- 25 Mart 2018
- 19
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Cimcimeelif
Aynen tartisma uzarsa bunlari defalarca ifade ettim. Ama oyle bir tablo cizmisler ki inanin erkek daha mağdur gibi. Meshur bi sozluk var onlar gibi konusma agzi. Örneğin kizlar kac tanesini birden idare ediyor bunlara ne yapsan hak, iki gun evli kaliyor omur boyu nafaka oduyor gariban erkekler vb patolojik düşünceler.Ona şunu sorar mısın lütfen : O aşağıladığı Türk kadınlarını kim yetiştiriyor, nikahı kıyar kıymaz kim kendi malı gibi davranıyor. Kim dövüyor bu kadınları, kim kısıtlıyor, kim tecavüz ediyor, öldürüyor. Sor lütfen. Kaç Türk babası kızının eğitimine önem veriyor, sanatsal, toplumsal, sosyal etkinliklerde yer almasına 'izin veriyor'.. bak teşvik bile değil İZİN.. Evet bi çok Türk kadını eğitimsizdir, cahildir: çünkü bu toplumda kadınların değil erkeklerin sözü geçer, Türk erkeklerinin.. İlle de birilerinde kusur arayacaksa o toplumda ezilen, mağdur olana değil, o toplumu yöneten, hakim olanlara bakmasını bilsin önce..
Sosyal medyada orda burda hergün her türlü şiddet uyguladıkları kadınları gömmeyi marifet sayan bi ergen beyinlinin böyle entelektüel egosu kasıyor olmasına da kaba etimle gülüyorum.
En cahil insan herşeyi bildiğini söyleyen insandır. Zihin fukara olunca, dik ukala olurmuş.
Beni uzen egitim birinin bu kadar empati yoksunu olmasi. Anlayabilir saniyordum ama umidim tükeniyor.