Kararsızlık...İş teklifi hakkında

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.499
11.351
498
Merhaba,öncelikle konumu okuyup kararsız kaldığım şu durumdan beni çıkartırsanız çok mutlu olacağım.
Ben 2 yıldır ücretli öğretmenlik yapıyorum.Bu yılda kppsye hazırlanıyorum aynı zamanda.
Temmuzda sınavım var ve az bi sürem kaldı.

Dün yazın çalışırım amacıyla bi dershanede eğitim danışmanlığına başvurmuştum.
ve bu sabah aradılar beni.
yarın için görüşmeye çağırdılar.
istanbulda hemde evime çok yakın iyi bir dersane.
2000 net maaş+pirim+ssk+yemek+yol

Evet şartlar gerçekten benim için çok çok iyi.
Fakat onlara haziran başında çalıştığım okulun biteceğini,7 temmuzdada sınava gireceğimi belirttim.
Yani bu kadar çabuk geri dönceklerini hiç sanmıyordum=/

Onlarda bana o zaman siz bize daha sonra dönersiniz,ihtiyaç halinde alırız dediler.
Fakat bunu söyleyen insan kaynaklarındandı.

Asıl sorunum şu kılzar.
Şimdi ben yarın gitsem,durumumu anlatsam bi işe yararmı,yani temmuzda başlayabilmem için?
Böyle bişey mümkün olurmu sizce?
Yoksa gitmemelimiyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gidip konuşmanızda fayda var.Sizi bu kadar erken aradıklarına göre tamda ihtiyaçları oldukları kişisiniz demek ki.

Gidin bir konuşun.Kaybedeceğiniz bir şey yok.

Gidip konuşmanızda fayda var.Sizi bu kadar erken aradıklarına göre tamda ihtiyaçları oldukları kişisiniz demek ki.

Gidin bir konuşun.Kaybedeceğiniz bir şey yok.

Şartımı kabul ederlermi bilemiyorum;/
Dediğiniz gibi kaybedecek birşey yok ama işte garipseneceğimi düşündüm aslında

7 temmuzda kpssye gireceğinizi söylemişsiniz. kazanırsanız işi bırakacağınız kesin değil mi?

sanırım böyle bişeyi öğrendiklerinden kabul etmeyeceklerdir.

buarada kpssde başarılar :16:

hem iş hemde kpss calısmalarını devam ettırebıleceksen gıt konuş kabul ettıklerı takdırde basla,ama kpss yı ıhmal etme cunku bu ulkede ozel sektore guvenılmıyor devlet baska.:24:

Şartımı kabul ederlermi bilemiyorum;/
Dediğiniz gibi kaybedecek birşey yok ama işte garipseneceğimi düşündüm aslında

Garipsenmezsin en fazla rededilirsin.Kpss de var önünde fakat atamalar vs derken uzun bir süreç.Karşılıklı bir orta yol bulabilirsiniz.

ayyy pardon yaz için demişsin.

bence konuşmaya git. belki temmuza kadar en azından part time olarak devam etmeni, sonra full time a geçmeni kabul edebilirler. hem ders de çalışmış olursun??

Tek tek cevap yazamıyorum,ders çalşıyorum diğer yandan:)
Tesekkürler kpssde başarı dileyenler için,
Biliyorum özelin garantisi olmadıgını fakat atanana kadar çok iyi gelicek bana iş.
Hem maddi,hem manevi..
Üstelik evime yakın olmasıda buyuk avantaj.
Part timede olabilceğini söylediler.
Girmişken full time girmek istiyorum ama sınavdan sonra=//
İş stresinden son ayımın mahvolmasınıda istemiyorum.
Sson aykı çalışmalar çok önemli benim için.
Yinede görüşmem en doğrusu olacak benim için sanırım.
Artık hayırlsı bakalım.

2000 TL net maaş veren +prim veren yer neresşymiş merak ettim bende eğitim danışmanlığı yaptım bir süre ama çalışma şartları çok düzensiz olduğundan hafta sonu tatili yok vs bırakmıştım ama hiç öyle 2000ler değildi :((

2000 TL net maaş veren +prim veren yer neresşymiş merak ettim bende eğitim danışmanlığı yaptım bir süre ama çalışma şartları çok düzensiz olduğundan hafta sonu tatili yok vs bırakmıştım ama hiç öyle 2000ler değildi :((

istanbulda canım..köklü bi kurum
kızlar bu arada,işe ben değil ablam girdi..
bugün gittik görüştük.
c.tesi başlıyor..ona nasipmiş=)

Back
X