- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
Esim Gemi insaa muh., ben aslinda annemlerde kaliyordum. Ama kendi evime gecmek istedim. Bizimkiler sirayla kalir diye dusunuyordum. Annem kardesim filan. Onlarda uzakta uzun sure kalamiyorlar. Su an annem gelince zaten suratlari dusuyor gorsen ortamda bi gerginlik oluyor. Bende gittim yurtdisina esimle ilk basta ama orda aserdim ve yiyemedim ordaki yemekleri, bebegi dusururum diye geldim. gelmekle kalmadim salak gibi esimin ailesini yanina gittim. onceden iyi olmayan bi gecmisimiz vardi zaten. ben aradaki buzlar erisin filan diye gittim onlarin yanina. aradigimi bulamadim acikcasi. Neyse ben agustosta turkiyeye geldim. Esim kasimda sadece 1 hafta gelip kaldi. martta gelicek gun sayiyorum ama bekleyince gecmiyor. Simdide onlada aramiz bozuk. ooffff yani biraz burnu surtsun diyorum ama ne biliyim yipranmakta istemiyorum arada kaldim
kayınbabanıza BABASINI YOLLADIM ve baska bir yerde de ADAM birden düzeldi derken ADAM diye hitap etmeniz hoş değil bence..eşiniz sizin babanıza ADAM dese hak etmiş olursunuz.tatlı dil yılanı deliğinden cıkarıyormuş bence siz olayı doğru bi şekilde ifade edememişsinizdir ifadeleriniz burda da bozuk cünkü..
Bebegi düşürürüm diye gelmenin mantığı yok üstelik bebek düşecekse düşer yani türkiyede hiç bebek düşmesi yok mu sanıyorsunuz bence hırsınızı nefretinizi bastırın olumlu düşünün bebeginize zarar vereceksiniz stresten inş.bu asabiyet ve nefret hamilelik stresindendir yoksa sizin işiniz zor olur..
Canım ya bu vizite kağıdı faxlada eline ulaştırabilirlerdi.. Neden birinin gidip alması gerekiyordu ki...:uhm: acaba benmi yanlış okudum sen ilgilenseydin telefonla görüşüp fax isteseydin... Bence senin biraz sinirlerin bozulmuş eşin uzakta bu kolay değil helede bir çocuk var..
kayınbabanıza BABASINI YOLLADIM ve baska bir yerde de ADAM birden düzeldi derken ADAM diye hitap etmeniz hoş değil bence..eşiniz sizin babanıza ADAM dese hak etmiş olursunuz.tatlı dil yılanı deliğinden cıkarıyormuş bence siz olayı doğru bi şekilde ifade edememişsinizdir ifadeleriniz burda da bozuk cünkü..
canım kusura bakma ama yasamayan bilemez
benimde hamileligimin son ayında esim yok ama ailesi vardı
benım esimde denizadamı
arkadasın bebegi dusurmemek icin gelmesi anormal degil
aynı durumda sen olsaydın inan ki sende gelirdin as eriyordum yazmıs okuyorsan
cunku o ozaman bir anne adayı ve de bebegini tehlikeye atamaz kocasınada verimli olamıyorsa niye kalsın??
en azından kocasına bir tas yemek bile yapamaz o halde..
adam diye hitap etmesi yanlıs ama sinirini bosaltıyor herkes sinirlenince küfüretmiyormu
ayrıcada; gelmen mantıklı olmamıs demen cok yanlıs
eminimki o da en az senın kadar mantıkıdr canım
bence acımasızca yorumlar yazmıssın
o daha yeni anne
Bence senin sinirlerin alt üst olmus canim!!
Hani bir laf vardirya, patlayacak yer ariyorum, ayen öyle...
Anlayamadigim birsey var, neden hamilelik olsun yada koca yurtdisinda calisiyor olsun kendi evlerinizde kalmiyorsunuz? Kac defa okudum...esim surda bende annemde kaliyorum, esim burda kayinvalidemde kaliyorum, neden??benneyaptımki
Benim mis gibi rahat evim olduktan sonra niye kalayimki orda burda, ne gerek var canim ya? Insanin kendi evi gibi olurmu, ayrica zaten anlasamadigin insanlar bunlar!!
Ben olsam evime giderim, Marta daha cok var arkadasim, böyle giderse senin piskolojin bozulur...Allah yardimcin olsun, bebeginede gecmis olsun.:teselli:
Ben evimdeyim. Esimin ailesi geldi yanima. Esim istedi. Annemin evi pe musait degil bebek icin orda kalamadim. Yani ev sobali usutur filan diye dusundum. Bide hastane eczane buraya yakin , doktori burda tahlileri, asilari, kontrolleri oluyor, burdan bi yere kimildamam zor yani. Allah yardimcim olsun. Gercekten cok sinirliydim suan biraz daha sakinim. Herkese tesekkur ederim ilginiz ve desteginiz icin , gercekten yazmak rahatlatiyor insani :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?