kararsızım içim acıyor bazen :((

Gözünüzdeki sorunu dert etmeyin bence,Allah başka dert vermesin.Yanlız ben nişanlınızın 'bakalım,görelim' demesıne takıldım,nişanlanmış hatta düğün tarihine bile karar vermişken neyi bakıp görecekmiş anlayamadımZamana bırakın bence,daha düğüne var nasıl olsa ama iyi gözlem yapın,nişanlınızla vakit geçirin,size karşı olan tutumundan ne düşündüğünü çözebilir ve zamanla bi karara varırsınız siz de...

canım hiç üzülme onu sorun edecek olsa hiç nişanlanmazdı seninle bazen senin konumun ondan üstün olabilir bazen onunki senden sen daha güzel olabilirsin ya da o daha yakışıklı olabilir ya da ne bileyim senin paran ondan çoktur ya da konumun ondan iyidir ya da onun senden senin gözünde o şekilde olabilir onunki de kıyaslama yaparsak olmaz bu işler üzülme canım ve ona bu konudaki hassasiyetini anlat ona göre davransın

bence nisanlınla acık acık konusmalısın bu konuyu,senın ıcın bu durum sorun yaratırmı dıye fıkrını sor ,sor ki ilerde böyle bırseyı yüzüne vurmasın canım,sonucta Allah vergısı herkesın basına gelebılır bugun böyleyız yarın ne olacagımız hıc bellı olmaz,nısanlında mantıklı bırıyse böyle dusunur ve sorun etmez

canım gozundekı kaymayı hıc dert etme ALLAH beterınden korusun hıc takma kafana bısey soylerlersede bes para etmedıklerını anlarsın insan olan demez cunku gozunde cokta buyutme kayma olayını benımde pervın adında bı kız arkadasım vardı onun gozundede kayma vardı valla butun erkekler pesınde kosturuyolardı kızın cok takılcak bısey degıl tatlım

Öncelikle geçmiş olsun, gözünüzdeki kaymanın niye tedavisi yok, benimde kızımda aynı rahatsızlık var, küçüklüğünden beri gözlük kullanıyor, 18 yaşını doldurduktan sonra ameliyatla düzeleceğini söyledi doktorlar, yaşın dolmasını bekliyoruz, bence siz başka doktorlarada danışın, belki ameliyat çözüm değil ama lens kullanabilirsiniz gibi bir öneri getirebilirler.
Ayrıca eğer nişanlınız sizi gerçekten seviyorsa böyle ufak şeyleri görmezlikten gelir, siz hiç üzülmeyin, gözünüzü kafanıza takmayın, Allah dermansız dert vermesin yeterki

herkese tesekkur ederim öncelikle içim birazda olsa rahatladı. alıp karşıma konuşmak da iyi fikir aslında ama şuan degil kendimi buna hazır hissetmiyorum. gözüm hayatta hiç birsey için engel olmadı bana söylediğiniz gibi ne kadar zor durumda olan insanlar var onlar aklıma gelince halime şükrediyorum buda bir Allah vergisi daha beteri de olabilirdi. İnşaallah sıkıntı etmez nişanlım da öyle olursa yıkılırım ama kendimi de ezdirmem kimseye.

canım bende nişanlandım aramayan arkadaslarım bile aradı taliplerim arttı ilgisi olanlar ortaya çıktı. önceden de cok deger veren deli gibi aşık olanlar oldu :) bu zamana kadar hiç sorun olmadı ama evlenince durum degişir mi diye korkuyorum. ben nişanlımı çok seviyorum inşaallah hersey güzel olur benim için dua edin nolur...

nişanlının arada isteksiz görünmesi, evdi eşyaydı gibi maddi şeylerdir. seni istememesi değildir. iş sorunlar gibi birçok sorunları vardır. onu dert etme. gözündeki kusuruda sorun etme bence. egzersiz yaptır. benim gözümde kayma yok, ancak göz tembelliği vardı. kendi kendime egzersiz yaptıra yaptıra, en son göz doktoruna gittiğimde birşey kalmadığını öğrendim ve çok sevindim. inş. senin sorununda bir şekilde çözülür

evet maddi konular canını sıkıyor sanırım maddi gucu kendine yetecek kadar düğün için harcayacak ekstra bir gücü yok ailesinin eline bakıyor. ailesi de Allah için ilgisiz umursamaz insanlar benim ki de çekiniyor hiç birsey diyemiyor. inşaallah hersey güzel olur hepimiz için insanlar mutlu olmayı hakkediyor zaten ömür kısa kim mutsuz olmak ister ki.
benim gözüme ki kayma dogustan tembellikte var canım o yuzden düzelmiyor ameliyat olsam da tembellik oldugu için daha kötü olur dediler bu saatten sonra gerilemez de ilerlemez de dedi doktor. Düşünüyorum diyorum başka brsyim yok Allah a şükür ama karsımdaki insan benim gibi düşünür mü ki. inşaallah çok sever beni bu onun için hiç dert olmaz.

