• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlığımdan bıktım... :(

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
ya kızlar şu sınav olayı beni deli etme yolunda hızla ilerliyor.
Son bir aydır napsam ne etsem bir türlü karar veremedim.
Dersaneye ailem izin vermediği için evde çalışma planları yapıyordum bayramdan sonraya şimdi ailemi ikna ettim izin verdiler içimden gitmek geliyor ama korkuyorum nedense.
çünkü maddiyat biraz karışık...
Benim dersaneye gitmem için kredi çekilmesi ve araba borcunun bu şekilde ödenmesi gerekecek.
Dersane kasımdan sonra başlayacak.
O zamana kadar babam fikrini ya değiştirirse?
Bu sefer dersaneden kaydımı alamam çünkü parayı gitsen de gitmesende istiyorlar. Senet yaptıkları için.
Kafayı yicem.
çok fazla iyi değilim tarih, anayasa derselerinde falan.. Aslında sözel dersler ama... :26:
Altından kalkabilirim kendim diyorum bi bakıyorum bi saat sonra gitmek istiyorum.
Bi yandan dersaneye verceğim parayla çok güzel kaynaklar alabilirim, nette bir sürü video zaten var. Teknoloji ilerledi dersane olayı bitti diyorum.
Eğer dersaneye gitmezsem de beni çalıştırırlar bir işte bu sefer derslere odaklanamam.
Kafayı sıyırmak üzereyim anlayacağınız...
Bu arada tüm bunların arasında aöf ve bilgisayar kursu da olacak. :50::50::50:
Akıl verin kızlar kafam çorba oldu :43::43:

Son düzenleme:
ya kızlar şu sınav olayı beni deli etme yolunda hızla ilerliyor.
Son bir aydır napsam ne etsem bir türlü karar veremedim.
Dersaneye ailem izin vermediği için evde çalışma planları yapıyordum bayramdan sonraya şimdi ailemi ikna ettim izin verdiler içimden gitmek geliyor ama korkuyorum nedense.
çünkü maddiyat biraz karışık...
Benim dersaneye gitmem için kredi çekilmesi ve araba borcunun bu şekilde ödenmesi gerekecek.
Dersane kasımdan sonra başlayacak.
O zamana kadar babam fikrini ya değiştirirse?
Bu sefer dersaneden kaydımı alamam çünkü parayı gitsen de gitmesende istiyorlar. Senet yaptıkları için.
Kafayı yicem.
çok fazla iyi değilim tarih, anayasa derselerinde falan.. Aslında sözel dersler ama... :26:
Altından kalkabilirim kendim diyorum bi bakıyorum bi saat sonra gitmek istiyorum.
Bi yandan dersaneye verceğim parayla çok güzel kaynaklar alabilirim, nette bir sürü video zaten var. Teknoloji ilerledi dersane olayı bitti diyorum.
Eğer dersaneye gitmezsem de beni çalıştırırlar bir işte bu sefer derslere odaklanamam.
Kafayı sıyırmak üzereyim anlayacağınız...
Bu arada tüm bunların arasında aöf ve bilgisayar kursu da olacak. :50::50::50:
Akıl verin kızlar kafam çorba oldu :43::43:

ailen sana dersaneye gitme şansı vermiş ise mutlaka bütcelerini düşünüp öyle karar vermiştir bence sen bunlarda ziyade önüne bak sınavına odaklan önce bi ne istediğine karar ver gercekten üniversitede okumak istiyorsan hedefine odaklan istemiyosan da başka bir yön çizmeye calıs kendine ama bana kalırsa verilen sansı sonuna kadar kullan ve eminm ki basarılıda olursun bol şans hayatında

çok özür diledim yanlıs anladım heralde ama yinede söylediklerim geçerli belkı zor olacak ama hem calısıp hem dersaneyi yürütebilrsin en azından ailene karsı bi yükün olmamıs olur

tek başıma başarabileceğime inansam onlara hiç yük olmucam.
matematik gözümü çok korkutuyor gerçek bu :(
bulduğum işler hep geç saate kadar. valla ne zormus bu işler :50:

Bence de ailen buna göre bütçelerini ayalayıp dershane olayını gündeme getirmişlerdir. Bence bu şansı değerlendir Çünkü Kpss zor bir sınav iyi hazırlanman gerekiyor.Dersaneyi iyi değerlendir ;) Bence baban vazgeçmez kararından.

benim babam sabit fikirli bir adam değildir. çok sorunluyuz onunla. zaten maddi sıkıntıların sebebide kendisi.
sürekli herşeye karısıyor. çok yalvardım göndermeleri içni bana cevabı bi sene daha evde mi yatırıcam seni oldu...

