Kararsızım

Dertli555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
34
4
41
Arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var ben 31 yaşındayım 2.evliliğimi yaptım ilk eşimden 2 çocuğum var neyse benim sorunum ben severek evlendim 2.kez yuvami kurdum eylül ayında 1 sene olacak eşim başka şehirde çalışıyor maddi sıkıntıdan dolayı bayrama 2 gün kala geldi izne herşey iyiydi ama bayram sabahi ezan okunurken dayak yiyordum sırtıma yumruk attı ve beni yere yıktı daha sonra kaldırıp yatağa fırlattı üzerime oturdu bogazimi sıktı nefes alamadım o an bana dediği oluyorum dedim geber dedi bu sabah bu odadan ölün çıkacak dedi allah tarafından o an ona seni seviyorum demişim ben hatırlamıyorum kendisi söyledi bunu o yüzden bırakmış beni o an çocuklarım geldi gözümün önüne dedim ölüyorum bıraktı su istedim getirdi ama başımda bekliyor iç suyunu çabuk dedi ben korkudan yudum yudum içtim sonuçta sırtıma aldigim darbeyle 2 kaburgam kırıldı şu an demir korseyle yatiyorum kalkmadan panik atak hastasıyım tedavi görüyorum yaptığı hatanın farkında çok pismanmis vicdan azabı çekiyormuş bir daha olmicak söz bir an gozum karardı diyor ama korkuyorum bir kez gözü karartıp bu şekil yaptıysa tekrar kararırsa yine yapar diyorum sana kalmış diyor ayrilsamda saygı duyarım birşey diyemem çünkü sucluyum diyor allahın emanet verdiğine kötü davrandım diyor ailem bırak gel diyor benimde zoruma gidiyor suçum olmadığı halde bu hale geldim bi tarafim yuvani yıkma diyor diyer yanımda ya tekrar olursa diyor allahtan çocuklarım annemdeydi onlar evde olsaydı ne yapardım kararsız kaldım ne yapacağım bilmiyorum akıl verin bana ne olur :KK43:((

neden böyle birşey yaptıkı sabah sabah..
durma bence madem saygı duyuyor boşan git annin yanına..
2. evliliğindede yüzün gülmemiş üzüldüm gerçekten..

valla soyle dusunuyorum
ılk esımden cocugum vardıda unuttum neler neler yasadım guzel manada
ıkıncı esımden benımde henuz cocugum yok( normalde asla boyle dusunmuyorum esım cok ıyı bır baba ) bısey olsa dayak gibi cocugumda yok l.n dıyıp kestırıp atarım
bu kadar dayaga dayanacaksam mesela sızın yerınızde olsam , ılk kocam ıhanet etmıstı uzerıme kuma getırırdım daha ıyı yanı.
en azından bı amacı olurdu ayrılmadıgımın
sız ılk esınızden neden ayrıldınız?

Arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var ben 31 yaşındayım 2.evliliğimi yaptım ilk eşimden 2 çocuğum var neyse benim sorunum ben severek evlendim 2.kez yuvami kurdum eylül ayında 1 sene olacak eşim başka şehirde çalışıyor maddi sıkıntıdan dolayı bayrama 2 gün kala geldi izne herşey iyiydi ama bayram sabahi ezan okunurken dayak yiyordum sırtıma yumruk attı ve beni yere yıktı daha sonra kaldırıp yatağa fırlattı üzerime oturdu bogazimi sıktı nefes alamadım o an bana dediği oluyorum dedim geber dedi bu sabah bu odadan ölün çıkacak dedi allah tarafından o an ona seni seviyorum demişim ben hatırlamıyorum kendisi söyledi bunu o yüzden bırakmış beni o an çocuklarım geldi gözümün önüne dedim ölüyorum bıraktı su istedim getirdi ama başımda bekliyor iç suyunu çabuk dedi ben korkudan yudum yudum içtim sonuçta sırtıma aldigim darbeyle 2 kaburgam kırıldı şu an demir korseyle yatiyorum kalkmadan panik atak hastasıyım tedavi görüyorum yaptığı hatanın farkında çok pismanmis vicdan azabı çekiyormuş bir daha olmicak söz bir an gozum karardı diyor ama korkuyorum bir kez gözü karartıp bu şekil yaptıysa tekrar kararırsa yine yapar diyorum sana kalmış diyor ayrilsamda saygı duyarım birşey diyemem çünkü sucluyum diyor allahın emanet verdiğine kötü davrandım diyor ailem bırak gel diyor benimde zoruma gidiyor suçum olmadığı halde bu hale geldim bi tarafim yuvani yıkma diyor diyer yanımda ya tekrar olursa diyor allahtan çocuklarım annemdeydi onlar evde olsaydı ne yapardım kararsız kaldım ne yapacağım bilmiyorum akıl verin bana ne olur :KK43:((

Bunu neden yaptı ?
Daha önce de vurdu mu sana ?
Aslında boşver, boşa gitsin, karısına el kaldıran adam değildir, ne koca olur ondan ne de baba

Nasıl ya? Neye tepki verdi bu kadar gözü denerek?

