• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızım :( Yardım..

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
318
Kizlar esim suan yurtdisinda , biz internet uzerinden gorusuyoruz. Yaklask bir haftadir gorusemedik.Bazi islerden dolayi ve hala gorusmuyoruz Cunku bebegin ssk ya kaydi yapilacakti. isyerinden 15 gundur vizite kagidi bekledim. Ben beklemeyelim baban gitsin alsin dedim. Yok onlar gonderecek diye beni bekletti gunlerce. Ben zaten gidip alacak durumda degilim. Cocugun sariligi yukselince benimde tepem atti. Cunku tahlil yapilmasi gerekiyormus. Hala kalkmis yarin gelicek diyor. Bende dinlemedim babasini yolladim isyerine, aldi geldi. Birazda esime telefonda bagirdim, sorumsuz falan diye. Aslinda sorumsuz biri degil ama acil durum farkinda degil. Ertesi gunde ssk mudurlugune gidip kayit yapilacakti. Kayinpederime ne olduysa artik midesi agriyormus gidemedi. Bende kendi annemi yolladim. Adam annem gidince gayet iyiydi, duzeldi yani. Sinir oldum, ogleden sonra tahlil icin hastaneye gittik. Hastalanip ssk mud. ne gidemeyen adam cocugu tasimak icin istiyor hale bak vermedim tabi. Esimde sabah aramisti. yarim agizla konustum. Bu sabahta ben aradim bebegin durumunu soylemek icin oda soguk konustu. Ay kafayi yicem hem beni sacma sapan insanlarla yasamak zorunda birakiyor hemde bu vizite kagidi olayi. Bilmiyorum. konusmak icimden gelmiyor. Ben mi fazla abartiyorum . Tavrimi devam ettirsemmi? yoksa arayip konussammi ? Arada kaldim. Kararsizim yani. :uhm:

biraz sakinles
ve esinle konus durumu anlat
uzaktan uzaga bir birnizi kirmayin
inan sonradan toparlamasi dahada zor olur
ne kendin üzül neden uzakta olan esini üz derim
tabiki karar senin canim
saglicakla kal

yazılarına denk geldim ve okudum esin ne zamnadır yok??
ne zaman gelecek ??
ne isyapıyor??
ve de neden kendi ailenle kalmana müsaade etmiyor
merak ettim cnm??

Esim Gemi insaa muh., ben aslinda annemlerde kaliyordum. Ama kendi evime gecmek istedim. Bizimkiler sirayla kalir diye dusunuyordum. Annem kardesim filan. Onlarda uzakta uzun sure kalamiyorlar. Su an annem gelince zaten suratlari dusuyor gorsen ortamda bi gerginlik oluyor. Bende gittim yurtdisina esimle ilk basta ama orda aserdim ve yiyemedim ordaki yemekleri, bebegi dusururum diye geldim. gelmekle kalmadim salak gibi esimin ailesini yanina gittim. onceden iyi olmayan bi gecmisimiz vardi zaten. ben aradaki buzlar erisin filan diye gittim onlarin yanina. aradigimi bulamadim acikcasi. Neyse ben agustosta turkiyeye geldim. Esim kasimda sadece 1 hafta gelip kaldi. martta gelicek gun sayiyorum ama bekleyince gecmiyor. Simdide onlada aramiz bozuk. ooffff yani biraz burnu surtsun diyorum ama ne biliyim yipranmakta istemiyorum arada kaldim

cok sınırlısın...
sonucta iş haloldumu...ayrıca eşinede kızma olmuş zaten olan düzelmiyecek yada ...tamamıyle ...olumsuz olanda bır durum yok...
bu yüzdende...eşinle aran acılmasın....
bebgının saglıgı için endıselenmişin ama...sonucta ..her seyde yoluna gırmiş galıba...
uzatmaya degmez...sakınleş guzel guzel konuş canım...

Esim Gemi insaa muh., ben aslinda annemlerde kaliyordum. Ama kendi evime gecmek istedim. Bizimkiler sirayla kalir diye dusunuyordum. Annem kardesim filan. Onlarda uzakta uzun sure kalamiyorlar. Su an annem gelince zaten suratlari dusuyor gorsen ortamda bi gerginlik oluyor. Bende gittim yurtdisina esimle ilk basta ama orda aserdim ve yiyemedim ordaki yemekleri, bebegi dusururum diye geldim. gelmekle kalmadim salak gibi esimin ailesini yanina gittim. onceden iyi olmayan bi gecmisimiz vardi zaten. ben aradaki buzlar erisin filan diye gittim onlarin yanina. aradigimi bulamadim acikcasi. Neyse ben agustosta turkiyeye geldim. Esim kasimda sadece 1 hafta gelip kaldi. martta gelicek gun sayiyorum ama bekleyince gecmiyor. Simdide onlada aramiz bozuk. ooffff yani biraz burnu surtsun diyorum ama ne biliyim yipranmakta istemiyorum arada kaldim

