğim ve daha önceden karşılaşmadığım bir hareketti, o an tepki veremedim dersiniz.
istersen biraz daha gözlemle ama yeni tanıştığı birinin bu şekilde davranması bana çok olumlu izlenim bırakmadımerhaba benim sizlere bir sorum olacak. yaklasık 1 aydir görücü usulu biriyle gorusuyorum. bu kisi araştırma görevlisi, 32 yaşında. bugun 4. defa yüz yüze gorustuk.1 aydir telefonda gorusup konusmamiza rağmen hala aramizda resmilik var, yol katetmis degiliz. bugun sozlestigimiz pastaneye ilk o geldi, ben 5 dakika gecikmeyle geldim.ben geldigimde kendisi icin siparis vermis; cay iciyordu ben oturdugumda onun kendi icin istemiş oldugu pastasi da geldi.bana " ne alirsin " diye sormak yerine catal ve bicak getirttirdi sadece.kucucuk pasta dilimi ve kucuk bir pasta tabagi..(aramızda hiçbir samimiyet olmamasına rağmen ve sizli bizli konuşmadan senli benli konuşmaya yeni geçmiştik) tabi kendi pastasini yemeye basladi. 5 dakika sonra garson geldi. ve cay alacagimi soyledim.o an kendimi cok degersiz hissettim ayni zamanda o kisinin gorgu kurallarindan bihaber oldugunu da gormus oldum.yani mesele pasta yemek degil onun o kabaca hareketi beni önemsiz ve kotu hissettirdi. o an ona bisey soylemedim ama benim kafama cok takildi.bu yuzden cok sogudum. sizce kendisiyle bu hareketini konussammi yoksa direkt yollarimi ayirsam cok kararsiz kaldim. siz ne yapardiniz bu durumda?
sonucu yazıyorum arkadaşlar.. 4 gün önce söz konusu olan şahıs beni aradı, aradığında sitemimi ifade ettim. kendimi onun hareketi karşısında değersiz hissettiğimi beklentimin farklı olduğunu ve kırıldığımı ifade ettim bir de farklı ortamlara girip çıkmış ve 32 yaşına gelmiş birine bu hareketi yakıştıramadığımı söyledim. sonuç ne mi oldu; SUÇLU BEN OLDUM arkadaşlar. neymiş ben biraz daha sabredebilirmişim ileriki günlerde de aynı hareketi yapacak mı diye beklemeliymişim (ben üslubuma dikkat ettiğim halde) kırıldığımı alındığımı söylemenin binbir türlü yolu varmış. ben onu medeniyetten bihaber gibi söylemişim yaşını falan araya karıştırmışım o yüzden çok kırılmış beyefendi. özür dilemesi gereken o iken ben özür dileyecek duruma düştüm yani beni bu duruma düşürdü inanabiliyor musunuz? 1 buçuk saat konuştuk 10 dakika ben sitemimi ifade ettim 1 saat boyunca o konuştu benim üslubumu eleştirdi. onun aklında benimle ilgili kırmızı bir çizgi oluşmuş. :)) pastanedeki o hareketine gelince önceden bu pasta siparişini vermiş ama garson hatalı davranmış sonra getirmesi gereken siparişi önce getirmiş. karşında kim olursa olsun çatal bıçak yerine menü getittirilir ve ne alırsın diye sorulur sen bunu yapmadın dedim. iştahsız olduğunu düşündüm diyo ya açıklaması bu. gözümden düştü iyice, bitti benim için. ama işin komik tarafı bi kere bile mahcup olmadı ve benden özür bekledi tabiki özür dilemedim. o bir buçuk saatlik konuşma son konuşmaydı bir daha aramadı ben de onu aramadım. muhtemelen hala benden özür bekliyor. insanlar kendini ne zannediyor ki benim onun konumundan dolayı ona atlayacagımı falan düşündü heralde, kompleks abidesi
ya ben baskın karakter olduğunu biliyordum da böyle yapacağını hiç tahmin etmiyordum, insan bi kusura bakma düşünemedim o an falan der. kibrinden ölüyo seviyesiz ya. aramasını bekledim arasaydı açmayıp güzel ve kısa bir mesaj la g..t edecektim ama aramadıayy onun konumunu sevsinler! allahın salatalığıbu tipler böyledir, asla kendilerinin hatalarını kabul etmezler. sürekli bir üste çıkma çabası. hiç şaşırmadım. yol yakınken ne mal olduğunu görmen iyi oldu, kurtuldun çok şükür.
Mal değneğiya ben baskın karakter olduğunu biliyordum da böyle yapacağını hiç tahmin etmiyordum, insan bi kusura bakma düşünemedim o an falan der. kibrinden ölüyo seviyesiz ya. aramasını bekledim arasaydı açmayıp güzel ve kısa bir mesaj la g..t edecektim ama aramadı![]()
mahcup olmayı geç bana : sen 29 yaşındasın diye ben sana söylüyor muyum diyor :)) amin canım tesekkür ederimMal değneğiayh insan formalite icabı mahcup olur bari, onu bile düşünemeyecek kadar çiğ..geçmişler olsun
Allah iyi, hayırlı insanlarla karşılaştırsın