Kararsizlik: haldun kamburoglu - suleyman tas - salih emre uregen

Ezoo23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
346
55
98
slm arkadaslar,

Burun estetigi olmak istiyorum ve bu iki doktor arasinda kararsiz kaldim? Uzaktan iletisime gecebiluyorum anca cunki yurtdisindanim, haldun bey ankadara, suleyman ve salih bey istanbulda, yorumlar ve foto ustunde yorum yapabiliyorum tek. Yardim eden olursa seviniriiim :)

açıkcası 3'ü içerisinde favorim salih emre üregen

Ben yardımcı olabilirim epey zaman geçmiş üzerinden ama ben Haldun Kamburoğlu'na nisan ayında ameliyat oldum. Tüm süreci anlatabilirim. Eğer doğal bir sonuç istiyorsanız başka bir yer aramayın derim.

Ben yardımcı olabilirim epey zaman geçmiş üzerinden ama ben Haldun Kamburoğlu'na nisan ayında ameliyat oldum. Tüm süreci anlatabilirim. Eğer doğal bir sonuç istiyorsanız başka bir yer aramayın derim.

Baska bir yerde cok belli oluyor estetik oldugu okumustum. Evet dogal burun istiyorum. Halen de arastirmadayim. Doktor arasinda kaldimmm

Baska bir yerde cok belli oluyor estetik oldugu okumustum. Evet dogal burun istiyorum. Halen de arastirmadayim. Doktor arasinda kaldimmm

dogal burun istiyorsan bence suleyman taş'ı dusunebilirsin cunku onunkiler cok dogal bence, ben de arastırıyorum kendim için ve dogal olarak yapan bu doktorlar arasından tek o var , emre uregenin burunları super ama dogal gorunmuyorlar, yapıldıkları bariz, diğer saydıgın 3. doktor için bir fikrim yok , bakmam lazım

her gun bu doktorların hesaplarına bakıyorum , ama karar veremedim :)

Au

Merci cvpin icinnn, evett cok dogal istiyorum hatta :)) olabildigi kadar dogal x suleyman tas, muhammet dilber ve abdulkadir goksel bey arastirmalarima gore agirr basiyorrrrr :)) bende her gun bakiyoruuum :) ne zaman ameliyat olmayi dusunuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…