Sen hala bu adamın yanında kormadan uyuyabiliyor musun?! Allah'ın belası pislik, umarım bir erkekde ona çok daha beterini yapar. Sana yaşattığını yaşasın!!!

derdi neymiş sana vuruyor eli kırılasıca tövbe yarabbim
bırak bu adamı 1 varsa göz kararma devamı gelir
Allahtan başka şehirde çalışıyor
yanında olsa sağ kalman ne derece olur allah bilir

Haklısınız fakat 2. Kez baba kapısına dönmekte zor boşanmak istiyorum fakat içimde anlayamadığım garip bir duygu var ayaklarım gidiyor fakat içimdeki bu duygu geri getiriyor ilk defa başıma geldi bu olay o yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Az bekle, ikinciye seni öldürür, o zaman hiç acın kalmaz. Dert, tasa vs farkında bile olmazsın. Baba kapısına ikinci kez gitme derdin de olmaz.

Arkadaşım, hastaneye gitmişsin madem, orda darp raporu alaydın ya hazır gitmişken. Doktora ne dedin? Merdivenden düştüm mü dedin?

Haklısınız fakat 2. Kez baba kapısına dönmekte zor boşanmak istiyorum fakat içimde anlayamadığım garip bir duygu var ayaklarım gidiyor fakat içimdeki bu duygu geri getiriyor ilk defa başıma geldi bu olay o yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Bir söylerler iki söylerler sonra unuturlar.
Koca lafı yiyeceğine ana baba lafı ye acıtmaz koymaz.
O da olmadı sığınma evine git iş bul para biriktir ayrı ev aç.

Neden yaptı ki böyle bir şeyi?
Hayır dayağın hiçbir şekilde geçerli bir nedeni olamazda ortada kavga falan yokken bir anda gözü döndüyse sanırım psikopat bu adam.

Ayrıca arkadaşım neyin kararsızlığındasın yapma lütfen.
Bu adam seni öldürse, çocukların anasız kaldığında ne olacak o garibanlara düşündün mü hiç?
Ya da durup dururken gözü dönen bu adamın ileride çocuklarına zarar vermeyeceğinden nasıl emin olabiliyorsun? Yarın öbür gün küçücük çocuklarına da şiddet uygularsa ne olacak? Hadi belki o zaman ayrılmayı düşünürsün ama bu seferde o çocukta açılan yaraları nasıl saracaksın?

Bir koca uğruna ne kendi hayatını ne de çocuklarının hayatını karart. Bırak ne hali varsa görsün manyak herif.
Kaç kurtar o evden kendini. Kendin için yapmıyorsan çocukların için yap.

Bugün kadınları dövme günü mü? Ben takvime işaretlemeyi mi unuttum?

Sana "yuvanı yıkma" diyen o tarafın kırık kaburgalı taraf değil galiba. Hazır kocan da razı olmuş bu işi sonlandır. Seni seviyorum dememiş olsan belki şu anda cenazen kalkıyordu. Kendiliğinden de durmamış yani. O kararan gözü kör kalır inşallah.

2 kaburganız kırık , demir korseyle yatıyorsunuz ve ne yapacağımı bilmiyorum diyorsunuz. Sizin 2 evladınız var. Hiç bir şeyi umursamıyorsanız dahi onları umursayın. Size bunu yapan adamın günün birinde gözüm döndü diyerek çocuklarınıza saldırmayacağını nereden biliyorsunuz ?

Hastanede , hastane polisini çağırıp hemen neden rapor tutturmadınız ?

Evden kendi başınıza çıkacak durumda değilseniz polisi arayın. Evden tek başınıza çıkamayacak durumda olduğunuzu ancak darp raporu almak ve şikayetçi olmak istediğinizi söyleyin. Ve kendiniz için olmasa bile çocuklarınız için boşanın. Onları bir hiç uğruna annesiz bırakmayın.

Neden böyle gözü dönmüş ? senn neyın kararsızlıgını yaşıyosn anlamadm..Adam seni bugun değilse yarın öldürr..

O duygularını var ya o duygularını tuvalete at sifonuda çek. Sen herseyden önce bir annesin ve sorumlulukların var ya sen ölseydin ne olucaktı? Yada bu adam yarın çocuklarına birşey yaparsa bunun hesabını nasıl vericeksin? Ana baban kaburgalarını kırmaz herhalde boşan git ailenin yanına . Elin adamı kaburganı kırıyor zoruna gitmiyorda babanın evine gitmek mi zoruna gidiyor ???? Allahım akıl fikir ver ya

O kırılan kaburga kemikleriniz iç organlarınıza batabilirdi ve siz şu anda ölmus olabilirdiniz.allah acimis. cocuklariniz da ilerde evlenecekleri zaman es adaylarina ya da yakin arkadaslarina derlerdi ki annemizi kocası Dove Dove öldürdü.
Daha ne diyeyim.

X