• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızım

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
29
Merhaba kızlar aklim çok karışık şu anda asker yareniyim sözlümu.cok seviyorum ama gereğinden fazla kıskanç ve bu beni bazen çok boğuyor onun istediği herşeyi birlikte yapmak bir yerlere hep birlikte gitmek şu an zaten askerlik psikolojisi var diye susuyorum ama kıskançlığı hiç azalmayacak gibi geliyor kuzenimin düğünü var ona bile zor bela izin verdi haftasonu en yakın arkadaşımın sözü var kesinlikle hayır diyor kendince sebepleri var bir yandan da haklı oturduğum yerden çokta büyük olmayan kasaba gibi bir ilçe herkes birbirini tanır ve soyle ki bir yerde sizi gördüklerinde hemen eşe abiye yoksa babaya imalı kızını surda gördüm derler değişik bir yer ama ne.bilim bu kıskançlık bitsin istiyorum nasıl basedecegim de bilmiyorum dört buçuk sene oldu haziran da burda geldikten sonra nişan olacak iki ay sonra da düğün bu kadar sabretmisim kaybetmek de istemiyorum aklım çok karışık

askere gitmeden öncede kıskançmıydı.Sınırlarını şimdiden çizmelisin.Kırılır üzülür diye düşünme ve sana güvenmesini sağla.

askere gitmeden öncede kıskançmıydı.Sınırlarını şimdiden çizmelisin.Kırılır üzülür diye düşünme ve sana güvenmesini sağla.
Maalesef askerden önce de böyleydi o ailesinden öyle görüp yetişmiş benm kayınpederimde çok kıskanç kaynanami aşırı kıskanır kısıtlar aynı.sekil iki kaynım da evli onlarda eltilerime karsi biyleler yaptığım en büyük hata sanırım konu uzamasın diye başta herşeye tamam demem ki şu an da bunun acısını katkat yaşıyorum

Tatlım eleştiri istemiyorum sadece akil akıldan üstündür bir çare arıyorum kendimce ayrıca kınama ben kinadm başıma geldi
Gelmez basima. 10 yillik evliyim. Erkek kiz arkadaslarimla yurtdisina da yurticine de giderim sukur. Erken uyucam derim kocam uyuma gez tadini cikar der.. :halay:

Gelmez basima. 10 yillik evliyim. Erkek kiz arkadaslarimla yurtdisina da yurticine de giderim sukur. Erken uyucam derim kocam uyuma gez tadini cikar der.. :halay:
Maşallah canım ne güzel çevremde hiç senin gibi birisi yok duyunca inan çok sevindim Rabbim hep böyle sizi mutlu olmanızı saglasin

Maalesef askerden önce de böyleydi o ailesinden öyle görüp yetişmiş benm kayınpederimde çok kıskanç kaynanami aşırı kıskanır kısıtlar aynı.sekil iki kaynım da evli onlarda eltilerime karsi biyleler yaptığım en büyük hata sanırım konu uzamasın diye başta herşeye tamam demem ki şu an da bunun acısını katkat yaşıyorum
evlenene kadar düzeltmelisin bu durumu konuşa konuşa,anlamazsa kavga ede ede .) Ama geri adım atma feragatta bulunma

Neden böyle herşeye karar vermesine izin veriyorsunuz?

Kendi kararlarınızı kendiniz vermelisiniz...

İlerde eşim herşeyi kısıtlıyor, 4 duvar içindeyim , bi yere çıkamıyorum... diye bdv ye konu açarsınız yine benden söylemesi :KK14:

Maşallah canım ne güzel çevremde hiç senin gibi birisi yok duyunca inan çok sevindim Rabbim hep böyle sizi mutlu olmanızı saglasin
Normal olani bu ama. Neden bu kafar size karismasina izin veriyorsunuz? Ben kocam gezsin gorsun eglensin isterim mesela. Seven insan boyle yapmali.

Neden böyle herşeye karar vermesine izin veriyorsunuz?

Kendi kararlarınızı kendiniz vermelisiniz...

İlerde eşim herşeyi kısıtlıyor, 4 duvar içindeyim , bi yere çıkamıyorum... diye bdv ye konu açarsınız yine benden söylemesi :KK14:
Söyle ki ben en başta konu uzamasın diye herşeye tamam dedim geçtim tabi onlar çiğ gibi büyüdü ben kavga.etmrkten her zmn nefret ederim öyle ki hakkımı aramam gerektiği yerde bile karşımdaki insanı kırmadan konuyu kapatır uzatmam işte kişi neyse karşısındakini de öyle bilir ya bende öyle sandım herhalde yada bilmiyorum o cahillikle kıskançlığı aşkla karıştırdım şimdi eleştiri değil de nasıl düzeltim diye çözüm arıyorum canm yardımcı olursan mutlu olurum yok olmayacaksan da eleştirmezsen sevinirim

Askerden dönmesine az kalmış döndüğü zaman evliliğe dair adımları atmadan önce bu konuya bi netlik kazandır derim. Çek karşına konuş sevgilyken bu denli karışmaya hak gören evlenince işin dozunu artırabilir. Böylesi bi gelecek istediğini sanmam bile bile tahakküm altına girmez bi insan

Normal olani bu ama. Neden bu kafar size karismasina izin veriyorsunuz? Ben kocam gezsin gorsun eglensin isterim mesela. Seven insan boyle yapmali.
İlişkinin ilk başında boyleydik bizde ama kıskançlık karşılıklı başladı ona diyorum ama bnimde az kalır yanım yok o mutlu olduğunu söylüyor hatta kiskanmazsam sorun arıyor ama ben öyle değilim yaşta geldi iş ciddiye de girdi

Askerden dönmesine az kalmış döndüğü zaman evliliğe dair adımları atmadan önce bu konuya bi netlik kazandır derim. Çek karşına konuş sevgilyken bu denli karışmaya hak gören evlenince işin dozunu artırabilir. Böylesi bi gelecek istediğini sanmam bile bile tahakküm altına girmez bi insan
İnan bende askerliğin bitmesini dört gözle bekliyorum konusmayi düşünüyorum ama kaygilarimda var çok seviyirum ayrılırim ama uzuldcegim tek nokta onun benm için değişmeyecek olması değişmezse çok koyar bana

Hıımmmm izin verdiiii???? Kimseden izin almam,çünkü ben bir bireyim, ve ne yapıp ne yapmamam gerektiğini bilirim..en fazla haber veririm,o kadar;)

Back
X