canım eşinin burnunu sürttüreyim derken,bir bakmışınki evliliğini sürttürmüşün...
benim eşimde her daim yanımda değil,ama sanıyormusun ki kocan orda laylay loom...
inan eşten,evden, üstelikte yeni doğmuş yavrusundan uzak olmak eminim çok zordur onun içinde...
sen kayıtsız kaldığına bakma,zaten çoğu erkekte inan aynı...
ben ne kadar tez canlıysam eşim o kadar arkadan yürümeyi tercih eder,sinir olmuyorum çünkü babamda,eniştelerimde hepsi aynı cinsten...
kayınvalidenleri de çok düşünüpte yıpratma kendini,sen bebeğinle ilgilen çok çabuk büyüyorlar bence her anın keyfini çıkar ona bakarken...

Canım ya bu vizite kağıdı faxlada eline ulaştırabilirlerdi.. Neden birinin gidip alması gerekiyordu ki...:uhm: acaba benmi yanlış okudum sen ilgilenseydin telefonla görüşüp fax isteseydin... Bence senin biraz sinirlerin bozulmuş eşin uzakta bu kolay değil helede bir çocuk var..

kayınbabanıza BABASINI YOLLADIM ve baska bir yerde de ADAM birden düzeldi derken ADAM diye hitap etmeniz hoş değil bence..eşiniz sizin babanıza ADAM dese hak etmiş olursunuz.tatlı dil yılanı deliğinden cıkarıyormuş bence siz olayı doğru bi şekilde ifade edememişsinizdir ifadeleriniz burda da bozuk cünkü..

canım bence sen konuş eşinle düzgünce git annenlerde bekle eşini bu şekilde iyice sinir olacaksın eşin gelesiye kadar.

Bebegi düşürürüm diye gelmenin mantığı yok üstelik bebek düşecekse düşer yani türkiyede hiç bebek düşmesi yok mu sanıyorsunuz bence hırsınızı nefretinizi bastırın olumlu düşünün bebeginize zarar vereceksiniz stresten inş.bu asabiyet ve nefret hamilelik stresindendir yoksa sizin işiniz zor olur..

kayınbabanıza BABASINI YOLLADIM ve baska bir yerde de ADAM birden düzeldi derken ADAM diye hitap etmeniz hoş değil bence..eşiniz sizin babanıza ADAM dese hak etmiş olursunuz.tatlı dil yılanı deliğinden cıkarıyormuş bence siz olayı doğru bi şekilde ifade edememişsinizdir ifadeleriniz burda da bozuk cünkü..

Bebegi düşürürüm diye gelmenin mantığı yok üstelik bebek düşecekse düşer yani türkiyede hiç bebek düşmesi yok mu sanıyorsunuz bence hırsınızı nefretinizi bastırın olumlu düşünün bebeginize zarar vereceksiniz stresten inş.bu asabiyet ve nefret hamilelik stresindendir yoksa sizin işiniz zor olur..

canım kusura bakma ama yasamayan bilemez
benimde hamileligimin son ayında esim yok ama ailesi vardı
benım esimde denizadamı
arkadasın bebegi dusurmemek icin gelmesi anormal degil
aynı durumda sen olsaydın inan ki sende gelirdin as eriyordum yazmıs okuyorsan
cunku o ozaman bir anne adayı ve de bebegini tehlikeye atamaz kocasınada verimli olamıyorsa niye kalsın??
en azından kocasına bir tas yemek bile yapamaz o halde..
adam diye hitap etmesi yanlıs ama sinirini bosaltıyor herkes sinirlenince küfüretmiyormu
ayrıcada; gelmen mantıklı olmamıs demen cok yanlıs
eminimki o da en az senın kadar mantıkıdr canım

bence acımasızca yorumlar yazmıssın
o daha yeni anne

Bence senin sinirlerin alt üst olmus canim!!
Hani bir laf vardirya, patlayacak yer ariyorum, ayen öyle...

Anlayamadigim birsey var, neden hamilelik olsun yada koca yurtdisinda calisiyor olsun kendi evlerinizde kalmiyorsunuz? Kac defa okudum...esim surda bende annemde kaliyorum, esim burda kayinvalidemde kaliyorum, neden??benneyaptımki

Benim mis gibi rahat evim olduktan sonra niye kalayimki orda burda, ne gerek var canim ya? Insanin kendi evi gibi olurmu, ayrica zaten anlasamadigin insanlar bunlar!!:delphin:

Ben olsam evime giderim, Marta daha cok var arkadasim, böyle giderse senin piskolojin bozulur...Allah yardimcin olsun, bebeginede gecmis olsun.:teselli:

Canım ya bu vizite kağıdı faxlada eline ulaştırabilirlerdi.. Neden birinin gidip alması gerekiyordu ki...:uhm: acaba benmi yanlış okudum sen ilgilenseydin telefonla görüşüp fax isteseydin... Bence senin biraz sinirlerin bozulmuş eşin uzakta bu kolay değil helede bir çocuk var..

