Kararsızım

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Canlar biriyle konuşuyorum yüz yüze henüz bir araya gelmedik. Şimdilik iyi gidiyor ilk izlenim önemli tabi . Benim sorunum kaz ayaklarım gerçekten yaşıma göre çok fazla derin değil ama gülünce çok oluşuyor mimik çizgilerim yani. Sizce karşıya olumsuz his verir mi kafaya takıyorum zaten
Hatta buluşmadan botoks mu yaptırayım dedim ama önceden 1 kere yaptırmıştım biraz mimikleri önlüyor. Yapmasam mı neyse ne mi desem

Botox yaptır düzenli yaptırınca artık oturuyor zaten , kendine hos gelmelisin her seyden önce...

Bırakın sizi olduğunuz gibi sevsin. Sevdiğiniz, birlikte olduğunuz insan ne hallerinizi görecek sonuçta. Her zaman mükemmel olabilecek misiniz? Bakımsız gidin demiyorum ama botoks fazla bence sırf buluşma için. Zaten aklınızda varsa bilemem.

Ama şimdi sevmiyor sadece görüntüye bakacak sonuçta ama bilmiyorum

Kazin ayagini falan bosverin de botoks yerine ozguveninize yatirim yapin derim.

Ben 28 o 30 ama onda yok. Nerden biliyosun diceksiniz benim fotoyu yaklaştırınca belli oluyor onunkindr baktım yok
28 yaşında bir kadının kaz ayağı mı olur olsa da ne kadar olur. Bu kadar güvensiz olmayın. Eminim göze çarpacak kadar kaz ayağınız yoktur. Güzel bi makyaj yapın saçlarınızı düz fönletin varsa kaz ayaklarını örter. Adama bir bakın önce bunca zahmete girmeye değer mi?

Ayrıca botoksu erkekler için değil kendi mutluluğunuz için yaptırın. İnş buluşmanız çok iyi geçer.

Teşekkür ederim inşallah

Güldüğünde o göz kenarındaki çizgiler yüzünden çok hoş görünen insanlar tanıyorum. Neden kendinize güvenmiyorsunuz. Kaz ayaklarını yok etseniz başka bir yeriniz gözünüze takılır

Sizin hangi kusurlarınız var ve hangileriyle barışıksınız

Ben insanim dolayisi ile illa ki kusurum vardir 4/4 luk olsam insan olmazdim. Sizde kusur bulmak isteyen her sekilde kusur bulur ya da siz birinde kusur bulmak isterseniz zorlanmaz bulursunuz. kusurlara odakli yasamayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…