- 26 Mayıs 2015
- 184
- 144
- 34
- Konu Sahibi AnotherDream
Mrb kızlar ben şuan g.doğu da küçük bi ildeyim 5 yıldır, yeni evliyim eşimin de benim de memleketlerimize uzak bi yerdeyiz. Ben artık çok bunaldım kızlar burda yazacak çok şey var ama ayrıntıya girmicem ama şunu söyleyim psikolojim bozulmaya başladı burda yaşadığım bi çok sorun oldu. Evet çalışıyorum ama iş yerimde de mutlu değilim. Çok şükür bu yıl büyük bi sorunum yok ama zaman geçmiyo benim için dışarı çıkıp gezebileceğin bi yer yok .Bi yıl sonra doğu görevimiz bitcek istediğim şehirde merkeze gitme ihtimalimiz var ama ben bu yıl gidelim diyorum eşime yine istediğim şehirde doğu görevi olan yerlere filan. Ama eşim kararsız. Çevremden de tepkiler geliyo bi yıl bekleyin gibisinden arkadaşlarım da sen kendine ekşın mı arıyosun orda kafanız rahat niye kayınvaldene yakın bi yere geleceksin diyolar. Şu da var hepsi kayınvaldesiyle aynı şehirde ben başka bi şehire gitcem ama yakın bi yer. Kızlar napıyım inanın memleketimi özledim kayınvaldemi bile özledim napıyım sizce bi akıl verin. Sanki bu yıl gitmezsem sistem değişir bişeyler olur gidemem gibi geliyo işte psikolojim bozuldu heralde sanırsam ((