Kararsizim

E
Hepsi aynisini yapiyor ki ne zaman kuyruklari sikissa senin aklinda biri var senin kanina giriyor olmadi hayatinda biri var diyorlar. Sen kendini biliyorsun ki kim ne derse desin korkma ben biliyorum de gec kararlarinin arkasinda durmazsan daha cok tuketirler seni.
Evet yıllardır ne mutlu etti ne ayrıldı bitirdi beni

Canım ne derse desin.
Onun ağzından çıkan sözlerin ne güvenilirliği var?
Özel değilse ne suç işledi? Uyuşturucu falan mı?
Eğer yüz kızartıcı bir suçsa kimse ağzından çıkan 1 söze inanmaz merak etme.
Eğitimlisin gençsin güzelsin
Hayata bir kere geliyorsun
Onda da bu rezil adamın arkasını toplama sırtına alıp taşıma lütfen.
Ayrıca cezaevine girecek kadar büyük bir suç işleyen arkasında kimseyi bırakmaması gerektiğini de bilir.
Adam kendine sponsor arıyor bariz belli.
Suçu cinayet canim

Suçu cinayet canim
Yapamaz birşey,burada dediklerimizi dikkate al,boşanma davasını aç uzaklaştırma kararı çıkart tehdit ediliyorum diye belirt,davan sonuçlanınca da çık git şehirden sil baştan bir hayat kur.
Ömür boyu asalak birini sırtında taşıma.

Yapamaz birşey,burada dediklerimizi dikkate al,boşanma davasını aç uzaklaştırma kararı çıkart tehdit ediliyorum diye belirt,davan sonuçlanınca da çık git şehirden sil baştan bir hayat kur.
Ömür boyu asalak birini sırtında taşıma.
Zaten kabul edemediğim şu.. disardayken kıymetli degilsde şimdi ne oldu da boylb sine kiymetlu oldum kullanmaya çalışıyor

Zaten kabul edemediğim şu.. disardayken kıymetli degilsde şimdi ne oldu da boylb sine kiymetlu oldum kullanmaya çalışıyor
Cevabı kendin veriyorsun canım.
Sırtında taşımanı bekliyor başka birşey değil,cezaevi çok pahalı,o senden ona bakmanı istiyor.

Back
X