Bize asli gerekiyordu ondan almamiz lazimdi. Yani bize soylenen oyleydi. Su anda cozuldu evet ama ben ugrasmasam daha beklerdim gibi geliyor.

Bende senin gibi dusunurdum, yasadiklarimi yasamamis olsaydim. Ne kadar saygisiz diye de dusunurdum belki ama inan canimi cok yaktilar o yuzden onlara anne baba demek bana cook zor geliyor. Valla zorlaniyorum, icimi oldurduler.Tatli dilinde bazen ise yaramadigi anlar oluyor.

canım kusura bakma ama yasamayan bilemez
benimde hamileligimin son ayında esim yok ama ailesi vardı
benım esimde denizadamı
arkadasın bebegi dusurmemek icin gelmesi anormal degil
aynı durumda sen olsaydın inan ki sende gelirdin as eriyordum yazmıs okuyorsan
cunku o ozaman bir anne adayı ve de bebegini tehlikeye atamaz kocasınada verimli olamıyorsa niye kalsın??
en azından kocasına bir tas yemek bile yapamaz o halde..
adam diye hitap etmesi yanlıs ama sinirini bosaltıyor herkes sinirlenince küfüretmiyormu
ayrıcada; gelmen mantıklı olmamıs demen cok yanlıs
eminimki o da en az senın kadar mantıkıdr canım

bence acımasızca yorumlar yazmıssın
o daha yeni anne

tesekkurler destegin icin. Gercekten nasrettin hoca misali bana esekten dusmus birini getirin demis ya. Ben hamileyken 48 kiloydum. Hamile kalmayi dusunmuyordum yani planli bir hamilelik degildi o ara baska hastaligim vardi ve kilo vermistim. yani bebk isteseydim belki kilo almayi basardiktan snra hamile kalirdim. Elbette pisman degilim bebegimden ama biz o ara dusunmuyorduk . Her neyse ben 49 kiloyla 4. ayi bitirdim. Bana kimse inanmiyordu 4 aylik diyordum, yanlis soyledigimi sanip 4 haftalikmi diye soruyorlardi. Biraz arastirdm tehlikeli bir kiloymus yani ordaki sebzelerde bana uymadi bu yuzden dusururum diye korkup turkiyeye dondum. Bu arada dedigim yer uzak dogu.

Bence senin sinirlerin alt üst olmus canim!!
Hani bir laf vardirya, patlayacak yer ariyorum, ayen öyle...

Anlayamadigim birsey var, neden hamilelik olsun yada koca yurtdisinda calisiyor olsun kendi evlerinizde kalmiyorsunuz? Kac defa okudum...esim surda bende annemde kaliyorum, esim burda kayinvalidemde kaliyorum, neden??benneyaptımki

Benim mis gibi rahat evim olduktan sonra niye kalayimki orda burda, ne gerek var canim ya? Insanin kendi evi gibi olurmu, ayrica zaten anlasamadigin insanlar bunlar!!:delphin:

Ben olsam evime giderim, Marta daha cok var arkadasim, böyle giderse senin piskolojin bozulur...Allah yardimcin olsun, bebeginede gecmis olsun.:teselli:

Ben evimdeyim. Esimin ailesi geldi yanima. Esim istedi. Annemin evi pe musait degil bebek icin orda kalamadim. Yani ev sobali usutur filan diye dusundum. Bide hastane eczane buraya yakin , doktori burda tahlileri, asilari, kontrolleri oluyor, burdan bi yere kimildamam zor yani. Allah yardimcim olsun. Gercekten cok sinirliydim suan biraz daha sakinim. Herkese tesekkur ederim ilginiz ve desteginiz icin , gercekten yazmak rahatlatiyor insani :enbuyukkk:

Ben evimdeyim. Esimin ailesi geldi yanima. Esim istedi. Annemin evi pe musait degil bebek icin orda kalamadim. Yani ev sobali usutur filan diye dusundum. Bide hastane eczane buraya yakin , doktori burda tahlileri, asilari, kontrolleri oluyor, burdan bi yere kimildamam zor yani. Allah yardimcim olsun. Gercekten cok sinirliydim suan biraz daha sakinim. Herkese tesekkur ederim ilginiz ve desteginiz icin , gercekten yazmak rahatlatiyor insani :enbuyukkk:

Kusura bakma canim ben yanlis anladim!! Onlar sende kaliyorsa isin zor, pek yapicak birsey yok o zaman..git diyemesinki millete...:delphin:

Fazla takmamamaya calis güzelim be, nasilolsa suan durumunda degistirebilecegin pek birsey yok, o yüzden gereksiz sinir yapip kendini ve evlililigni yipratma...:delphin:

Umarim düzelir, :teselli:

Back
X