Ben hep kendimden 5-10 yaş büyük biriyle evleneceğimi düşünürdüm. Birkaç ay önce arkadaş ortamında biriyle tanıştım. 2-3 kez görüştükten sonra bana açıldı ve beni daha yakından tanımak istediğini niyetinin ciddi olduğunu söyledi ama benden 1 yaş küçük 25 yaşında. Ben de bir süre düşündükten sonra olamayacağını söyledim. Aslında düzgün karakterli iyi birisi ayrıca doktor da ama bana çocuksu geliyor işte hep daha olgun birini düşündüğüm için. Dış görünüş olarak da hoş biri ama öyle çok yakışıklı değil, ben ona göre daha güzelim sanırım
Her neyse arkadaş ortamında yine bir araya geldik ben olmayacağını söyledikten sonra, o bana karşı hala birşeyler hissediyor gözlerinden belli ve beni arayıp mesaj da atıyor nasılsın diye, gayet normal mesajlar ama hala bir beklentisi var sanırım. Ben ondan hoşlanıp hoşlanmadığımdan emin değilim ama düşünüyorum onu tamamen de silemedim aklımdan. Onu daha yakından tanımaya çalışsam mı? Yoksa ilerde karşıma daha olgun daha hoş birisi çıkar diye acele etmesem mi? En çok da küçük olması beni düşündürüyor, gerçi dış görünüş olarak ben daha küçük görünüyorum ama...:44: