Kararsızlığım...

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Mrb arkadaşlar, 65.000 civarında babamdan kalan, benim adıma bir araba var. Benim ehliyetim yok, şuan ehliyet alma asamasındayım. Araba 150.000 km de. Arabaya çok alıcı çıkıyor Çevremdekiler arabayı satmamı , km yükseldikçe değerinin düşeceğini söylüyor. Şuan karar versem yarın sabah direk alıcı hazır. Ama nedendir bilmiyorum ben arabayı çok seviyorum km yükselsede önemesemiyorum hiç satasım gelmiyor, satsamda parayı nasıl değerlendiririm bilmiyorum, alıcı hazır bekliyor bi daha bu fiyata satamazsın dediler gerçektende öyle bu konuda ne yapcagımı şaşırdım. Yarına kadar düşün karar ver dediler . siz olsanız satar mıydınız? Ya da ne yapardınız?

Araçın marka , modeli nedir? Yakıtı nedir ve de

Arabanız manuel mi otomotiv vites mi ? Kaç model ? Büyük mü küçük mü? Siz kaç kişi arabaya biniyorsunuz, yoksa tek başınıza mı bineceksiniz ? Ona göre cevap yazacağım.

Arabanız manuel mi otomotiv vites mi ? Kaç model ? Büyük mü küçük mü? Siz kaç kişi arabaya biniyorsunuz, yoksa tek başınıza mı bineceksiniz ? Ona göre cevap yazacağım.
Bana otomatik vites al dediler , araba Ford focus 2013 model kardeşim kullanıyo , ben bu arabayı cesaret edip kullanamam, otomatik vites almakta geçiyor içinden ,bu manuel

Ford Focus mu dıyecektım dogruymus.
Aracın km yuksek hakketten , Ben olsam satardım. Ustelık manuel . Bunu satıp kendınıze daha mınık bır araba alabılırsınız

Bana otomatik vites al dediler , araba Ford focus 2013 model kardeşim kullanıyo , ben bu arabayı cesaret edip kullanamam, otomatik vites almakta geçiyor içinden ,bu manuel
O zaman satıp kendinize göre bir otomatik vitesli araba alın. Gerçekten araba sahibi olmuş olursunuz o zaman.

Ford Focus mu dıyecektım dogruymus.
Aracın km yuksek hakketten , Ben olsam satardım. Ustelık manuel . Bunu satıp kendınıze daha mınık bır araba alabılırsınız
Çok teşekkür ederim, arabalardan hiç anlamam doğrusu önereceğiniz bir araç modeli var mı

Benim arabam da 35 000 lira civarı. Kilometresi 230 000 oldu ama o kadar seviyorum o kadar memnunum ki satmam. Memnunsanız hiç sorun değil. Her km de alıcı bulunur. Ben 185 000 de almıştım. Fesat düşünmek istemem ama araba çok temiz olduğu için alıcının gözü var sanki kapmaya çalışıyor. Dursun. Araba almak o kadar zor ki. Ben kredi aldım 1 ay boşa ödedim araba bulamadım.

Çok teşekkür ederim, arabalardan hiç anlamam doğrusu önereceğiniz bir araç modeli var mı

Fiesta alabılırsınız. Ama sanırım onlarda dızelde otomatık yoktu.

İ20 onerebılırım. Park etmek acısından ve arabanın sagını solunu onunu arkasını daha rahat anlayabılırsın dıye dusunuyorum.
Uzerıne bıraz para eklerım dersen i30 onerırım i20 ye gore gorselı daha hos olacaktır

Gerçekten bende sizin gibi düşündüm çok teşekkür ederim, araba temiz diye çok isteyen oldu aslında, çok doğru söyledikleriniz

Çok teşekkür ederim şimdi arastrırcam onları

Babandan kaldığı için satmak istememeni anlıyorum ama bu yorumdan sonra değiştirmeni öneririm. Çünkü kullanamıyormuşsun. Kendine göre bir araba alabilir kalanıyla da baban için birşeyler yapabilirsin.

Arabamı satar ve otomatik bir araç alırdım.
Şimdi eğer uzun mesafeler yapacaksanız dizel almak mantıklı ama eğer yapmayacaksanız mantıksız.
Çünkü dizel olduğu an arabanın fiyatı çok fark ediyor.
Yerinizde olsam clio alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…