- Konu Sahibi axsxxixkyengeç
Yıllar önce ortaokuldayken aynı sınıftaydık ta o zamandan bizi birbirimize çok yakıştırırlardı :) kader o zamandan ağlarını örmüş ki aradan geçen yıllardan sonra yeniden bir araya geldik ve 10 aydır birlikteyiz ve ilişkimde gerçekten mutluyum tek sorun onun maddi borçlarının olması,çok sıkıntı içinde ve bu keyfimizi çoğunlukla kaçırıyor.Bazen düşünüyorum evet onu seviyorum onun bana desteğini sevgisini de es geçemem ama eğer bir gün evlenirsek bu borçlar yüzünden çok sıkıntı çekeceğiz,bir yandan bana tanıştırılan zengin ama içimin almadığı biri var biri mantık seçeneği biri kalp işte...
başına böyle olay gelen ve evlenen arkadaşlar varsa onların hikayelerini de dinlemek istiyorum kalbim bağıra bağıra şunu söylüyor içimden ben bunları yazarken keşke buraya kalbini seçen ama mutlu olanlar yazsa bana manevi destek olsa.... fisfisfis
başına böyle olay gelen ve evlenen arkadaşlar varsa onların hikayelerini de dinlemek istiyorum kalbim bağıra bağıra şunu söylüyor içimden ben bunları yazarken keşke buraya kalbini seçen ama mutlu olanlar yazsa bana manevi destek olsa.... fisfisfis