merhaba arkadaşlar daha önceki konumda kayınvalidemle yaşadığımızı tartıştığımızı filan anlatmıştım biçok arkadaş fikir verdi sağolsun. şimdi şöyle bir durum var üniversite mevzunuyum aynı zamanda bu sene açıköğretime yazıldım 4 yıla tamamlamak için ama kafama göre bir iş bulamıyorum işe girsemde fazla çalışamıyorum bu konuda problemliyim sanırım. 1 buçuk yıllık evliyim eşim ve kayınvalidem çalışıyor geçinebiliyoruz çok şükür ama kiradayız. ben çocuk istemeye başladım çünkü çalışamıyorum en azından çocuğum olsun diyorum evde otururken ama eşim çocuk konusunda pek istekli değil arada ağzını arıyorum daha gezmek hayatımızı yaşamak filan istiyo ama benide kırmak istemiyo.
Size sorum sizce çocuk yapsak nasıl olur. Malum kayınvalidem yanımızda onunlada pek iyi anlaştığımız söylenemez bazen iyi bazen kötüyüz. çocuk olursa eşimle aram bozulurmu ve çocuk olduktan sonra iş bulursam çalışmayıda düşünüyorum ama acaba iş bulabilirmiyim çünkü zaten 3 yıldır sürekli çalışmıyorum ve çocuk olursada bikaç yıl çalışamıycam uzun süre işsiz kalınca işveren olumsuz düşünürmü.
birde çocuk çok masraflı olurmu geçinebilirmiyiz diyede düşünmeden edemiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim kafam çok karışık çünkü şimdiden teşekkürler
Size sorum sizce çocuk yapsak nasıl olur. Malum kayınvalidem yanımızda onunlada pek iyi anlaştığımız söylenemez bazen iyi bazen kötüyüz. çocuk olursa eşimle aram bozulurmu ve çocuk olduktan sonra iş bulursam çalışmayıda düşünüyorum ama acaba iş bulabilirmiyim çünkü zaten 3 yıldır sürekli çalışmıyorum ve çocuk olursada bikaç yıl çalışamıycam uzun süre işsiz kalınca işveren olumsuz düşünürmü.
birde çocuk çok masraflı olurmu geçinebilirmiyiz diyede düşünmeden edemiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim kafam çok karışık çünkü şimdiden teşekkürler