• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızım...

aynı durummda olsaydım eğer

o ağartmanda değil o sokakta veya apartmana yakın başka bir 3+1 daire bulur herzaman bulunamayacak o işine devam ederdim.

bebeklerin doğuncada kayınvalidenede annenede yakın olduğundan dönüşümlü baktırırdım.

kayınvalidemle sorunum yok çok şükür..öyle kurnaz bir insan modeli değildir..saf temiz kalpli namazında niyazında bir kadındır..bekar kaynımla beraber kalıyorlar..kaynımlada yok bir sorunum oda abla abla diye peşimde döner...

ama işte ne bileyim kızlar yaa.aynı apartmanda oturursak kötü olmayalım bu kezde...

canım benim bak kendin demişsin zaten bir sorunum yok diye.eğer kayınvaliden torunlarına sahip çıkabilecek sevecek bir huya sahipse sakın düşünme.biz bir tane bebeğe bile bakarken zamanında el aman dedik kaç kere.iyi bir hanımsa kabul et.hem işinden olmazsın hem de bebelerine bakarken yardımcı olur.zaten önceden ayrı oturduğunuz için yerleşmiş bir mesafe vardır.kolay kolay bozulmaz.sen de bu kadar dert etme bebişleri kasma kıyamam ben ayyy ne güzel..bebek özledim yaa acaba doğursam mı bi daha?:52:

Back