Kararsızım

çok uğraşıyorum annemi ikna etmek içinn ama nuh diyor peygamber demiyo
çok inatçıı yani tanışamaya bile razı değill
kaldıki benden duyduğu kadarıyla huylarını çokta beğeniyor ama yinede olmaz diyor
dünyanın en iyisi olsa yinede vermeyeceğim seni ona diyor tek sebep uzaklıkk mafoldumben

Uzaklık evlilik için engel olmamalı bence ama bu işlerde biraz kısmet işi be güzelim. öyle uzak olmasın yakın olmasın vsvsv le olmuyor ki.

ne evlilikler var annesinin yanında ama annecinin yüzüne hasret.yada taa yurt dısında ama tam olarak aile saadetine sahip.

Allah hakıında hayırlı olanı yazsın. zamana bırak bakalım.dile kolay ama düşünsende düşünmesende kaderini yasayacaksın

kesinlikle katılıyorum sana ifrit ama ben bunu aileme kabul ettiremiyorum
tek sorun buu
ve nasıl başa çıkıcam bununla bilmiyorum
annemide üzmek istemiyorum ama sonundada keşkeee demek istemiyorumm :çok üzgünüm:

kuzenimde oyundan tanistigi bir gencle flört etmeye baslamislardi

kuzenim deli gibi seviyordu , ailesi ise asla istemiyordu baska sehir diye

yapamazsin , basina bir hal gelse bizim elimiz ermez gozumuz gormez dediler

ayni kuzenimde senin dusuncende basina bir hal geldiginde aileme nasil soylerim demis

ve nitekim evlendiler ,esi degismis esinin ailesi degismis

kendisine köle gibi davranilmis

eee kuzenimde aileme direttim diyerek kimseye bisey diyememis

gecen hafta hastaneye kaldirmislar kuzenimi ,yengemler gidip aldilar kizini ordan

bir dahada asla geri vermeyeceklerini söylediler bu is bitti yani

umarim sizde esim degismez cok iyi birisi bisey olmaz diyenlerden degilsinizdir

kk esi ve esinin ailesi bölümünde bunlarin yuzlerce ornegi var

cok dikkatli olmalisiniz ben olsam ailemin sözünü ön planda tutardim

yinede siz bilirsiniz

kuzenimde oyundan tanistigi bir gencle flört etmeye baslamislardi

kuzenim deli gibi seviyordu , ailesi ise asla istemiyordu baska sehir diye

yapamazsin , basina bir hal gelse bizim elimiz ermez gozumuz gormez dediler

ayni kuzenimde senin dusuncende basina bir hal geldiginde aileme nasil soylerim demis

ve nitekim evlendiler ,esi degismis esinin ailesi degismis

kendisine köle gibi davranilmis

eee kuzenimde aileme direttim diyerek kimseye bisey diyememis

gecen hafta hastaneye kaldirmislar kuzenimi ,yengemler gidip aldilar kizini ordan

bir dahada asla geri vermeyeceklerini söylediler bu is bitti yani

umarim sizde esim degismez cok iyi birisi bisey olmaz diyenlerden degilsinizdir

kk esi ve esinin ailesi bölümünde bunlarin yuzlerce ornegi var

cok dikkatli olmalisiniz ben olsam ailemin sözünü ön planda tutardim

yinede siz bilirsiniz

off gerçekten çok korkutucu bi örnek benim içinn :çok üzgünüm:
zaten asla değişmez diyenlerden değilim o yüzden aileme yeteri kadar baskı yapmıyorum
korkuyorum çünkü
bu belirsizlik beni çok zorluyoo
hakkımdahayırlısı olsun diyorum sadecee

Kesinlikle ailenizin onayını alın derim.Belki de kültür farkı doğacağını düşünüyorlardır acele etmeyin.

evet ailenizi dinlemelisiniz fakat uzaklik o kadarda kotu olmuyor sevdikten sonra mutlu olduktan sonra evliliginiz guzel yurudukten sonra inanin aileniz bile cok mutlu oluyor.evet ozlem cok oluyor hadi deyince gidip goremiyorsunuz ama yasadiginiz mutluluk size yetiyor emin olun.bizim canimiz yokmu be guzelim ben ingilteredeyim ailem nevsehirde ben akrabamla evligim orasi ayri bi konu ama siz en azinda trdesiniz istediginiz an gorusebilirsiniz.bu okadar zor degil.peki annenizin yanindasiniz oradan evlendiniz peki ya mutlu olamassaniz bu annenizin hosuna gidermi mutlu olurmu anneniz keske uzak olsaydida mutlu olsaydi derdi ozaman anneniz.kismet hayatim inan bana benim halamin tek kizi vardi kizindan baska cocugu olmadi nisanlandi kuzenim komsusunun ogluyla oda bir evin tek oglu hersey iyi gitti bir yil nisanli kaldilar tam evlenecekleri yil ayrildilar oglan ayrilmak istedi cunku halam herseye karisti benim tek kizim dedi soyle olcak boyle olcak diye nisanlisida o kadar iyidiki herseye evet evet diyordu sirf mutlu olalim diye ama gel gelelim halam rahat birakmadi onlari eeeeee simdi ne oldu nisanlisi bir baskasiyla yuva kurdu bizim kizda evde dizini kirip oturdu akittigi gosyaslarida yanina kar kaldi halam pisman ama is isten gecti artik.biraz uzun oldu ama insallah anlatmak istedigimi anlamissindir canim hakkinda hayirlisi olsun.

