Hıc kovalama yorulduğuna değmez..belli ki ya hayatında biri var ya da seninle görüşmek istmiyor..kovalarsan iyice itici gelirsin birak arama bir dahaMerhaba kızlar. Ben yeni üyeyim öncelikle aranıza hoşgeldim :) Sorunum tabikide aşkBeyfendiyle zaten tanışıyorduk.Hep aklımdaydı.Hiç durumu farkettirme ortamı yakalayamadım Ama 4 ay sonra karşılaştık bi yerde tesadüf ben onu tanıdım ancak o beni tanımadı. Tabi zaten aklımda ya hemen hatırlattım kendimi daha cümlemi bitirmeden hatırladım dedi. Sanırım zaten oda tanımıştı. Ortamdan ayrılırken numaramı aldı kaydediyorum dedi. Bekledim 1 gün aramadı. Sonra ben aradım. ortak arkadaşımızı kendime alet ettim bir konu uydurdum aradım :) Sonra bana telefondaki numaraların gittiğini söyledi. Kafaya taktım ya akşam bir daha aradım dışarda olduğumu söyledim 2 saate işim biter gelicem dedi ama ne aradı ne geldi ertesi günde aramadı çok kararsızım ne yapmalıyım? Kaçtıkça kovalayasım geliyor
Beyefendi istemiyor.Niye kendini böyle basit bir duruma düşürüyorsun.Merhaba kızlar. Ben yeni üyeyim öncelikle aranıza hoşgeldim :) Sorunum tabikide aşkBeyfendiyle zaten tanışıyorduk.Hep aklımdaydı.Hiç durumu farkettirme ortamı yakalayamadım Ama 4 ay sonra karşılaştık bi yerde tesadüf ben onu tanıdım ancak o beni tanımadı. Tabi zaten aklımda ya hemen hatırlattım kendimi daha cümlemi bitirmeden hatırladım dedi. Sanırım zaten oda tanımıştı. Ortamdan ayrılırken numaramı aldı kaydediyorum dedi. Bekledim 1 gün aramadı. Sonra ben aradım. ortak arkadaşımızı kendime alet ettim bir konu uydurdum aradım :) Sonra bana telefondaki numaraların gittiğini söyledi. Kafaya taktım ya akşam bir daha aradım dışarda olduğumu söyledim 2 saate işim biter gelicem dedi ama ne aradı ne geldi ertesi günde aramadı çok kararsızım ne yapmalıyım? Kaçtıkça kovalayasım geliyor
bence bişey yapma artıkMerhaba kızlar. Ben yeni üyeyim öncelikle aranıza hoşgeldim :) Sorunum tabikide aşkBeyfendiyle zaten tanışıyorduk.Hep aklımdaydı.Hiç durumu farkettirme ortamı yakalayamadım Ama 4 ay sonra karşılaştık bi yerde tesadüf ben onu tanıdım ancak o beni tanımadı. Tabi zaten aklımda ya hemen hatırlattım kendimi daha cümlemi bitirmeden hatırladım dedi. Sanırım zaten oda tanımıştı. Ortamdan ayrılırken numaramı aldı kaydediyorum dedi. Bekledim 1 gün aramadı. Sonra ben aradım. ortak arkadaşımızı kendime alet ettim bir konu uydurdum aradım :) Sonra bana telefondaki numaraların gittiğini söyledi. Kafaya taktım ya akşam bir daha aradım dışarda olduğumu söyledim 2 saate işim biter gelicem dedi ama ne aradı ne geldi ertesi günde aramadı çok kararsızım ne yapmalıyım? Kaçtıkça kovalayasım geliyor
Hoşgeldiniz.Merhaba kızlar. Ben yeni üyeyim öncelikle aranıza hoşgeldim :) Sorunum tabikide aşkBeyfendiyle zaten tanışıyorduk.Hep aklımdaydı.Hiç durumu farkettirme ortamı yakalayamadım Ama 4 ay sonra karşılaştık bi yerde tesadüf ben onu tanıdım ancak o beni tanımadı. Tabi zaten aklımda ya hemen hatırlattım kendimi daha cümlemi bitirmeden hatırladım dedi. Sanırım zaten oda tanımıştı. Ortamdan ayrılırken numaramı aldı kaydediyorum dedi. Bekledim 1 gün aramadı. Sonra ben aradım. ortak arkadaşımızı kendime alet ettim bir konu uydurdum aradım :) Sonra bana telefondaki numaraların gittiğini söyledi. Kafaya taktım ya akşam bir daha aradım dışarda olduğumu söyledim 2 saate işim biter gelicem dedi ama ne aradı ne geldi ertesi günde aramadı çok kararsızım ne yapmalıyım? Kaçtıkça kovalayasım geliyor
