- Konu Sahibi beyzadesakli
-
canım gozundekı kaymayı hıc dert etme ALLAH beterınden korusun hıc takma kafana bısey soylerlersede bes para etmedıklerını anlarsın insan olan demez cunku gozunde cokta buyutme kayma olayını benımde pervın adında bı kız arkadasım vardı onun gozundede kayma vardı valla butun erkekler pesınde kosturuyolardı kızın cok takılcak bısey degıl tatlım
nişanlının arada isteksiz görünmesi, evdi eşyaydı gibi maddi şeylerdir. seni istememesi değildir. iş sorunlar gibi birçok sorunları vardır. onu dert etme. gözündeki kusuruda sorun etme bence. egzersiz yaptır. benim gözümde kayma yok, ancak göz tembelliği vardı. kendi kendime egzersiz yaptıra yaptıra, en son göz doktoruna gittiğimde birşey kalmadığını öğrendim ve çok sevindim. inş. senin sorununda bir şekilde çözülür
Onu sıkan alışveriş sendromudur :) dert etme bence. Allah başka dert vermesin. Hakkınızda hayırlısı olsun . mutluluklar.
önemli olan zaten insanları oldugu kabul edebilmek kusursuz kimse yok ki belki bebek gibi olabilirdik ama huyumuz çok kötü olabilirdi böyle bir insanla kim mutlu olabilir bizi de böyle sevebilirler umarım. sende dert etme canım hersey insanlar için daha kötüsü de olabilirdi bırak baskalarını bazen ben annemin gözümün kaymasına baktıgını hissediyorum yüzüme bakarken o bile canımı acıtıyor ama bunu biz istemedik.bence bunu hiç ama hiç dert etmeyin
senin gözünde kayma varmış birde ben kendi gözümü söyliyim sana.benim gözümde doğuştan ,doktor fazla oksijen verdiği için gözümün biri küçük ve mavimsi rengi ,diğer gözüm sağlam ve ela rengi,inan benim durumum daha kötü
,insanların gözüne baktığımda içim gidiyor,ki şimdi gözüme protez yapıldı aynı renkte..
bir doktorlara danış bence..akıl akıldan üstündür her daim.
bunları sorun edip kafanı bulandırmamalısın,hayırlısı olsun allah mesut etsin canım.
"Yani sanki konumunuz olmasa sizi beğenmezdi kabul etmezdi diye mi düşünüyorsunuz? " bazen bunu da düşüyorum evet ben onu oldugu gibi çok seviyorum zaten. İnşaallah beni ben oldugum için seviyordur.tesekkur ederim düşünceleriniz için bu konu da daha pozitif düşünmeme yardımcı oluyorsunuz.Canım öncelikle göz kaymasını hiç dert etme lütfen. İnsan hayatını birleştirmeye karar verdiği insandaki bu tip şeylere bakmaz. Hatta belki bu haliniz ona daha sempatik geliyordur.Düşünüyorum da aşık olduğum insandaki bu tip farklılıklar onu düşününce gülümseme o farklılığını sevmeme neden olur. Bence hiç üzülmeyin.
Ama bilmem yanlış mı anladım ben mesajınızdan başka bir kaygı çıkardım sanki:26: Siz ondan konum ve maaş olarak daha üstte olduğunuzu belirtmişsiniz. Acaba sizi bu sebeple böyle kabul ettiği gibi bir şüpheniz mi var? Yani sanki konumunuz olmasa sizi beğenmezdi kabul etmezdi diye mi düşünüyorsunuz? Ya da tam tersi olarak gözüm böyle olmasa kendi konumumda birini bulurdum diye düşünüp nişanlınız içinize mi sinmiyor? Yanlış anlamayın sizi anlamak için soruyorum.
Bence bu tip şeyleri kafanızdan atın. Mutluluğunuza aşkınıza bakın. Hiç bir erkek trilyonları da olsa içinin almadığı bir kadını eş olarak kabul etmez( maalesef kadınlar bazen içinin almadığı erkekleri bu sebeple kabul edebiliyorlar) Ayrıca düşmez kalkmaz bir Allah'tır bugün tamamen sağlıklı görünen yarın sağlıksız olabilir. Ne yani bu sebeple insanın sevgisi azalır mı hiç. Canınızı sıkmayınnnnnn
valla kafana takma o seni öyle kabul etmiş. bendede var şaşılık hatta gözlük bile kullanmıyorum biliyormusun hatta farkeden diyen bile oldu erkek arkadaşımda bunun esprisini bile yapabiliyor hiç takmam gülüp geçerim çünkü şükür ki görüyoruz halimize şükretmek lazım allahln yaratığı herşey çok güzeldir unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?