erkek arkadaşımla birlikte olurken canım acıyor

Belluce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
26
7
86
28
herkese merhabalar, ben 26 yaşındayım erkek arkadaşımda 26 yaşında, 4 yıllık ilişkimiz var artık birlikte olmak istiyoruz ailemiz felan her şeyimiz tamam, ancak iş birlikte olmaya gelince ben çok zorlanıyorum, kendisi çok anlayışlı tek parmakla oluyor ama sanki kasılıyorum acıyor 2 parmakta deniyoruz canım acıyor, evde kendim yaparkende acıyor.. tam olarak bu acı ne zaman bitecek, bir kere kendisi denedi ancak başaramadık, neler önerebilirsiniz artık bu durumu aşmak istiyorum :(

Evlenmeyi beklemeye ne dersin? Bu arada vajinismus diye bir hastalık var duydun mu bilmem. Baya baş belası bi rahatsızlık umarım oyle bisi yokturdur. Psikolojikte olabilir bu arada.

Vajinismus değil bence öyle olsa hiç yaklaştırmazdın.
Eczanelerde lidokain spreyler satılıyor, giriş 2-3 cmlik kısmına sıkabilirsin. Kayganlaştırıcı da kullanırsan bence üstesinden gelirsin. Kendini kasmamaya çalış ıslaklık mutlaka olsun. Çünkü aynı erkekler gibi biz de ereksiyon oluyoruz aslında :) vajina genişliyor ve uzuyor içeriden.

Bu arada parmak çok daha rahatsız edici gelir başta, çünkü vajinanın asıl duyarlı kısmı ilk 4-5 cm.
Kayganlaştırıcı ve uyuşturucu spreyle ön sevişme ardına direk penetrasyon denerseniz daha kolay aşarsınız fikrimce

herkese merhabalar, ben 26 yaşındayım erkek arkadaşımda 26 yaşında, 4 yıllık ilişkimiz var artık birlikte olmak istiyoruz ailemiz felan her şeyimiz tamam, ancak iş birlikte olmaya gelince ben çok zorlanıyorum, kendisi çok anlayışlı tek parmakla oluyor ama sanki kasılıyorum acıyor 2 parmakta deniyoruz canım acıyor, evde kendim yaparkende acıyor.. tam olarak bu acı ne zaman bitecek, bir kere kendisi denedi ancak başaramadık, neler önerebilirsiniz artık bu durumu aşmak istiyorum :(
Kayganlaştırıcıyla denediniz mi ? Bir de gemital lazer öncesi kullanılan uyuşturucu bir krem var en azından sürece alışana kadar onu da deneyebilirsin.

Evlenmeyi beklemeye ne dersin? Bu arada vajinismus diye bir hastalık var duydun mu bilmem. Baya baş belası bi rahatsızlık umarım oyle bisi yokturdur. Psikolojikte olabilir bu arada.
evlenmek ile bağlantısı nedir anlayamadım evlenmeden önce alışayım ki evlenince bunlarla uğraşamam 🥰🥰🥰🥰🥰 evlendikten sonra devam

Vajinismus değil bence öyle olsa hiç yaklaştırmazdın.
Eczanelerde lidokain spreyler satılıyor, giriş 2-3 cmlik kısmına sıkabilirsin. Kayganlaştırıcı da kullanırsan bence üstesinden gelirsin. Kendini kasmamaya çalış ıslaklık mutlaka olsun. Çünkü aynı erkekler gibi biz de ereksiyon oluyoruz aslında :) vajina genişliyor ve uzuyor içeriden.
kayganlaştırıcıyı mutlaka deneyeceğiz çok teşekkür ederim 💖💖

Bu arada parmak çok daha rahatsız edici gelir başta, çünkü vajinanın asıl duyarlı kısmı ilk 4-5 cm.
Kayganlaştırıcı ve uyuşturucu spreyle ön sevişme ardına direk penetrasyon denerseniz daha kolay aşarsınız fikrimce
evet parmakta cok rahatsız acaba erkek arkadşaımla denesek daha mı iyi hissederim bilmiyorum bir kere denedik başaramadık, kayganlaştırıcı deneyeceğiz olmaz ise kreme başvuracağız teşekkür ederim🥰

İmza atınca vahiy yoluyla cinsellik yükleniyomuş galiba🙄 şimdi bir sürü parametresi var bu işin öncelikle siz o ana kadar sevişip ıslanıyor musunuz? Eger yumusama ön sevişme olmuyorsa acırevet ısla
İmza atınca vahiy yoluyla cinsellik yükleniyomuş galiba🙄 şimdi bir sürü parametresi var bu işin öncelikle siz o ana kadar sevişip ıslanıyor musunuz? Eger yumusama ön sevişme olmuyorsa acır
evet evet önsevişme ıslanma hepsi oljyor hatta ben çok istiyorum da ilişkiye girmek ama bu acı mı artık nedir rahatsız ediyor üstelik çok denedik ne zaman tamamen bitecek bilmiyorum

evlenmek ile bağlantısı nedir anlayamadım evlenmeden önce alışayım ki evlenince bunlarla uğraşamam 🥰🥰🥰🥰🥰 evlendikten sonra devam
Yaranız falan vardır belki, önce bir jinekolog muayenesi olmanız iyi olabilir.

Bence vajinismus degil ama ilk sefer olacağından belki ilk bir kaç denemede de olumsuz olduğu için istemsiz kasıyorsan kuruluk olabilir o yüzden acıması çok normal

arkadaşlar sizde kayganlaştırıcı kullandığınızda yanma oldumu bebe yağı yada masaj jeli daha mı alerjik değil , bir de parmakda sadece 3 parmakda kaldım onu alabiliyorum içerde genişletmeye çalışıyorum eşli de denedim ama olmadı içeriye aldım ama o boğum gibi olan yerden penis giremedi ama sanırım biraz daha çalışıp genişletmem lazım oda 4 numara dilatör ile olacak sanırım dilatör alıp en büyüğü ile deneyip genişletmeliyim sizce

Back
X