Orası öyle ama istiyokarki gelin hizmet etsin burda uanimizda otursun yapıları oyle konusmasini ben istemm sonra benden bilceklerEşiniz anlayışlı birine benziyor bence ailesiyle bi konuşsun size daha ince davranmalarını söylesin. Hamilesiniz araba sizin için büyük kolaylık sağlar satarsanız daha çok zorluk çekersiniz bence.
Bencede ayrılın.. siz bu psikoloji ile çok yıpranırsınız. Kv size yardım etmiyor mu?ama çare yoksa sabretmek zorundasınız.. kv evini açmış size... herhangi bi eleştirisi yada laf söyleme huyu da yoksa sabretmelisiniz..[/QUOT.
laf soleme huyu yok kvmin ama kayinpeder bi cay koyuver be der o bisiler bekliyor kyv bekliyor ama solemez bense hamilelikten mi boleyim yoksa aliskin degilim ondanmi bilmiorm . İnsanin kendi evi gibi olmuyor.Canim bişey cekse bile yemiyorum.Hamileligimden bisey anlamiyorum .Her soylenen batiyor.İllaki asagi inmek zorundasin.İlla cagriyorlar.Kendimi sanki zorla tutuluyormus gibi hissediyorum.
Yaptiracaklarmis ocak ocak ayinda anca ama burasıda bir+bir baska oda yok .Onuda gectim.Surekli onlara bagimli olacagim.Misafir gelecek mecbur inmek zorundasin.Habire cagiralacaksn.Gitmeyince yanlis anlasilacaksn.E kayinvalidem ameliyat olunca mecbur isler sana kalicak.Hamileligimde çok kotu kalça agrisi cekiyorum.Ayakta kalamiyorum.Soylesen olmicak.Yani hep kendini anlatmak zorundasin.Hep bir zorunluluk mecburiyet .Kotu olmak istemiyoumi.Kendi yuvami kendi hayatimi istiyorum.Dogum yapsam bi faydasi olmayacak.Zaten kendi hasta.aksine benim yüküm cogalacak.Ve hep onlarin yaptığını yemek zorundasn .Gunde 3ogun cay demleniyr.Katilmasan olmuyor.kv misafiri geldi gecen hafta mecbur iniyosun .Herseyi yaptm servis var bi dedi.yani sen yap dedi.Yaptm neyse onda degilim .Ama bi mecburiyet hissetmek beni sogutuyor.Üst kata mutfak yapmak çok masraflı olur mu? Yani arabayı satmak yerine orayı geçici olarsk kullanılabilir hale getirip yavaş yavaş sofrayı mı ayırsanız? Eşin de anlayışlı gibi. Maria bugün çok halsiz biz yukarda oturalım vs diye oyalayabilir ailesini.
Zaten elinde sonunda kiraya gidecez .Bizim burda kalmamiza can atmiyorlar.Cunki bide bekâr abisi var .planlari onu evlendirip yanlarina almakti.Bize teklifte bulunduklarinda kayinvalidem hhastalandida teklif ettiler.Yoksa ben evlenirkende kiraya ciktm.ama teklif etmediler gelin diye.Kira zor evet.Ama benim yuvam olacak.Evde ne eksik ne tam bilicem.Burdaki gibi sığıntı gibi yasamiycam.Birsey alirken sadece bize alicam.Kalabalik olunca herkesi dusunmek zorundasin.Hamileyim canim yemek yemek istemiyor.Mutfaktan bisey alcaksin illa icerdekilrre sorman lazm yicenizmi diye.Sormasan olmaz.bi keyifle bisey bile yiyemiyosun.Onlarda yeriz deyince hobaa yemek hazirliyosun bildigin .Kirada zorlanicam ama en azindn kafam raht kendime göre yaparim.Bugun ne yapacagimi planlarim.Cocuklarimla herşeyi alamasakta huzurlu olurum.Kiraya gittiğinizde maddi yoksunluktan mı daha çok yıpranacaksınız kayınvalidemi siZi daha çok yıpratacak bunu karşılaştırıp öyle karar verin hayat çok pahalı ama bakmakla hükümlü olduğunuz iki evladınız olacak bu yüzden ruhen de iyi olmalısınız
Zaten elinde sonunda kiraya gidecez .Bizim burda kalmamiza can atmiyorlar.Cunki bide bekâr abisi var .planlari onu evlendirip yanlarina almakti.Bize teklifte bulunduklarinda kayinvalidem hhastalandida teklif ettiler.Yoksa ben evlenirkende kiraya ciktm.ama teklif etmediler gelin diye.Kira zor evet.Ama benim yuvam olacak.Evde ne eksik ne tam bilicem.Burdaki gibi sığıntı gibi yasamiycam.Birsey alirken sadece bize alicam.Kalabalik olunca herkesi dusunmek zorundasin.Hamileyim canim yemek yemek istemiyor.Mutfaktan bisey alcaksin illa icerdekilrre sorman lazm yicenizmi diye.Sormasan olmaz.bi keyifle bisey bile yiyemiyosun.Onlarda yeriz deyince hobaa yemek hazirliyosun bildigin .Kirada zorlanicam ama en azindn kafam raht kendime göre yaparim.Bugun ne yapacagimi planlarim.Cocuklarimla herşeyi alamasakta huzurlu olurum.