bence bunu hiç ama hiç dert etmeyin

senin gözünde kayma varmış birde ben kendi gözümü söyliyim sana.benim gözümde doğuştan ,doktor fazla oksijen verdiği için gözümün biri küçük ve mavimsi rengi ,diğer gözüm sağlam ve ela rengi,inan benim durumum daha kötü
,insanların gözüne baktığımda içim gidiyor,ki şimdi gözüme protez yapıldı aynı renkte..

bir doktorlara danış bence..akıl akıldan üstündür her daim.

bunları sorun edip kafanı bulandırmamalısın,hayırlısı olsun allah mesut etsin canım.

önemli olan zaten insanları oldugu kabul edebilmek kusursuz kimse yok ki belki bebek gibi olabilirdik ama huyumuz çok kötü olabilirdi böyle bir insanla kim mutlu olabilir bizi de böyle sevebilirler umarım. sende dert etme canım hersey insanlar için daha kötüsü de olabilirdi bırak baskalarını bazen ben annemin gözümün kaymasına baktıgını hissediyorum yüzüme bakarken o bile canımı acıtıyor ama bunu biz istemedik.
inşaallah sende çok mutlu olursun hep daha kötüsü olabilecegini düşürsek bugun ki halimize de binlerce kez şükürler olsun.

Canım öncelikle göz kaymasını hiç dert etme lütfen. İnsan hayatını birleştirmeye karar verdiği insandaki bu tip şeylere bakmaz. Hatta belki bu haliniz ona daha sempatik geliyordur.Düşünüyorum da aşık olduğum insandaki bu tip farklılıklar onu düşününce gülümseme o farklılığını sevmeme neden olur. Bence hiç üzülmeyin.

Ama bilmem yanlış mı anladım ben mesajınızdan başka bir kaygı çıkardım sanki:26: Siz ondan konum ve maaş olarak daha üstte olduğunuzu belirtmişsiniz. Acaba sizi bu sebeple böyle kabul ettiği gibi bir şüpheniz mi var? Yani sanki konumunuz olmasa sizi beğenmezdi kabul etmezdi diye mi düşünüyorsunuz? Ya da tam tersi olarak gözüm böyle olmasa kendi konumumda birini bulurdum diye düşünüp nişanlınız içinize mi sinmiyor? Yanlış anlamayın sizi anlamak için soruyorum.

Bence bu tip şeyleri kafanızdan atın. Mutluluğunuza aşkınıza bakın. Hiç bir erkek trilyonları da olsa içinin almadığı bir kadını eş olarak kabul etmez( maalesef kadınlar bazen içinin almadığı erkekleri bu sebeple kabul edebiliyorlar) Ayrıca düşmez kalkmaz bir Allah'tır bugün tamamen sağlıklı görünen yarın sağlıksız olabilir. Ne yani bu sebeple insanın sevgisi azalır mı hiç. Canınızı sıkmayınnnnnn

"Yani sanki konumunuz olmasa sizi beğenmezdi kabul etmezdi diye mi düşünüyorsunuz? " bazen bunu da düşüyorum evet ben onu oldugu gibi çok seviyorum zaten. İnşaallah beni ben oldugum için seviyordur.tesekkur ederim düşünceleriniz için bu konu da daha pozitif düşünmeme yardımcı oluyorsunuz.

canım at kafandan bu fikri. İnan ki kuruntu yapıyorsun. Dediğim gibi erkekler bu konuda konuma bakmaz beğendiği insanla beraber olur. Belli ki sizi beğeniyor ve seviyor yoksa niye nişanlansın bunu düşünün. Beğenmese mecbur mu sizinle evlenmeye Evlilik yaklaşınca maalesef böyle kuruntular artıyor nişanlılık zor bir dönem gerçekten

evet evlenmek için hiç bir mecburiyeti yok oysa :) içime su serptiniz istemese vazgeçebilirdi çok çok teşekkür ederim buna gercekten çok sevindim.

valla kafana takma o seni öyle kabul etmiş. bendede var şaşılık hatta gözlük bile kullanmıyorum biliyormusun hatta farkeden diyen bile oldu erkek arkadaşımda bunun esprisini bile yapabiliyor hiç takmam gülüp geçerim çünkü şükür ki görüyoruz halimize şükretmek lazım allahln yaratığı herşey çok güzeldir unutma

:) süpersiniz tesekkur ederim. ben bunu kafamda çok kurmaya baslamıstım içim sıkılıyordu artık düşündükce sizlerle paylaşınca daha olumlu düşünmeye başladım iyi ki varsınız herkese çok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…