kararsızlık bunalım napıyım ben ?

AnotherDream

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
184
144
34
Mrb kızlar ben şuan g.doğu da küçük bi ildeyim 5 yıldır, yeni evliyim eşimin de benim de memleketlerimize uzak bi yerdeyiz. Ben artık çok bunaldım kızlar burda yazacak çok şey var ama ayrıntıya girmicem ama şunu söyleyim psikolojim bozulmaya başladı burda yaşadığım bi çok sorun oldu. Evet çalışıyorum ama iş yerimde de mutlu değilim. Çok şükür bu yıl büyük bi sorunum yok ama zaman geçmiyo benim için dışarı çıkıp gezebileceğin bi yer yok .Bi yıl sonra doğu görevimiz bitcek istediğim şehirde merkeze gitme ihtimalimiz var ama ben bu yıl gidelim diyorum eşime yine istediğim şehirde doğu görevi olan yerlere filan. Ama eşim kararsız. Çevremden de tepkiler geliyo bi yıl bekleyin gibisinden arkadaşlarım da sen kendine ekşın mı arıyosun orda kafanız rahat niye kayınvaldene yakın bi yere geleceksin diyolar. Şu da var hepsi kayınvaldesiyle aynı şehirde ben başka bi şehire gitcem ama yakın bi yer. Kızlar napıyım inanın memleketimi özledim :KK43: kayınvaldemi bile özledim:eek: napıyım sizce bi akıl verin. Sanki bu yıl gitmezsem sistem değişir bişeyler olur gidemem gibi geliyo işte psikolojim bozuldu heralde sanırsam :KK43:((

çok bunaldıysan gidin bence memlekete..herkes kayınvalidesiyle kötü anlaşçak diye bir kural yok..

Değil mi bana tuhaf gelen şeyse sakin gitme diyolar bana ama bakiyorum bunu diyenlerin hepsi ayni şehirde bunaldim valla eşim de hic umursamiyo

ben aynı şehirdeyim çok severiz birbirimizi..destek olur yemek yapar..tabiki herşey karşılıklı bende ona çok giderim ararım..annemde burda..valla özellikle evde yemek yoksa arıyorum birtanesini hoopp hazır yemeğe konuyorum :))

ben aynı şehirdeyim çok severiz birbirimizi..destek olur yemek yapar..tabiki herşey karşılıklı bende ona çok giderim ararım..annemde burda..valla özellikle evde yemek yoksa arıyorum birtanesini hoopp hazır yemeğe konuyorum :))
İnşallah bizde öyle oluruz ama çok yakın olmicaz zaten deneyip görmek lazim cok şanslısınız ama :)

Tatile cikin yaz tatili yaklasiyor.
Hafta sonlari kacamak yapin.
Baska bi sehre gidin gelin.
Ben olsam yinede beklerdim 1 sene.
Evet bunaldin.
Ama su an birakip gitsen besbelli yine dogu cikicak diyosun yanls anlamadiysam.
1 sene beklerim bi ihtimal belki istedigim yer cikar diye.

Zamaninda kaynanayla sorun yasandimi?

Tatile cikin yaz tatili yaklasiyor.
Hafta sonlari kacamak yapin.
Baska bi sehre gidin gelin.
Ben olsam yinede beklerdim 1 sene.
Evet bunaldin.
Ama su an birakip gitsen besbelli yine dogu cikicak diyosun yanls anlamadiysam.
1 sene beklerim bi ihtimal belki istedigim yer cikar diye.

Zamaninda kaynanayla sorun yasandimi?
Doğu değil istediğim sehirdeki zorunlu hizmet yerleri ama tabi dağ köyleri filan böyle ya da merkeze uzak yerler. 3 yil kalmak sarti var gidince tabi bide ne biliyim kafam çok karışık :KK43:

Kv vs geçin de çok beklenti ile gideceğiniz için o şehrin Doğu görevi sayılan yeri sizî daha yorabilir

Hafta sonu gideriz vs diyorsunuz anlıyorum ama haftasonu da hep aileli plan yaparlar vs

Bulunduğunuz yerde iyi kötü düzen var birsin zorunlu hizmetiniz sonra gidin naçizane tavsiyem

