kararsizim

Hopefulnursee

Ervah-ı ezel...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
506
487
23
28
Merhaba hanimlar uzun süredir takipcinizim.bu kardeşimin hesabi.Sizden fikir almak istediğim bir konu var.Ben öğretmenim 2 yas sekiz aylik bir oğlum var Rabbim bagislarsa.Ben okuldayken eltim sağ olsun cocuguma bakiyor.yalni seneye 3.5 yasinda olacak ve krese vermek istemiyorum erkenden.Sanirim seneye bir kardeş dogurursam ona da bebeğe de bir yil evde bakarim.Ama bebek konusunda kararsizim.sizce iki yil daha beklemeli miyim?ev için kredi çektim Uç yil sonra bitecek.hayirlisi olsun inşallah sizlere de teşekkürler şimdiden fikirlerinizi icin

Kuzuların rızkını rabbim verir canım ama senin bakabılmen önemli olan kendine guvenoyorsan ıkısınede yatışırım diyorsan yapabılırsın. Benımde bir oğlum var 1.5 yasında seneye yapsammı dıyordum vazgeçtim guvenemıyorum destekcım yok bana. Oğluma hamıleliğim zor gectı lohusalığımda bunalımdaydım yani korkuyorum ikinciye ;)

Kendime güveniyorum ama Esim benim gibi istekli değil .oğlumun tek büyümesini de istemiyorum.gecen gün bana anne :marketten bebek alsana dedi
Kuzuların rızkını rabbim verir canım ama senin bakabılmen önemli olan kendine guvenoyorsan ıkısınede yatışırım diyorsan yapabılırsın. Benımde bir oğlum var 1.5 yasında seneye yapsammı dıyordum vazgeçtim guvenemıyorum destekcım yok bana. Oğluma hamıleliğim zor gectı lohusalığımda bunalımdaydım yani korkuyorum ikinciye :KK66:

bence eşiniz ile ortak karar alarak neticelendirin.eşinizde şimdi hazırsa yapın tabiki sonuçta evlilikte biraz sekteye uğruyor ve her çocuuk anne baba için özveri demek eşinizde hazırsa neden olmasın

Back
X