Kararsızım :/

bence sen çok doğru düşündün - bu düşüncen senin ne kadar hassas bir insan olduğunu gösteriyor, ve ben eminim eğer sen onun hakkını helal etmesini söylemezsen , bu hep içinde kalacak, unutma sen onunla 1 değil 4 senelik ilişkiniz vardı, dolayısıyla telefonla aramak olmazsa bile - ona son bir mesaj yaz ve hakkını helal etmesini iste, çünkü senin dediğin gibi bugün var yarın yokuz .
sonunda senin kalbinin sesine dinle bize değil .
sana bir sorum var - eğer adam senden af dilerse senin tepkin ne olacak ?

neden sen arıyacaksın tatlım?o seni arasın biz kadınlar her zaman fedakarız eminim seninde onu mutlu ettiğin anların olmuştur,4 yıl içinde ne fedakarlıklar yapmışsındır ALLAH bilir..vakti geldiğinde illa ki ararsın dersin bende hakkın var sadece helallik istiyorum oda başka taraflara çekmez bu konuda son noktayı koyarsın olur biter..

helallik ve özür ayrı şeylerdir:34:
herkes ahirette kendi yaptıklarından hesaba çekilecek , adam çok kötü şeyler yapmışsa zaten hesabını verecektir, ama konu sahibi 4 yıl içinde onu bilerek bilmeyecek kıracak birşey yapmışsa kendisi için helallik almalıdır,he adamın yaptığı kötülük kızın kırdığı kalbin yanında daha ağırdır dersiniz belki ama dedim ya her kişi kendi yaptklarından sual olacağı için vijdani bir rahatlık adına helallik istemelidir bence ! kendini bişey sanması havalanması vs kızı ilgilendirmez ki ? havalanı havalandığı gibi söner bir arkadaş demiş ya zaman geçtiği için havalanmasınıda umursamadım diye , helalleşmeyi tavsiye etmek bizim boynumuzun borcudur, dini bir konuya giriyor çünkü,he adamda ondan ister , kız verir vermez,, ama örnek vereyim mesela aran zaman geçti herkes yolunu çizdi gitti ,bir ortam oldu adam bir konuşmasında dipsi de bana şöyle yapmıştı , haram zıkkım olsun o gün onun için yaptıklarım derse..? işte bu yüzden almalı bence:D hiç bilmem neresi kalkar egosu bilmem ne olur diye düşünmesin bence kalkarsa kalksın ahirette kul hakkıyla sorguya çekilmektense

Ne kadar güzel açıklamışsınız Teşekkür ederim :54: tamda demek istediğim buydu bu dünyadan çok ahirete kul hakkıyla gitmekten korkuyorum. İnanırmısınız içimi rahatlattınız. Verdiğiniz örnekte azcık korkutmadı değil :1: En iyisi arayıp sadece bunu söyleyip kapatıp onu egosuyla başbaşa bırakmak olucak :))

Ne kadar güzel açıklamışsınız Teşekkür ederim :54: tamda demek istediğim buydu bu dünyadan çok ahirete kul hakkıyla gitmekten korkuyorum. İnanırmısınız içimi rahatlattınız. Verdiğiniz örnekte azcık korkutmadı değil :1: En iyisi arayıp sadece bunu söyleyip kapatıp onu egosuyla başbaşa bırakmak olucak :))
mesaj at rahatla , ister cevap versin ister vermesin :3:

bence sen çok doğru düşündün - bu düşüncen senin ne kadar hassas bir insan olduğunu gösteriyor, ve ben eminim eğer sen onun hakkını helal etmesini söylemezsen , bu hep içinde kalacak, unutma sen onunla 1 değil 4 senelik ilişkiniz vardı, dolayısıyla telefonla aramak olmazsa bile - ona son bir mesaj yaz ve hakkını helal etmesini iste, çünkü senin dediğin gibi bugün var yarın yokuz .
sonunda senin kalbinin sesine dinle bize değil .
sana bir sorum var - eğer adam senden af dilerse senin tepkin ne olacak ?

2 Gündür düşünüyorum bu olayı 2 gündür rahat değil içim en iyisi geç olmadan arayıp helalleşmek.
O anki tepkim; Artık o na hayatımda yer olmadığını (o beni ne kadar kırmış olsa'da) onu kırmadan açıklarım.

neden sen arıyacaksın tatlım?o seni arasın biz kadınlar her zaman fedakarız eminim seninde onu mutlu ettiğin anların olmuştur,4 yıl içinde ne fedakarlıklar yapmışsındır ALLAH bilir..vakti geldiğinde illa ki ararsın dersin bende hakkın var sadece helallik istiyorum oda başka taraflara çekmez bu konuda son noktayı koyarsın olur biter..

Allah biliyor canım çok fedakarlık yaptım ama hakkını yiyemem oda çok yaptı. O yüzden korkuyorum bende onun bende hakkı var. daha yeni olduğu için aramak yalnış olurmu diye düşünüyordum ama yarın ne olucağımızı Allah bilir. Bi kaç güne kadar kararım değişmesse arayıp yada msj atıp sadece bunu söylemek isitoyrum :44:

Mail ya da mesaj yoluyla iste helal etmesini. Arayarak değil.
Araman onu düşündürür..

2 Gündür düşünüyorum bu olayı 2 gündür rahat değil içim en iyisi geç olmadan arayıp helalleşmek.
O anki tepkim; Artık o na hayatımda yer olmadığını (o beni ne kadar kırmış olsa'da) onu kırmadan açıklarım.

Allah biliyor canım çok fedakarlık yaptım ama hakkını yiyemem oda çok yaptı. O yüzden korkuyorum bende onun bende hakkı var. daha yeni olduğu için aramak yalnış olurmu diye düşünüyordum ama yarın ne olucağımızı Allah bilir. Bi kaç güne kadar kararım değişmesse arayıp yada msj atıp sadece bunu söylemek isitoyrum :44:[

eğer arayıp ağızından duymak istiyor ama ne diyeceğinizi bilemiyorsanız
çok basit aslında , merhaba uzun tutmuycam uzun zaman birbirimize zaman harcadık hakkını helal etmeni rica ediyorum . bu kadar :D

#31325377 .!.:

Allah biliyor canım çok fedakarlık yaptım ama hakkını yiyemem oda çok yaptı. O yüzden korkuyorum bende onun bende hakkı var. daha yeni olduğu için aramak yalnış olurmu diye düşünüyordum ama yarın ne olucağımızı Allah bilir. Bi kaç güne kadar kararım değişmesse arayıp yada msj atıp sadece bunu söylemek isitoyrum :44:[

eğer arayıp ağızından duymak istiyor ama ne diyeceğinizi bilemiyorsanız
çok basit aslında , merhaba uzun tutmuycam uzun zaman birbirimize zaman harcadık hakkını helal etmeni rica ediyorum . bu kadar :D

Duymak içimi dahada rahatlatır. Bak bu öneriniz çok işime yarayacak kem küm eder ne diyeceğimi düşünürdüm :1: :1:

Son düzenleme:
Back
X