- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
sen aslında kendi cevabını kendin vermşsin biraz objektif bakınkızlar fikrinize çok ihtiyacım var 1 yıllık evlıyım yaşım 26 esımle bu ay cocuk yapmak ıcın çalışmaya karar verdık ıste ama ben kpss ye hazırlanıyorum bu ay hamıle kaldıgımı varsayarsak temmuzda 4 aylık olarak sınava gırıcem cocuk cok ıstıyorum normalde daha once eşimi ikna edemedıgımı bıldırmıstım bı forumda sımdı esımde cok ıstıyor hatta cok heyecanlı o hep sınav yuzunden ıstemıodu engeller senı dıe sımdı sınava az kaldı engellemez vaktı dıo bıde ruya gormus benım hamıle olduguma daır tesadufen ısyerınde bı arkadası bebek ıcın bekleme falan demıs ısın özu cok ısteklı sımdıde bende bı korku oluştu tobe yarabbım sımdı o ıstıo ben kaçıyorum bırıncısı doğumdan korkuyorum ıkıncısı atanamazsam özelde ne zaman calısmaya baslarım dogumdan sonra dıe dusunuyorum bı yandan atanamaz ve hamıle olmazsam ozel ısyerlerı pek sıcak bakmıo yenı evlı cocugu olmayan kadınlara heran calısırken hamıle kalma ıhtımalıne karsı ozamanda en az 2 yıl daha atar cocuk yapma vaktı fıkrınıze ıhtıyacım var cok acıl eşime cok ısteklı duruyorum zaten ıstıyorum ama bazen erteleyelımmı dıyesım gelıoyr mantıgımı oturtamadıgım ıcın o da gun sayıyo yumurtlama gunune 3 gun var falan dıe napmalıyım sızce doğru zaman mı
özel sektörün olumsuz yanlarından bahsetmişsin (sana göre diyelim)
e o zaman kazan kpss yi rahat rahat çocuğunada vakit ayır
4 ay ne ki yaa