• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızım yardım edın lutfen

ayse ayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
27
0
86
Ankara
kızlar daha oncede anlatmıstım sevgılım annem sen begenmedı falan demıstı o kavgayla ayrılmıstım ondan 7ay ugrastı tekrar baslamamız ıcın ve tekrar cıkmaya basladık cok ıyı gıderken bırden gece msjı geldı ayrılmamız gerekıyo dıye 2 yıldır bırıyle cıkıyodum zaten pısmanım senı her yerden sıldım dıye aradım mesgule attı ve telefonununu kapattı bende serefsızsın dıye msj attım sabah msjı aldı neden naptımkı yazdı bende gecekı msjları soledım ben yapmadım kafayı yıcem telefonun kapalıydı ders calısmak ıcın falan dedı bende sevgılısı oldugunu ıma ettım sacmalama falan dıyo facabook lıstesıne baktım gercekten benı sılmıs sımdı hıc konusmuyoruz onu cok ıyı tanıyorum 1 2 haftaya gerı arıyacak yıne yalvarmaya baslıcak sızofrenımı acaba kendı kendınemı olayları yasıyo anlayamadım baska bırı olcak zamanı oldugunu sanmıyorum sureklı benle msjlasır gun ıcınde gece 4 gıbı falan yatıyoruz aksamları telefonla konsuuryoruz aldattıgını dusunmuyorum cokmu ıyı nıyetlı dusunuyorum acaba kötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar daha oncede anlatmıstım sevgılım annem sen begenmedı falan demıstı o kavgayla ayrılmıstım ondan 7ay ugrastı tekrar baslamamız ıcın ve tekrar cıkmaya basladık cok ıyı gıderken bırden gece msjı geldı ayrılmamız gerekıyo dıye 2 yıldır bırıyle cıkıyodum zaten pısmanım senı her yerden sıldım dıye aradım mesgule attı ve telefonununu kapattı bende serefsızsın dıye msj attım sabah msjı aldı neden naptımkı yazdı bende gecekı msjları soledım ben yapmadım kafayı yıcem telefonun kapalıydı ders calısmak ıcın falan dedı bende sevgılısı oldugunu ıma ettım sacmalama falan dıyo facabook lıstesıne baktım gercekten benı sılmıs sımdı hıc konusmuyoruz onu cok ıyı tanıyorum 1 2 haftaya gerı arıyacak yıne yalvarmaya baslıcak sızofrenımı acaba kendı kendınemı olayları yasıyo anlayamadım baska bırı olcak zamanı oldugunu sanmıyorum sureklı benle msjlasır gun ıcınde gece 4 gıbı falan yatıyoruz aksamları telefonla konsuuryoruz aldattıgını dusunmuyorum cokmu ıyı nıyetlı dusunuyorum acaba kötükedihüso

Aldatıldığınızı bilemem ama anlattıklarınıza göre adamın ruh sağlığı pek yerinde değil..
Uzak durmanız sizin lehinize olacaktır..kaydirigubbakcemile

bı anlsama 2, defa başladıgımızda okadar kendıne guvendırdıkı bagladıkı kendıme kızıyorum arkadaslarım hep uyardı ama ben onları dınlemedım hıc degıstı dedım ruh durumunu cozemedım bı turlu ama cok koydu bana bole yapması

çok karışık bi durum bende sizin yerinizde olsam şüphelenmezdim heralde günün çoğu saatinde konuştuğunuza göre
bence bi konuşun belkide gerçekten kafasında kuruyodur ama bide şöyle düşünün ya sizden gizli ikince hattı felan varsa yani daha çok sizinle konuşuyorsa yani her ihtimali düşünmek açısından böyle bişy dedim
en iyisi karşısına geçip hepsini konuşmak aklıma bişey gelmiyo :s :s

Bencede uzak dur, dengesiz herhalde!!:delphin:

Ayrica bir erkek kiz arkadasina annem seni begenmedi diyorsa, hersey apacik ortada yanibenneyaptımki

annem senı begenmıyo dedı sonra resımdekı halının ıyı cıkmadı dedı ben senı zorlamak napcak dıye soledım dedı annemmı evlencek sankı dedı o kadar yalvardı bıde telefnundan msjla gelıyto kım atabılırkı ondan baska sabah neden ınkar edıyo o kadar karsıtırdıkı benı

Kendin demişsin ruh durumunu çözemedim diye..Bırak çözme de kalsın olduğu gibi..Sen hayatını onun ruh durumunu çözmekle mi harcayacaksın.Uzak dur bence o dengesiz ruh durumuna sahip kişiden..:kahve:

evet cok karısık ellma ortak arkadaslarımız ben hıc bırımız bısey anlamadık tek dusundugum ye benı denıyo herseyıyle evet dıyım ıstıyo ama benı aldatan bırıne evet demem hayatta okadar gurursuz onursuz olamam yada sızofrenı bırı bende anlayamadım ve uzun yıllardır tanııyorum normal rakadasımken cıkmaya basladık bende suan kacmaya calısıyorum :(

canım ya bence de uzak dur... benim başıma da benzer bişey gelmişti... arıyorum meşgule atıyor ; sonra da arkadaşım yapmış ben görmedim diyordu... sert mesajlar attığımda ben o kadar şerefsiymiyim diye hemen arayan bir tipti... neyse ki hoşlanma evresindeydim de ... bana 2. kez aynı şeyi yaptığında numarasını silip arkama bakmadım...

ama senin bir ilişkin varmış... yine de herşey beklenir bu erkeklerden... bence huzur bulacağın bir ilişki yaşayabilmek için kendine yeni bir şans ver :)

canım ya bence de uzak dur... benim başıma da benzer bişey gelmişti... arıyorum meşgule atıyor ; sonra da arkadaşım yapmış ben görmedim diyordu... sert mesajlar attığımda ben o kadar şerefsiymiyim diye hemen arayan bir tipti... neyse ki hoşlanma evresindeydim de ... bana 2. kez aynı şeyi yaptığında numarasını silip arkama bakmadım...

ama senin bir ilişkin varmış... yine de herşey beklenir bu erkeklerden... bence huzur bulacağın bir ilişki yaşayabilmek için kendine yeni bir şans ver :)

yazını okuyunca bıraz daha cesaretlendım numarsını sıldım ama aklıma gelıyo arada ıcım daralıyo neler yasıyorum ben kendım bıle anlamıyorum dusununce cıkmaza gırıyorum olaylar gercek ustu gıbı kafayı yıcem galıba

Back
X