Kararsızım yardım lütfen..:(

betul4806

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
2
0
1
41
Merhaba kızlar. Ben yeni üyeyim öncelikle aranıza hoşgeldim :) Sorunum tabikide aşk Beyfendiyle zaten tanışıyorduk.Hep aklımdaydı.Hiç durumu farkettirme ortamı yakalayamadım Ama 4 ay sonra karşılaştık bi yerde tesadüf ben onu tanıdım ancak o beni tanımadı. Tabi zaten aklımda ya hemen hatırlattım kendimi daha cümlemi bitirmeden hatırladım dedi. Sanırım zaten oda tanımıştı. Ortamdan ayrılırken numaramı aldı kaydediyorum dedi. Bekledim 1 gün aramadı. Sonra ben aradım. ortak arkadaşımızı kendime alet ettim bir konu uydurdum aradım :) Sonra bana telefondaki numaraların gittiğini söyledi. Kafaya taktım ya akşam bir daha aradım dışarda olduğumu söyledim 2 saate işim biter gelicem dedi ama ne aradı ne geldi ertesi günde aramadı çok kararsızım ne yapmalıyım? Kaçtıkça kovalayasım geliyor

Hıc kovalama yorulduğuna değmez..belli ki ya hayatında biri var ya da seninle görüşmek istmiyor..kovalarsan iyice itici gelirsin birak arama bir daha

Beyefendi istemiyor.Niye kendini böyle basit bir duruma düşürüyorsun.

Amann boşver isteyen seni kovalasın
Şu erkekleri bu kadar şımartmayın yahuu

bence bişey yapma artık oluruna bırak

Ne kadar ısrarcısınız ben okurken sıkıldım.. Belli ki görüşmek istemiyor neden ısrarla arıyorsunuz ki?

Hoşgeldiniz.
Kovalamaktan vazgeçin bence. Numaralar silindi çok eski numaradır. Siz aradıktan sonra arasaydı inanirdım bu bahaneye ama siz aradıgınız halde aramamış, bahanesi yok yani. Gelicem demiş gelmemiş.

Üzülmek ve yorulmak hobin sanırım.

Bekle bakalım neden kendi kendini zorla etkilemeye çalışıyorsun? Zaten tek taraflı olmaz, olacaksa iki tarafın da istemesi lazım. O halde bırak istiyorsa bir adım da o gelsin.

Sen zaten yeterli adımları atmışsın bana göre, ilgisi olsaydı karşılığı gelirdi. Belli ki görüşmek istemiyor. Bu şekilde zorlamayla ilerlese bile durum içine hep kurt düşebilir ben mi zorluyorum acaba diye. Bence aklından çıkarmaya bak, bizim hoşlandığımız bizden hoşlanmayabilir, bizden hoşlanandan biz hoşlanmayabiliriz. Yapabileceğin bir şey yok...

Ben, bu olayda nasıl "çok kararsız"sınız onu anlamadım
Herşey ortada, durum gayet açık.

Buraya yazmasaydin keşke ben bugün uye oldum derdimi anlatip yardım almak için ama kimse yardımcı olmuyor aksine dalga gecip duruyorlar

Telefondaki numaralar silindi numarasına inanmayalım artık ya.

Acı ama bazen istemiyorum yerine farklu şeyler söylenir. Sizinki de o misal.

kovalama biliyorum çok zor kendine engel olman her an konuşmak haberdar olmak istiyosun ama engel olmalısın.
bırak o seni kovalasın tabi aynı şeyleri hissediyor mu bilmiyorum.

Hatalı davranıyorsunuz. Kaçan kovalanır. O kaçtığı için siz kovalıyorsunuz. Ama birde şunu düşünün; siz kaçsanız o kovalayacak. Neden kendini küçülten taraf olmayı seçiyorsunuz.? Eğer kazanmak istiyorsanız; boşvereceksiniz. Bırakın zırt pırt aramayı, o aradığında bile hemen açmayacaksınız, saatler sonra geri döneceksiniz. Çokta umursamıyor gibi davranacaksınız.. Aksi takdirde kolay görünürsünüz ve istediğiniz önemi hiçbir zaman göremezsiniz. Ayrıca adam istemiyorsa da istemiyordur, pazarda oyuncak için yaygara koparan çocuk gibi davranmanın manası yok değil mi ? Sadece kendinizi çekin ve zamana bırakın.. Herşey olacağına varır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…