- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
Kizlar esim suan yurtdisinda , biz internet uzerinden gorusuyoruz. Yaklask bir haftadir gorusemedik.Bazi islerden dolayi ve hala gorusmuyoruz Cunku bebegin ssk ya kaydi yapilacakti. isyerinden 15 gundur vizite kagidi bekledim. Ben beklemeyelim baban gitsin alsin dedim. Yok onlar gonderecek diye beni bekletti gunlerce. Ben zaten gidip alacak durumda degilim. Cocugun sariligi yukselince benimde tepem atti. Cunku tahlil yapilmasi gerekiyormus. Hala kalkmis yarin gelicek diyor. Bende dinlemedim babasini yolladim isyerine, aldi geldi. Birazda esime telefonda bagirdim, sorumsuz falan diye. Aslinda sorumsuz biri degil ama acil durum farkinda degil. Ertesi gunde ssk mudurlugune gidip kayit yapilacakti. Kayinpederime ne olduysa artik midesi agriyormus gidemedi. Bende kendi annemi yolladim. Adam annem gidince gayet iyiydi, duzeldi yani. Sinir oldum, ogleden sonra tahlil icin hastaneye gittik. Hastalanip ssk mud. ne gidemeyen adam cocugu tasimak icin istiyor hale bak vermedim tabi. Esimde sabah aramisti. yarim agizla konustum. Bu sabahta ben aradim bebegin durumunu soylemek icin oda soguk konustu. Ay kafayi yicem hem beni sacma sapan insanlarla yasamak zorunda birakiyor hemde bu vizite kagidi olayi. Bilmiyorum. konusmak icimden gelmiyor. Ben mi fazla abartiyorum . Tavrimi devam ettirsemmi? yoksa arayip konussammi ? Arada kaldim. Kararsizim yani. :uhm: