kararsızım... gitsemmi gitmesemmi.

çoğu kişi ucakla gidin yazmıs pegasustan baktım bir kişi 250 mılyon ıkı kısı 500 donuste var
kısacası ucak da cok pahalı
benzın gıdıs-donus 900 tutuyor cunku te ıstanbuldan malatya ordan balıklı göl felan abartmadan yazıyorum benzın malum pahalı bırsey keske ucuz tutsada ben dert etmesem hayat pahalı

Madem söz verilmiş.. Ona göre uçak bileti ayarlanmalıydı.. Herkes bilir ki ne kadar erken uçak bileti alınırsa o kadar uygun olur..

cnm malatya ya giden birkaç tanıdık daha bulun benzin paranız hafifler yada otobüzle falan gidin benzin parası çok çünkü yha :53:

vayy hemşeriymişiz ya :D
gidiş dönüş 900 pek de pahalı değil aslında.
bence hediye işlerini falan erteleyin.
aileniz size bu konuda anlayışlı olacaktır. sonuçta hamilesiniz ve bebğin masrafları çok.
eğer çok lazımsa ufak tefek şeylerle gönüllerini hoş edebileceğinizi düşünüyorum.
ailenizin evine gidiyorsunuz zaten yiyecek içecek derdi olmaz ki

vayy hemşeriymişiz ya :D
gidiş dönüş 900 pek de pahalı değil aslında.
bence hediye işlerini falan erteleyin.
aileniz size bu konuda anlayışlı olacaktır. sonuçta hamilesiniz ve bebğin masrafları çok.
eğer çok lazımsa ufak tefek şeylerle gönüllerini hoş edebileceğinizi düşünüyorum.
ailenizin evine gidiyorsunuz zaten yiyecek içecek derdi olmaz ki

hedıyeden vazgegecmek bencede mantıklısı.
valla sıka sıka gıdecegız bakalım allah utandırmasın

hedıyeden vazgegecmek bencede mantıklısı.
valla sıka sıka gıdecegız bakalım allah utandırmasın

bence hediye konusunu bu kadar düşünmeyin...
hani adetler vardır bende bilirim ama onlar daha çok gelin kıza yakışır şeyler...
gelin kız giderken götürür aile büyüklerine birer bohça..

damat için böyle şeylere gerek yok ki... bir kutu çikolata yeterli...

aile büyüklerinize de zaten sizin onları büyük olarak sayıp bayramda ellerini öpmeye gelmeniz yetecektir...

Keşke önceden plan yapıp erkenden uçak biletlerinizi alsaydınız çok ucuza gelirdi. 900 tl feci yüksek bir rakam. Bir bayram ziyaretine 2000 tl harcamak bana mantıklı gelmiyor.

İlla ki gidecekseniz hediye olsa tabiki çok iyi olur, ufak şeyler alabilirsiniz. Ama almasanız da olur. Bayram ziyareti sonuçta. Akrabalar o kadar yolsan gelip masraf yaptığınızı düşünerek hoş karşılayabilirler.

Hamile hamile o kadar yolu özel araba ile gitmek bana pek mantıklı gelmedi.Bence bir daha düşünün

Back
X