Sen söylenenlere ne aldırıyorsun ? Bugun ve geçmişimiz kötü diye ,ilerimizde mi kötü olacakmış ?
Sevdiğin çocuğun ailesi bashettiğin gibi olabilir ama sen karşındaki insanı seviyorsun. Etrafa kulak verdiğin içinde ,kafan karışık ..
Allah büyüktür,seni o kadar seveni zor bulursun. Ne insanlar var..
Bir laf vardır bilir misin kadının huyu para yokken , erkeğin huyuda para verke anlaşılır diye..
Çocuk seni seviyor besbelli , varını yoğunu sana adamış ve evlenmek için çabalıyor tüm kuvvetiyle..
Masum,seni seven,sana sadık birisini bulmuşsun şükredip ,bazı şeyleri düzeltmek için çaba gösterin ..
Örneğin sen aileni alıp ,sevdiğin insanın ne kadar doğru ve düzgün ,senin için yaptıklarını anlatıp aradaki soğukluğu yok edebilirsin ..
nasıl bir ailesi var ki bir de nasıl bir işi var?
evlendikten sonra ailesi daha da gözüne batacak, bunu düşünerek karar ver.
ama şimdi depresyondayım diye ayrıl da diyemem, al karşına açık açık konuş, hissettiklerini söyle ben böyle hissediyorum, mutsuzum de.
bence sorun sende, onda değil. ondan ayrılınca düzelmeyecek hiç bişey.
ama evlendikten sonra illa sorun oluyor, evlenirken bile oluyor, bunlara hazır olarak evlenmelisin evlenirsen de
Sen çok bencilsin
Öyle olmasan 4 yıl gezip tozup 4 yıl sonunda durumu benden aşağıda, ailem onay vermez demezdin
Çünkü bunları sorun edeceksen en başından ayrılırsın
O insan gerçek mana da seviyor olmalı ki şu an çabalayıp duruyor, kavuşabilmeniz için
Sen ise tam da ona destek olup çabalarına karşılık vermen gerekirken yan çiziyorsun
Bence de ayrıl, çünkü sen onu sevmiyorsun
Sevsen, 4 yıl sonra ailem onay vermez çevremdekiler de ayrıl diyo gibi sözlerden etkilenmiş numaraları yapmazdın.. Seven en ufak bir eleştiri de ayrılığı göze almaz çünkü...
Tanıamdan etmeden nasıl böyle konuşuyorsunuz anlamıyorum, 4 sene boyunca yanında oldum destek oldum bugün hayatı bi nebze düzene girmişse benim sayemdedir. Çevremdeki insanlar 4 yıldır aynı şeyleri söylüyordu, ben aşkım için mücadele ettim kimseyi dinlemedim kalbimden başka. Onun bu kadar evlenmek istemesi de benim hep onun yanında olmamdan ötürü. Ama son zamanlarda eskisi gibi hissetmiyorum, kafam karışık çok çalışıyor eskisi kadar benimle ilgilenmiyor. bunu ona söylediğimde de evliliği öne sürüyor. benim anlatmaya çalıştığım durum bu, siz nasıl buradan karakter tahlili yaptınız? Burada yan çizme gibi bir durum yok.
bence senın durumunun parayla alakası yok...sen sıkılmışsın ondan belli.yoksa 4 yıldır bılıyordun..ilk zamanlar güzel geldi flört etmek,onun ilgisi ama baktın ki iş ciddiye bınıyor şimdi burda napacam dıye soruyorsun...etrafında başka erkekler göruyorsun belkı daha yakısıklı belkı maddi durumu daha ii..bu da senın aklını karıstırmış bence.bana öyle geldı yukardakı hıkayeye pek inanmadım..yanı maddi durum yuzunden olan kısma...senınle eskısınden daha az ılgılenınce senın ilgin başka yerlere kaymıs hepsi bu...
Ben değil kendisi diyor benim sayemde olduğunu, ben olmasaydım çoktan vazgeçmiş olacağını, neyse tercih zaten benim sizin tercihiniz olacak hali yok dilediğiniz gibi de düşünün beni bağlamaz.
Ben senin anlattıklarından çıkardığımı yazdım
Fazlasını değil
Şöyle ki kimse zaten tanışır tanışmaz çok güzel bi durumda olmuyor
Karşılıklı özveri ve desteklerle bir yere geliyor
O yüzden ben yaptım ben ettim hepsi benim sayemde demek yerine bana ve sevgime önem verip azmetti desen daha doğru olur
Her neyse..
Madem durum böyle, eee snein bu durumda havalara uçman gerekmez mi ? Çok şükür durum iyiye gidiyor artık kavuşacağız diye
4 yıl takmadım kimseyi, durumu da bundan kötüydü ama şimdi ben istemiyorum dersen bu bana yan çizmek gibi gelir..
Tercih senin tabi, ona birşey demiyorum
Ben değil kendisi diyor benim sayemde olduğunu, ben olmasaydım çoktan vazgeçmiş olacağını, neyse tercih zaten benim sizin tercihiniz olacak hali yok dilediğiniz gibi de düşünün beni bağlamaz.
abartmayın derim bencillikle ne ilgisi var bunun arkdaş da demiş zaten deprosyondayım sürekli diye onun etkisi ile böyle düşünüyor umutsuz olabiliyorsun eğer doğru insan olduğuna inanıyorsan kafanı bunlarla hiç yorma derim evlilik için de acele etmezsiniz o zaman zarfında daha çok netleşir düşüncelerin olumlu düşünmeye başla duygularında erkek arkadaşına karşı farklılık var mı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?