Kararsızım.Siz karar verin.lutfen

Çok yakın bir arkadaşımın eşi böyle. Severek flört ederek evlenmişler. O zamanlarda böyleymiş . Şimdi en ufak kavgada ya dövüyor yada hadi babanın evine deyip gönderiyor. Iki gün sonra da yalvar yakar geri çağırıyor. Ve çocukları var. Yanında çok kavga ettikleri için çocuk kekeliyor konuşurken . Bilmesen neyse ama bile bile neden lades diyesin. Koca dünyada baska insan yokmu. Huzur içinde şefkatle merhametle ömür geçirmek varken neden zindan edesin kendine

Ben küfür hakaret vs etmiyorum. Sadece sinirlendiğim kişiyi kafamda siliyorum ve ona bunu çok net şekilde söylüyorum. Ama kin tutmam dediğim gibi birkaç saate benim için durum normale dönüyor. O an bir göz kararması olduğu için bence karşı tarafın yapabileceği çok bir şey yok. Sadece beni kendi halime bırakıp o süre zarfında söylediklerimi dikkate almaması gerekiyor. Sonrasında karşı tarafın gönlünü alıyorum zaten. Bir de ben kadınım, benim öfkemle bir erkeğinki aynı olmaz. Onun için iyi gözlemleyin öfkesinin sınırlarından emin olun diyorum. Size en baştan fiziksel şiddete dönebileceğini kendisi söylediyse bence kendi öfkesinin sınırlarını daha önce görmüş. Kendi hakkında yaptığı uyarıyı dikkate alın derim.

Ettiğiniz bir kavgada fotoğraflarınızı silmesi, sizi engellemesi ve sonra hiçbir şey olmamış gibi davranması, yani bu adamın belirli bir olgunluluğa ulaşamaması + Hakaret + Küfür...

Bu adamın bu olumsuzlukları kapatabileceğini düşündüğünüz olumlu yönleri ne ki hala bu ilişkiye devam ediyorsunuz?

Adam resmen sizi dovebilecegini söylemiş ,döverse de suç sizde olacakmış onda değil. Bak bak... Hayır daha nasıl bir işaret bekliyorsunuz, adam daha ne yapsın kendini belli etmek icin

Çok iyi olmuş, inşallah bir daha engeli kaldırmaz da kurtulursunuz.
Ama iki gün sonra taktığı yüzüğü isteyecektir kesin ve kesin.
Arkanıza bile bakmayın Allah yüzünüze gülmüş. En başında kabul etmemeniz bile gerekirdi

Bile bile lades demeyin. Ayrılın o adamdan. Kendisi de söylemiş, sözlü hakaretler, şiddetle fiziksel şiddete dönüşecek.

Kesinlikle katılıyorum. İlişkide heyecanlı gibi gelebilir ama evlilikte hayatımızı kolaylaştıracak insanlara ihtiyacımız var. Sürekli gerginlik ben istediğimi yaparım sen yapamazsınlar özgürlük zırvaları evliliği boşanmaya götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…