- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Siz yapıyor musunuz kaç ayda bir. Gülünce burun üstü kırışmıyo ya bu seferBotox yaptır düzenli yaptırınca artık oturuyor zaten , kendine hos gelmelisin her seyden önce...
Bırakın sizi olduğunuz gibi sevsin. Sevdiğiniz, birlikte olduğunuz insan ne hallerinizi görecek sonuçta. Her zaman mükemmel olabilecek misiniz? Bakımsız gidin demiyorum ama botoks fazla bence sırf buluşma için. Zaten aklınızda varsa bilemem.Canlar biriyle konuşuyorum yüz yüze henüz bir araya gelmedik. Şimdilik iyi gidiyor ilk izlenim önemli tabi . Benim sorunum kaz ayaklarım gerçekten yaşıma göre çok fazla derin değil ama gülünce çok oluşuyor mimik çizgilerim yani. Sizce karşıya olumsuz his verir mikafaya takıyorum zaten
Hatta buluşmadan botoks mu yaptırayım dedim ama önceden 1 kere yaptırmıştım biraz mimikleri önlüyor. Yapmasam mı neyse ne mi desem
Ben henüz yaptırmadım baslayacağım önümüzdeki ay , para biriktiriyorum şu sıralar botoks ve dolgu icin :))Siz yapıyor musunuz kaç ayda bir. Gülünce burun üstü kırışmıyo ya bu sefer
Ama şimdi sevmiyor sadece görüntüye bakacak sonuçtaBırakın sizi olduğunuz gibi sevsin. Sevdiğiniz, birlikte olduğunuz insan ne hallerinizi görecek sonuçta. Her zaman mükemmel olabilecek misiniz? Bakımsız gidin demiyorum ama botoks fazla bence sırf buluşma için. Zaten aklınızda varsa bileme.
Ben 28 o 30 ama onda yok. Nerden biliyosun diceksiniz benim fotoyu yaklaştırınca belli oluyor onunkindr baktım yokSiz kaç yaşındasınz o kaç yaşında?
Canlar biriyle konuşuyorum yüz yüze henüz bir araya gelmedik. Şimdilik iyi gidiyor ilk izlenim önemli tabi . Benim sorunum kaz ayaklarım gerçekten yaşıma göre çok fazla derin değil ama gülünce çok oluşuyor mimik çizgilerim yani. Sizce karşıya olumsuz his verir mikafaya takıyorum zaten
Hatta buluşmadan botoks mu yaptırayım dedim ama önceden 1 kere yaptırmıştım biraz mimikleri önlüyor. Yapmasam mı neyse ne mi desem
Ben de takıyorum ama çok pahalı 1 yıllık olsa neyse deKendiniz için istiyorsanız yaptırın,
ama sırf karşı taraf içinse bence yaptırmayın.
28 yaşında bir kadının kaz ayağı mı olur olsa da ne kadar olur. Bu kadar güvensiz olmayın. Eminim göze çarpacak kadar kaz ayağınız yoktur. Güzel bi makyaj yapın saçlarınızı düz fönletin varsa kaz ayaklarını örter. Adama bir bakın önce bunca zahmete girmeye değer mi?Ben 28 o 30 ama onda yok. Nerden biliyosun diceksiniz benim fotoyu yaklaştırınca belli oluyor onunkindr baktım yok
Sizin hangi kusurlarınız var ve hangileriyle barışıksınızKazin ayagini falan bosverin de botoks yerine ozguveninize yatirim yapin derim.
Teşekkür ederim inşallah28 yaşında bir kadının kaz ayağı mı olur olsa da ne kadar olur. Bu kadar güvensiz olmayın. Eminim göze çarpacak kadar kaz ayağınız yoktur. Güzel bi makyaj yapın saçlarınızı düz fönletin varsa kaz ayaklarını örter. Adama bir bakın önce bunca zahmete girmeye değer mi?
Ayrıca botoksu erkekler için değil kendi mutluluğunuz için yaptırın. İnş buluşmanız çok iyi geçer.
Sizin hangi kusurlarınız var ve hangileriyle barışıksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?