Kesinlikle ailenizin onayını alın derim.Belki de kültür farkı doğacağını düşünüyorlardır acele etmeyin.
kültür farkı olacağını pek sanmıyorum çünkü tanıdığım kadarıyla hemen herşeyimiz aynı
annem dediğim gibi sırf uzaklık yüzünden yani benim yanında olmama ihitimalim yüzünden vermiyo
yoksa gelsin buraya yerleşsin vereyim diyor ama onunda imkansız olduğunu biliyor işi yokuşa sürüyo açıkçası :(
evet ailenizi dinlemelisiniz fakat uzaklik o kadarda kotu olmuyor sevdikten sonra mutlu olduktan sonra evliliginiz guzel yurudukten sonra inanin aileniz bile cok mutlu oluyor.evet ozlem cok oluyor hadi deyince gidip goremiyorsunuz ama yasadiginiz mutluluk size yetiyor emin olun.bizim canimiz yokmu be guzelim ben ingilteredeyim ailem nevsehirde ben akrabamla evligim orasi ayri bi konu ama siz en azinda trdesiniz istediginiz an gorusebilirsiniz.bu okadar zor degil.peki annenizin yanindasiniz oradan evlendiniz peki ya mutlu olamassaniz bu annenizin hosuna gidermi mutlu olurmu anneniz keske uzak olsaydida mutlu olsaydi derdi ozaman anneniz.kismet hayatim inan bana benim halamin tek kizi vardi kizindan baska cocugu olmadi nisanlandi kuzenim komsusunun ogluyla oda bir evin tek oglu hersey iyi gitti bir yil nisanli kaldilar tam evlenecekleri yil ayrildilar oglan ayrilmak istedi cunku halam herseye karisti benim tek kizim dedi soyle olcak boyle olcak diye nisanlisida o kadar iyidiki herseye evet evet diyordu sirf mutlu olalim diye ama gel gelelim halam rahat birakmadi onlari eeeeee simdi ne oldu nisanlisi bir baskasiyla yuva kurdu bizim kizda evde dizini kirip oturdu akittigi gosyaslarida yanina kar kaldi halam pisman ama is isten gecti artik.biraz uzun oldu ama insallah anlatmak istedigimi anlamissindir canim hakkinda hayirlisi olsun.

canım çok güzel yazmışsın ama ben anneme bunu kabul ettiremiyorumm..düşün bana diyorki dünyanın en iyisi olsa yine vermeyeceğim seni ona diyor istersen mutsuz ol ama yine yanımda ol diyor
bende anlayamıyorum neden böyle dediğini ve elimdeki fırsatın uçup gitmesi beni çok üzüyo :(
ne yapacağımı şaşırdım gerçekten çok objektif fikirlere ihtiyacım var ayrılmayıda aklımdan geçirmiyo değilimm ama çok zor olacak bi daha başka birine şans tanımak..çünkü karşıma çıkanları hep onunla kıyaslayacağımm :çok üzgünüm:

bence annenizde bir sorun var bana kizmayin ama bir anne evladinin mutsuzlugunu nasil istemez ya bu yaziyi bu yaziniza dayanarak yazdim düşün bana diyorki dünyanın en iyisi olsa yine vermeyeceğim seni ona diyor istersen mutsuz ol ama yine yanımda ol diyor,ben sana sunu yap diyemem canim ama kalbinin sesini dinlemelisin madem cok seviyorsun ama ilerde SIKINTIN oldugunda ailenle paylasamazsin zaten ailemizin istedigi yada istemedigi kisilerle evlensek ve sorunlarimiz olsa dahi herseyi ailemize aktarabiliyormuyuz hayir bazisini gizliyoruz oyle degilmi?bilmiyorum canim iyi dusun hakkinda hayirlisi olsun sevgi senin sevgin karar senin kararin annen hayatina karistigi surece sana dogru bir karar sunmadigi surece sana yardimci olmadigi surece sen her kosulda mutsuzluk yasayacaksin kanimca hakkinda hayirlisi olsun canim.

canım annemin tek bi sorunu var o da ondan ayrılacak olmam ve beni istediği zaman yanında bulamaması..bide açıkçası şöyle bi durum var..annem babamla hep sorunlu bi evlilik geçirmiş..gün olmuş beş parasız kalmışlar ve bu zamanlarda hep anneannem yardımcı olmuş ona hep ailesi destek olmuş ayrıca babamla olan özel sorunlarındada hep ailesi destek çıkmış..benimde başıma böyle bişey gelirse oralarada yapayanlız olup ezilmemi istemiyor..yanımda ol gözümün önünde mutusuzda mutluda olsan elim üzerinde olsun diyor..haklı yönleride var
ama benim mutsuz olmama ihtimalim hatta belkide hayatımın insanını sırf bü yüzden kaçırma ihtimalim bile var
çok kararsızım doğru nedir göremiyorum bile ve içimdeki bu gel-gitler beni çok yıpratıyo mafoldumben

canım yazılarını okudum ve çok aklı başında bir insansın belliki tabiki ailenin onayı çok önemli biraz zamna ver arkadaşına söyle belki istanbulda yaşamayı kabul eder böylece hem sevginden hemde aşlenden olmamış olursun

canım yazılarını okudum ve çok aklı başında bir insansın belliki tabiki ailenin onayı çok önemli biraz zamna ver arkadaşına söyle belki istanbulda yaşamayı kabul eder böylece hem sevginden hemde aşlenden olmamış olursun
canım teşekkür ederim güzel sözlerin içinn...ama istanbul olayı kesinlikle olamaz malesef bunu bana kendiside söyledi bide burda kıt kanaat geçinmek var yani elimizde fırsat varken neden dara düşelim diyor kendisi haklıda.. aileminde ikna olması çok zor bi ihtimal..sanırım bitirmek benim için en doğru kadar olacak mafoldumben
canim ya hakkinda hayirlisi neysse o olsun insallah dualarim ve iyi dileklerim seninle inan:Saruboceq:

çok teşekkür ederimm tatlım sağoll :1hug:

Back
X