- 8 Ekim 2019
- 33
- 22
- 3
- 34
- Konu Sahibi Rosesister
Hyg
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesini dinledigini nasil anladinizbende 3 aydır nişanlıyım.. Nişanlmn ailesine gitmem en son annesini babasını bayramda aradım hepsi bu. onlarda gelmez . Nişanlımn annesi daha kurban bayramna kadr annemn numarasını bilmezdi istemiş bende verdim sonra aramış o kadar ayrıca daha nişanlıyız sıksık gelip gitmeler aramalr olmaz ki.. aileler arasında illa ki prüzler çıkar ben nişanlma dedim kim ne dersin karışmayalım 2 aile kendileri halletsinler öyle de oldu. nikah tarihi konusulacak bize sadece ne zaman istiyorsunuz dediler söyledik sonra aileler adetlerinz ne ne istiyorsunz vs vs başladı konuşlmaya hiç ağzımızı açmadık nişanlmla. ben sadece kendime ve nişanlma odaklıyım dugunume gelinliğime kınama vs vs odaklayım . herkes aynı olmuyor maalesef gelmiyorlrsa aramıyorlrsa siz kendnize bakacaksanz ..
benm takıldıgım nokta sözlunuzun size o lafları söylemesi.. kendisi demesi lazımdı aileler kendileri bilirler kendileri halletsinler biz birbirimze bakalım diye karıstrmayın birbirinizi kendi ailelerinze.. senin istememeleri de saçma memur durumuymuş ne yaa kendileri ne imiş acaba ? kbakmayın ama ileri de sorun olur.. aileler anlaşamıyorlrsa neyse de sizi istememeleri ileri de de size olmasada sözlunuze karısma durumu olur çünkü belli ki sözlünzde ailesini dinliyor illa ki prüzler yasarsınz sözlunzle.. Acele etmeyin düğün konusun da.. ve açıkça konusun sözlunzle anlatın her şeyi ..
Ailesini dinledigini nasil anladiniz