Kararsizim:((

Yol yakinken geri dön.
Bir insanın atası 4'tür. Kendi ailesini nasil sevip sayiyorsa, seninkini de sevip saymali. Sen ailene düşkünsün diye kisitlayamaz, ya da hakaret edercesine konusamaz. Buna hakki yok.

Kendini üstün görmesin. Bir kalem üstünü cizmeye yeter.

Yani 9 aydir sozluyuz sadece bayramdan bayrama görüşme oldu soguk degiller görüsldüğünde ama bir aranmaz mi ben boyle gormedim kendi sulalemde garip gelyor babam bile kendi gelinini kizim kizm diye sever bi sogukluk var gdiyor:( ilk baslardaki tavirlari beni onlardan soğuttu evlerine gitmek istemiyorum kendimi kasıyorum egrelti gbi duryorum tamamen

bende 3 aydır nişanlıyım.. Nişanlmn ailesine gitmem en son annesini babasını bayramda aradım hepsi bu. onlarda gelmez . Nişanlımn annesi daha kurban bayramna kadr annemn numarasını bilmezdi istemiş bende verdim sonra aramış o kadar ayrıca daha nişanlıyız sıksık gelip gitmeler aramalr olmaz ki.. aileler arasında illa ki prüzler çıkar ben nişanlma dedim kim ne dersin karışmayalım 2 aile kendileri halletsinler öyle de oldu. nikah tarihi konusulacak bize sadece ne zaman istiyorsunuz dediler söyledik sonra aileler adetlerinz ne ne istiyorsunz vs vs başladı konuşlmaya hiç ağzımızı açmadık nişanlmla. ben sadece kendime ve nişanlma odaklıyım dugunume gelinliğime kınama vs vs odaklayım . herkes aynı olmuyor maalesef gelmiyorlrsa aramıyorlrsa siz kendnize bakacaksanz ..

benm takıldıgım nokta sözlunuzun size o lafları söylemesi.. kendisi demesi lazımdı aileler kendileri bilirler kendileri halletsinler biz birbirimze bakalım diye karıstrmayın birbirinizi kendi ailelerinze.. senin istememeleri de saçma memur durumuymuş ne yaa kendileri ne imiş acaba ? kbakmayın ama ileri de sorun olur.. aileler anlaşamıyorlrsa neyse de sizi istememeleri ileri de de size olmasada sözlunuze karısma durumu olur çünkü belli ki sözlünzde ailesini dinliyor illa ki prüzler yasarsınz sözlunzle.. Acele etmeyin düğün konusun da.. ve açıkça konusun sözlunzle anlatın her şeyi ..

bende 3 aydır nişanlıyım.. Nişanlmn ailesine gitmem en son annesini babasını bayramda aradım hepsi bu. onlarda gelmez . Nişanlımn annesi daha kurban bayramna kadr annemn numarasını bilmezdi istemiş bende verdim sonra aramış o kadar ayrıca daha nişanlıyız sıksık gelip gitmeler aramalr olmaz ki.. aileler arasında illa ki prüzler çıkar ben nişanlma dedim kim ne dersin karışmayalım 2 aile kendileri halletsinler öyle de oldu. nikah tarihi konusulacak bize sadece ne zaman istiyorsunuz dediler söyledik sonra aileler adetlerinz ne ne istiyorsunz vs vs başladı konuşlmaya hiç ağzımızı açmadık nişanlmla. ben sadece kendime ve nişanlma odaklıyım dugunume gelinliğime kınama vs vs odaklayım . herkes aynı olmuyor maalesef gelmiyorlrsa aramıyorlrsa siz kendnize bakacaksanz ..

benm takıldıgım nokta sözlunuzun size o lafları söylemesi.. kendisi demesi lazımdı aileler kendileri bilirler kendileri halletsinler biz birbirimze bakalım diye karıstrmayın birbirinizi kendi ailelerinze.. senin istememeleri de saçma memur durumuymuş ne yaa kendileri ne imiş acaba ? kbakmayın ama ileri de sorun olur.. aileler anlaşamıyorlrsa neyse de sizi istememeleri ileri de de size olmasada sözlunuze karısma durumu olur çünkü belli ki sözlünzde ailesini dinliyor illa ki prüzler yasarsınz sözlunzle.. Acele etmeyin düğün konusun da.. ve açıkça konusun sözlunzle anlatın her şeyi ..
Ailesini dinledigini nasil anladiniz

Ailesini dinledigini nasil anladiniz

söylediği laflardan . Belli ki evde konusuluyor ve o da etkileniyor. Eğer gerçekten değer vermiş olsaydı söylenenlerden etkilenmezdi .. kaç yaşında ki bu ? Evet Aile önemli kimse ailesini silsin kırsın istemez. Ama ortada bi haksızlık var ise yada durduk yere öyle saçma sapan neymiş memur değilmiş diye de istenmiyorsa azcık erkek dediğin söz geçirmeli. İşte kız da ve erkekte bitiyor yani.. Sizin sözlünz ya ben o kızı seviyorum lütfen herkes ona göre davransn dese ne Annesi ne babası kardesı ses edemez. kendi oğulları için yaparlr herseyi.. o bunu yapmak yerine sizi mi ezmye çalışıyor laflarıyla.. İyi düşünün. . .

30 yaşında en basinda istememisler sozlumun istegi ile gelip istemisler sonradan sorunlar sorunlar ust uste geldi . Araya sogukluk da girdi ben laflarindan hareketlerinden eskisi gbi de olamiyorum :(

Yol yakınken dön bence. Ailesine karşı ben bu kızı seviyorum, memur olup olmaması sizi ilgilendirmez diyemeyen adam seni ömür boyu ezdirir.

Back
X