kararsızım, ne yapmalıyım sizce?

hande_melek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
9
0
36
İzmir
Ben hep kendimden 5-10 yaş büyük biriyle evleneceğimi düşünürdüm. Birkaç ay önce arkadaş ortamında biriyle tanıştım. 2-3 kez görüştükten sonra bana açıldı ve beni daha yakından tanımak istediğini niyetinin ciddi olduğunu söyledi ama benden 1 yaş küçük 25 yaşında. Ben de bir süre düşündükten sonra olamayacağını söyledim. Aslında düzgün karakterli iyi birisi ayrıca doktor da ama bana çocuksu geliyor işte hep daha olgun birini düşündüğüm için. Dış görünüş olarak da hoş biri ama öyle çok yakışıklı değil, ben ona göre daha güzelim sanırım:12: Her neyse arkadaş ortamında yine bir araya geldik ben olmayacağını söyledikten sonra, o bana karşı hala birşeyler hissediyor gözlerinden belli ve beni arayıp mesaj da atıyor nasılsın diye, gayet normal mesajlar ama hala bir beklentisi var sanırım. Ben ondan hoşlanıp hoşlanmadığımdan emin değilim ama düşünüyorum onu tamamen de silemedim aklımdan. Onu daha yakından tanımaya çalışsam mı? Yoksa ilerde karşıma daha olgun daha hoş birisi çıkar diye acele etmesem mi? En çok da küçük olması beni düşündürüyor, gerçi dış görünüş olarak ben daha küçük görünüyorum ama...:44:

hemen hemen aynı yaşta sayılırsınız....
1 yaş çok öyle uçuk bişey değil...
bence insanlara şans verilmeli...
tanımaya çalışmaktan bişey olmazki..
belkide çok seveceksin ne biliyosun...
sevmezsende zorla evlenecek değilsinya medenice nokta koyarsın olur biter...

Adam gerçekten çocuksumu,tipi nasıl,yakışıyomusunuz bilmiyorum bunları tabi ama. İlerde karşıma daha iyileri çıkarmı derken? Şuan 26 yaşındasınız zaten kaç yaşında evlenmeyi düşünüyosunuzki? 2-3 yıl sonra biriyle tanışsanız adam senden 5 yaş büyük olsa 34 yaşında olcak öylesi dahamı iyi..

Onu tanımanın ne sakıncası var? Hiç bir şey için acele etme. Evlilik teklifi değil ya henüz... Rahat ol lütfen. Tanı düşün taşın. En önemlisi de mantıklı karar ver. Beki o seni tanıyınca evlenmek istemeyecek. Bu ilişkiye bir şans tanı ve zamana bırak tatlım. Kolay gelsin:-)

Adam gerçekten çocuksumu,tipi nasıl,yakışıyomusunuz bilmiyorum bunları tabi ama. İlerde karşıma daha iyileri çıkarmı derken? Şuan 26 yaşındasınız zaten kaç yaşında evlenmeyi düşünüyosunuzki? 2-3 yıl sonra biriyle tanışsanız adam senden 5 yaş büyük olsa 34 yaşında olcak öylesi dahamı iyi..[/QU

hepinize cevaplarınız için teşekkürler kızlar. Bazı çocuksu tavırları var ama bilmiyorum belki karakteri öyledir. Uzun boylu, zayıf, buğday tenli biri, ben de baya beyaz tenliyim, gece ile gündüz gibiyiz yani yan yana:) Ama haklısın sanırım 26 yaşındayım, biribirimizi daha yakından tanısak iyi olur galiba.

canim yasina takmaman lazim onun nasil oldugunu ögrenmen gerekiyor... erkekler var 40 yasina gelip hala cocuk gibi davranislari olur karaktersiz olur ve erkekler var 20 yasinda olgunlasmis tamamen kendini gelistirmis yasindan cok daha olgun olurlar... yani yasin bence önemi yok... Benimki benden 2 yas kücük ama cok cok olgun hatta bazen düsündügüm zaman abimlerin onu hareketlerinden düsüncelerinden dolayi örnek alabilecekleri gözümün önüne geliyor...

