kararsızlık korkular arzu

kızlar fikrinize çok ihtiyacım var 1 yıllık evlıyım yaşım 26 esımle bu ay cocuk yapmak ıcın çalışmaya karar verdık ıste ama ben kpss ye hazırlanıyorum bu ay hamıle kaldıgımı varsayarsak temmuzda 4 aylık olarak sınava gırıcem cocuk cok ıstıyorum normalde daha once eşimi ikna edemedıgımı bıldırmıstım bı forumda sımdı esımde cok ıstıyor hatta cok heyecanlı o hep sınav yuzunden ıstemıodu engeller senı dıe sımdı sınava az kaldı engellemez vaktı dıo bıde ruya gormus benım hamıle olduguma daır tesadufen ısyerınde bı arkadası bebek ıcın bekleme falan demıs ısın özu cok ısteklı sımdıde bende bı korku oluştu tobe yarabbım sımdı o ıstıo ben kaçıyorum bırıncısı doğumdan korkuyorum ıkıncısı atanamazsam özelde ne zaman calısmaya baslarım dogumdan sonra dıe dusunuyorum bı yandan atanamaz ve hamıle olmazsam ozel ısyerlerı pek sıcak bakmıo yenı evlı cocugu olmayan kadınlara heran calısırken hamıle kalma ıhtımalıne karsı ozamanda en az 2 yıl daha atar cocuk yapma vaktı fıkrınıze ıhtıyacım var cok acıl eşime cok ısteklı duruyorum zaten ıstıyorum ama bazen erteleyelımmı dıyesım gelıoyr mantıgımı oturtamadıgım ıcın o da gun sayıyo yumurtlama gunune 3 gun var falan dıe napmalıyım sızce doğru zaman mı
sen aslında kendi cevabını kendin vermşsin biraz objektif bakın
özel sektörün olumsuz yanlarından bahsetmişsin (sana göre diyelim)
e o zaman kazan kpss yi rahat rahat çocuğunada vakit ayır
4 ay ne ki yaa

Hamileliğin ilk 3-4 ayı yoğun bulantı ve aşırı halsizlik uykuya geçiyor
Yani sınava çalışamazsın eğer gebe kalırsan
Şimdi denesem zaten 4-5 ayı bulur gebe kalmam diye düşünüp işi şansa bırakma
Ilk korunmanız ilişkide gebe kalan çok biliyorum

Ben seni çok iyi anliyorum. Ben su an issizim ve is bakiyorum fakat ben ve esimdede bebek istegi var. Bebek olursa maddi durumuzu zorlamak zorunda kaliyoruz ondan dolayi su an kalbi dinlemeyip beyini dinlemek en mantiklisi diye düsünüyorum. Bide yani hamilelikte "keske yapmasaydim, keske bekleseydim" düsüncesi beni mahv eder. Hamileligimi çok güzel ve heycanli yasamak istiyorum.

Sanada zaten az zaman kaldi canim, 4 ay, biraz sabir et, emin ol sinavdan sonra sende bir yük düsmüs solacak ve daha rahat bebegi düsünürsünüz :)

inş tez zamanda iş bulursun cnm bende o yonde karar aldım gıbı cnm zaten en azından bu ayı gectım sonucta onlara ıyı bır gelecek hazırlamalıyız haklısın

sen aslında kendi cevabını kendin vermşsin biraz objektif bakın
özel sektörün olumsuz yanlarından bahsetmişsin (sana göre diyelim)
e o zaman kazan kpss yi rahat rahat çocuğunada vakit ayır
4 ay ne ki yaa

evettt beklıcem ben zaten cevabımı vermıstım kendım haklısın ama sanırım destege haklısın denmesıne ıhtıyacım vardı:D beklıyorum tamam :D:D

evettt beklıcem ben zaten cevabımı vermıstım kendım haklısın ama sanırım destege haklısın denmesıne ıhtıyacım vardı:D beklıyorum tamam :D:D

sen bilirsin canım en doğrusunu artık bunlar yorum
aile planlamasını kendin bilirsin:1:

inş tez zamanda iş bulursun cnm bende o yonde karar aldım gıbı cnm zaten en azından bu ayı gectım sonucta onlara ıyı bır gelecek hazırlamalıyız haklısın

Evet, çok dogru söyluyorsun. Eskilerde iyi kötü bir maas ile geçinebiliyordu fakat simdi 2 maas ile bile zor geçiniliyor ve bebekler zaten pahali, bezler, biberon bebek odasi derken bekledikten daha çok para gidiyor.

Zaten baska bir üyenin dedigi gibi, sende konu basliginda biliyordun sorunun cevabini :) Sana bol sanslar diliyorum sinavda canim. Insallah iyi geçer :) ve insallah sinavdan sonra bebek hayalini gerçeklistebilirsin :)

Evet, çok dogru söyluyorsun. Eskilerde iyi kötü bir maas ile geçinebiliyordu fakat simdi 2 maas ile bile zor geçiniliyor ve bebekler zaten pahali, bezler, biberon bebek odasi derken bekledikten daha çok para gidiyor.

Zaten baska bir üyenin dedigi gibi, sende konu basliginda biliyordun sorunun cevabini :) Sana bol sanslar diliyorum sinavda canim. Insallah iyi geçer :) ve insallah sinavdan sonra bebek hayalini gerçeklistebilirsin :)

tesekkur ederimmmmm canım sanada bol bol büsbüyük şans diliyorum:)

Back
X