Üzülmek ve yorulmak hobin sanırım.Merhaba kızlar. Ben yeni üyeyim öncelikle aranıza hoşgeldim :) Sorunum tabikide aşkBeyfendiyle zaten tanışıyorduk.Hep aklımdaydı.Hiç durumu farkettirme ortamı yakalayamadım Ama 4 ay sonra karşılaştık bi yerde tesadüf ben onu tanıdım ancak o beni tanımadı. Tabi zaten aklımda ya hemen hatırlattım kendimi daha cümlemi bitirmeden hatırladım dedi. Sanırım zaten oda tanımıştı. Ortamdan ayrılırken numaramı aldı kaydediyorum dedi. Bekledim 1 gün aramadı. Sonra ben aradım. ortak arkadaşımızı kendime alet ettim bir konu uydurdum aradım :) Sonra bana telefondaki numaraların gittiğini söyledi. Kafaya taktım ya akşam bir daha aradım dışarda olduğumu söyledim 2 saate işim biter gelicem dedi ama ne aradı ne geldi ertesi günde aramadı çok kararsızım ne yapmalıyım? Kaçtıkça kovalayasım geliyor
Sen zaten yeterli adımları atmışsın bana göre, ilgisi olsaydı karşılığı gelirdi. Belli ki görüşmek istemiyor. Bu şekilde zorlamayla ilerlese bile durum içine hep kurt düşebilir ben mi zorluyorum acaba diye. Bence aklından çıkarmaya bak, bizim hoşlandığımız bizden hoşlanmayabilir, bizden hoşlanandan biz hoşlanmayabiliriz. Yapabileceğin bir şey yok...Merhaba kızlar. Ben yeni üyeyim öncelikle aranıza hoşgeldim :) Sorunum tabikide aşkBeyfendiyle zaten tanışıyorduk.Hep aklımdaydı.Hiç durumu farkettirme ortamı yakalayamadım Ama 4 ay sonra karşılaştık bi yerde tesadüf ben onu tanıdım ancak o beni tanımadı. Tabi zaten aklımda ya hemen hatırlattım kendimi daha cümlemi bitirmeden hatırladım dedi. Sanırım zaten oda tanımıştı. Ortamdan ayrılırken numaramı aldı kaydediyorum dedi. Bekledim 1 gün aramadı. Sonra ben aradım. ortak arkadaşımızı kendime alet ettim bir konu uydurdum aradım :) Sonra bana telefondaki numaraların gittiğini söyledi. Kafaya taktım ya akşam bir daha aradım dışarda olduğumu söyledim 2 saate işim biter gelicem dedi ama ne aradı ne geldi ertesi günde aramadı çok kararsızım ne yapmalıyım? Kaçtıkça kovalayasım geliyor
Merhaba kızlar. Ben yeni üyeyim öncelikle aranıza hoşgeldim :) Sorunum tabikide aşkBeyfendiyle zaten tanışıyorduk.Hep aklımdaydı.Hiç durumu farkettirme ortamı yakalayamadım Ama 4 ay sonra karşılaştık bi yerde tesadüf ben onu tanıdım ancak o beni tanımadı. Tabi zaten aklımda ya hemen hatırlattım kendimi daha cümlemi bitirmeden hatırladım dedi. Sanırım zaten oda tanımıştı. Ortamdan ayrılırken numaramı aldı kaydediyorum dedi. Bekledim 1 gün aramadı. Sonra ben aradım. ortak arkadaşımızı kendime alet ettim bir konu uydurdum aradım :) Sonra bana telefondaki numaraların gittiğini söyledi. Kafaya taktım ya akşam bir daha aradım dışarda olduğumu söyledim 2 saate işim biter gelicem dedi ama ne aradı ne geldi ertesi günde aramadı çok kararsızım ne yapmalıyım? Kaçtıkça kovalayasım geliyor
Hatalı davranıyorsunuz. Kaçan kovalanır. O kaçtığı için siz kovalıyorsunuz. Ama birde şunu düşünün; siz kaçsanız o kovalayacak. Neden kendini küçülten taraf olmayı seçiyorsunuz.? Eğer kazanmak istiyorsanız; boşvereceksiniz. Bırakın zırt pırt aramayı, o aradığında bile hemen açmayacaksınız, saatler sonra geri döneceksiniz. Çokta umursamıyor gibi davranacaksınız.. Aksi takdirde kolay görünürsünüz ve istediğiniz önemi hiçbir zaman göremezsiniz. Ayrıca adam istemiyorsa da istemiyordur, pazarda oyuncak için yaygara koparan çocuk gibi davranmanın manası yok değil mi ? Sadece kendinizi çekin ve zamana bırakın.. Herşey olacağına varır :)Merhaba kızlar. Ben yeni üyeyim öncelikle aranıza hoşgeldim :) Sorunum tabikide aşkBeyfendiyle zaten tanışıyorduk.Hep aklımdaydı.Hiç durumu farkettirme ortamı yakalayamadım Ama 4 ay sonra karşılaştık bi yerde tesadüf ben onu tanıdım ancak o beni tanımadı. Tabi zaten aklımda ya hemen hatırlattım kendimi daha cümlemi bitirmeden hatırladım dedi. Sanırım zaten oda tanımıştı. Ortamdan ayrılırken numaramı aldı kaydediyorum dedi. Bekledim 1 gün aramadı. Sonra ben aradım. ortak arkadaşımızı kendime alet ettim bir konu uydurdum aradım :) Sonra bana telefondaki numaraların gittiğini söyledi. Kafaya taktım ya akşam bir daha aradım dışarda olduğumu söyledim 2 saate işim biter gelicem dedi ama ne aradı ne geldi ertesi günde aramadı çok kararsızım ne yapmalıyım? Kaçtıkça kovalayasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?