Kararınızı vermişsiniz eşinizle konuşun bakalım anlayışlı bi insan gibi ev ev üstüne olmuyorZaten elinde sonunda kiraya gidecez .Bizim burda kalmamiza can atmiyorlar.Cunki bide bekâr abisi var .planlari onu evlendirip yanlarina almakti.Bize teklifte bulunduklarinda kayinvalidem hhastalandida teklif ettiler.Yoksa ben evlenirkende kiraya ciktm.ama teklif etmediler gelin diye.Kira zor evet.Ama benim yuvam olacak.Evde ne eksik ne tam bilicem.Burdaki gibi sığıntı gibi yasamiycam.Birsey alirken sadece bize alicam.Kalabalik olunca herkesi dusunmek zorundasin.Hamileyim canim yemek yemek istemiyor.Mutfaktan bisey alcaksin illa icerdekilrre sorman lazm yicenizmi diye.Sormasan olmaz.bi keyifle bisey bile yiyemiyosun.Onlarda yeriz deyince hobaa yemek hazirliyosun bildigin .Kirada zorlanicam ama en azindn kafam raht kendime göre yaparim.Bugun ne yapacagimi planlarim.Cocuklarimla herşeyi alamasakta huzurlu olurum.
Tasiniyoruz ama bu duruma sevinemedim bile bize sitem ettiler sormadilar bile kayinvalidem agladi üzüldü dogal olarak bende ona uzuldum ...bence taşınmak doğru karar.
Şimdi çıktın çıktın zaten bidaha oturur kalırsın orda durdun durdunda nereye şimdi biz yaşlandık tam size ihtiyacımız varlen derlerMerhaba hanımlar
Daha oncede yazmistm esimin annesinin üst katına yerlestik.Mecburen tabi.Borclari bitirene kadar burda yassiycaz dedik.Ustelik hamileyim ve bir küçük oglumvar.Ust katta mutfak yok yeme içme bir.Ama daraldim .surekli asagi in yukari cikmak icin bahane bul.Seni arasinlar kahvaltiya gelmiyrmusun die .Bide kayinpeder vvar .yaninda rahat olamiyirum.İster istemez .
Suratim asiliyor.İcimden yemek yemek bile gelmiyor.Birlik olmaya alışkın değilim ve cok zorlanıyorum.
Eşimde bunu farketti.cunki hakketten mutsuzum.Bir arabamiz var onu satıp kiraya cikalim dedi.Bende kendin bikirsnb dedim.cunki sonradn beni suclamasini istemiyorm.Ama goruyor.Kaynanam kayinpederime dio cay koydunmu .Kizim sana soluyorum gelinim sen isit e cikiyor.kendide ameliyat olacak bir ay sonra.Bide ben bu hamile halimle nasil bakicam bilmiorm.Depresyona giricem nerdeyse ..
Bir akilverin .
Hemen taşın yemişim arabasını, bu anlattıkların hamile kadına ekstra yük gerek yokTasiniyoruz ama bu duruma sevinemedim bile bize sitem ettiler sormadilar bile kayinvalidem agladi üzüldü dogal olarak bende ona uzuldum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?