bende sans ver dıyenlerdenım canım, 1 yasın bır onemı yok benım ıcın zaten oyle ucurum farkda degıl hanı
tanımaya calıs kafana uymazsa olmaz zaten bısey kaybetmezsın

sorun sadece onun bir yas kücük olmasimi??? yoksa öbür türlüde ilgini pek cekmeyen bir tip olsa tamam bosver derim. ama sonucta ikinizde olgunsunuz 25-26. ne farkeder? bence eger aklina yatiyorsa tanimalisin...

cnm bu işler yaşa başa bakmazki sevgi,aşktır önmli olan hatta kendisinden küçük erkeklerle evlenıp çok mutlu olan tanıdıklarmda var bişiler hssediosan tabiki deneyebilirsn ama yaşa takılma bzmde eşimle aramzda 1 yaş var ve çok mutluyuz çok iyi anlaşıorz ne bilim bnce çok yaş farkıda olumszlk yaratabilo mesala bi arkadasm var 24 yaşnda evli kocası 31 yaşında adam bebek istıo kız daha gencim dio ama adamın yaşı geçio vs vs... önemli olan kalp uyumu ruh uyumu yaş deil...

Eğer kafanda bazı şeyler aşağı yukarı olumsuz olarak şekillenmişse, hiç tanımaya çalışarak, zaman kaybetme, umut da vermemiş olursun böylece karşı tarafa.Ama bu kişi az da olsa sempatini kazanmışsa ve seni sadece mantığın ve acabalar zorluyorsa, evet tanımalısın, ona izin vermelisin.Ben öyle yaptım ve şu an evliyim :) Biz ne dersek diyelim mutluluğunu da mutsuzluğunu da kendin seçeceksin...Umarım alacağın karar pişmanlığa neden olmaz :)

Son düzenleme:
Ben hep kendimden 5-10 yaş büyük biriyle evleneceğimi düşünürdüm. Birkaç ay önce arkadaş ortamında biriyle tanıştım. 2-3 kez görüştükten sonra bana açıldı ve beni daha yakından tanımak istediğini niyetinin ciddi olduğunu söyledi ama benden 1 yaş küçük 25 yaşında. Ben de bir süre düşündükten sonra olamayacağını söyledim. Aslında düzgün karakterli iyi birisi ayrıca doktor da ama bana çocuksu geliyor işte hep daha olgun birini düşündüğüm için. Dış görünüş olarak da hoş biri ama öyle çok yakışıklı değil, ben ona göre daha güzelim sanırım:12: Her neyse arkadaş ortamında yine bir araya geldik ben olmayacağını söyledikten sonra, o bana karşı hala birşeyler hissediyor gözlerinden belli ve beni arayıp mesaj da atıyor nasılsın diye, gayet normal mesajlar ama hala bir beklentisi var sanırım. Ben ondan hoşlanıp hoşlanmadığımdan emin değilim ama düşünüyorum onu tamamen de silemedim aklımdan. Onu daha yakından tanımaya çalışsam mı? Yoksa ilerde karşıma daha olgun daha hoş birisi çıkar diye acele etmesem mi? En çok da küçük olması beni düşündürüyor, gerçi dış görünüş olarak ben daha küçük görünüyorum ama...:44:

bu durumda 26 yaşındasın senden 10 benden küçük o olur bu olmaz üzümün sapı armutun çöpü demiş bekar bi abladan tecrübeyle sabit bi tavsiye istersen seni gerçekten sevmişse değer verdiğine inanıyorsan ve küçük olmasına rağmen eğer öyle hissetmiyorsan gönlünü bi yokla derim

Olmaz dedikten sonra tanımaya çalışayım diye karar almak biraz garip geldi bana. Ama hayır deme bahaneni ben de beğenmedim sonuçta fazla fark yok 1 yaştan bişey olmaz. Ama yine de dikkatli ol doktorlar pek güvenilir gibi gelmiyorlar bana :)

Back
X