Ben de kpss ye hazırlanıyorum ama dersane bi işe yaramıyor söyliyim. Kendin otur çalış zaten hep sözel dersler.

Ben çalışıyorum özelde. İşi bırakıyım bi yıl oturup sınava çalışıyım dedim çünkü geçen yıl hem iş hem sınava hazırlanmak olmadı. Yeterli puanı alamadım. İşte çok yoruluyorum. Babam izin vermedi hayır çalışcaksın dedi. Mecburen yine işe gidicem başka bi şehre.. Ve tekrar çalışcam sınava. Üstelik dersaneyi sorun bile etmiyorum, gerçekten kendi çalışmam daha verimli oluyor. sana da öneririm

resmen cagımızın vebası halıne geldı bu kpss 6 yıl önce atandım bende ama (sağlık personelıyım) gece nöbet tutarak ve tabıkı birazda ailemin destegını alarak kazandım sınavı tabi benım tek avantajım saglık alanı olması ve acıgın cok fazla olmasıydı o yıllar

canım ınsallah ıstedıgın yere gelırsın hakkında hayırlısı

Canım düzenli bir şekilde evde çalışssan olmadı bir de hızlandırılmış kpss kursuna gıtsen hem hesaplı hem yanına kar...

hafta da 1 kaç gün çalışıp diğer günler dershaneye gitseniz diye bi fikir vermek isterim ama durumunuzu bilmiyorum.
dershaneye gitmiştim bende ama bana bir şey katmamıştı.dershanenin bu zorlu süreçte tek faydası rakiplerini görüp hırslanıyorsun ve planlı bir şekilde hazırlanıyorsun.

Dersane sadece planlı çalışma alışkanlığı kazandırıyor haklısın canım... Sen atandın mı?

yok canım ben atanmadım daha bu sene mezun olucam.dershane tecrübem öss zamanından geliyor:)gün 24 saat ve 10 saatinde bile uyusak 14 saat kendimize kalıyor diğer işlerimiz hariç tabiii..eksikliklerimizi iyi değerlendirip ona göre çalışma yöntemi belirlememiz gerekiyor.kazananlar üstün zekalı olmadığına göre çalışırsak yapabiliriz gerisi kader kısmet.

Kesinlikle katılıyorum kazanalar üstün zekalı değil... Ben bu yıl deneme çözücem hep, alt yapım var çünkü. Denemelerde çıkan hatalarıma göre o konulara yoğunlaşıcam. İnş. atanırız hayırlısıyla

Kesinlikle katılıyorum kazanalar üstün zekalı değil... Ben bu yıl deneme çözücem hep, alt yapım var çünkü. Denemelerde çıkan hatalarıma göre o konulara yoğunlaşıcam. İnş. atanırız hayırlısıyla
amin..bilsen bile hiç bi konuyu küçümsememeni tavsiye ediyorum.bilsekte tekrar etmemiz lazım.sonra sınavda aa ben bunu biliyordum ama hatırlayamadım demememiz için:)

ah kızlar bu kpss ler össler huzur denilen şeyi alıp götürüyorlar inanki..
bugün gittim dershanelerle görüştüm. haftanın sadece 2 günü eğitim veriyorlarmıs. kpss için haftanın haftanın 5 günü eğitim olmuyormus.
sırf 2 gün ve 4 saat için 1200 lira bayılmak cok sacma
evde hazırlanabildiğim kadarıyla çalışıcam. plan program konusunda sıkıntım yok.
akisne çok hırs yapmıs durumdayım içimden sürekli ders çalışmak geliyor.
kazanmayı tüm kalbimle istiyorum çünkü.
bütün kaynaklardan yararalanıcam. madem 2 günmüş bende dersaneye vericeğim paranın 3 te birini biçok kaynağa veririm.
matematiği kendim geliştirdiğim kadarıyla yapıcam. sınava 3 ay kala falanda bir yardım alıcam. yada hızlandırılmış programları.
ne ben kafamı yollarda yorayım ne de ailemi zorlıyım.
evde sakin sakin çalışmak beni bekler.
hepimiz için hayırlısını diliyorum arkadaşlar herşey gönlümüzce olsun :)

Başka bir iş düşünme.İşe başlayınca ders çalışmak çok zor olur.Dersaneye de hiç gerek yok.Ama mutlaka deneme sınavlarını takip et ve gir,deneme sınavları sana çok tecrübe kazandırır,bana öyle olmuştu.İnşallah bu sene ataman olur,beklemek çok zor.

Back
X