Ama bekara karı boşamak kolay yaşayan sizsiniz biz ne desek boşşş

Doğu değil istediğim sehirdeki zorunlu hizmet yerleri ama tabi dağ köyleri filan böyle ya da merkeze uzak yerler. 3 yil kalmak sarti var gidince tabi bide ne biliyim kafam çok karışık :KK43:

O 3 yıl da zor gelir hem zorunlu hizmet bitti hem biz burda kaldık diye daha fazla hayıflanırsınız sıkın biraz daha dişinizî

O 3 yıl da zor gelir hem zorunlu hizmet bitti hem biz burda kaldık diye daha fazla hayıflanırsınız sıkın biraz daha dişinizî
Bir yıl aslinda kesin merkeze gidecegimizi bilsem beklerim bekleyip puanimiz yetmezse o bi yil icin daha çok uzulucem çünkü puanlar yüksek istediğim yerde sizce risk almali miyim

Bir yıl aslinda kesin merkeze gidecegimizi bilsem beklerim bekleyip puanimiz yetmezse o bi yil icin daha çok uzulucem çünkü puanlar yüksek istediğim yerde sizce risk almali miyim

Açıkçası bulunduğunuz teri bilmiyorum ama burda da konular vardı daha iyi diye tayin istedim beter oldum diye

Il değişikliği yer değişikliği zordur huzurunuz yerinde ise 1 yıl bekleyin evet yarın ne düzenleme geleceğini bilmiyoruz ya da size boş kadro olup olmayacağını

Ama 3 yıl daha bilinmezlik yerine 1 yıl bildiğiniz yer derim ben

Bir de yapacak şey yok diyordunuz ama büyük şehirdeyim ben en fazla bir yemek yiyoruz dışarda avm ler var uzak durmaya çalışıyoruz

Sinema tiyatro bile artık cazip değil
Al evde seyret diyoruz

Geçen halk konseyi vardı gittik ama eski tad yok çünkü eskiden müziğe sanatçıya ulaşmak zordu şimdi her yerde o nedenle konser bile tad vermiyor

Uzaklık bunaltmış ama eşinizle de iyice konuşun yeni işinde mutlu olmadığı ilk gün sen bizi buralara getirdin demesin

Bende güneydoğuda bir ildeyim dediğiniz gibi bunalmadım. Bi çok yönden mahrum haklısınız ama bir sene çabuk geçer zaten bizim daha 3 senemiz var

Açıkçası bulunduğunuz teri bilmiyorum ama burda da konular vardı daha iyi diye tayin istedim beter oldum diye

Il değişikliği yer değişikliği zordur huzurunuz yerinde ise 1 yıl bekleyin evet yarın ne düzenleme geleceğini bilmiyoruz ya da size boş kadro olup olmayacağını

Ama 3 yıl daha bilinmezlik yerine 1 yıl bildiğiniz yer derim ben

Bir de yapacak şey yok diyordunuz ama büyük şehirdeyim ben en fazla bir yemek yiyoruz dışarda avm ler var uzak durmaya çalışıyoruz

Sinema tiyatro bile artık cazip değil
Al evde seyret diyoruz

Geçen halk konseyi vardı gittik ama eski tad yok çünkü eskiden müziğe sanatçıya ulaşmak zordu şimdi her yerde o nedenle konser bile tad vermiyor

Uzaklık bunaltmış ama eşinizle de iyice konuşun yeni işinde mutlu olmadığı ilk gün sen bizi buralara getirdin demesin
Zaten ona sorucam kesin kararını dediğiniz gibi kabak benim başıma patlar. İşte yalnızlık bi yandan ortam bi yandan bunaldim bütün arkadaşlarım istediği yere gitti ben burdayım hala. Kac sene oldu ozeniyorum kv me gidiyoruz oturmaya demelerine bile heralde başıma dert ariyorum herkes öyle diyo :) çocuk bile istemiyorum bu yüzden burda rezil olurum çocukla diye

Burda ilk senemiz, ama daha önce 4 senede Doğu Anadolu, 2 sene Doğu Karadeniz var. Memlekete uzak 1000 km kadar.

X